- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #225.361
Yulaf süt fındık muz eklerim yanına 2 ceviz yerim muhtemelen..kahve icirmiyor eşim yasakladı bende icmim canım çok isterse içiyorumBence seveceksın benim içtiğimden mi yapıyorsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yulaf süt fındık muz eklerim yanına 2 ceviz yerim muhtemelen..kahve icirmiyor eşim yasakladı bende icmim canım çok isterse içiyorumBence seveceksın benim içtiğimden mi yapıyorsun
Üzüm cekirdekliyi de dene ben unutmuştum onu tambugdayliyi alinca aklima geldi gecen yedim o da guzelolurr mgrosa gidince alicammm yogurtlu yirim![]()
Ya kipa da yok onlardan baktım yoksa affetmicik iciciktimUstunde pismemis olan kalorisi yaziyo kuzum ona gore ayarlarsinbi içim fit patlataydin üstüne iyi olardi haa
![]()
Yemem ben uzum muzum yogurtlu yerimÜzüm cekirdekliyi de dene ben unutmuştum onu tambugdayliyi alinca aklima geldi gecen yedim o da guzelsade haslamis da cok guzel oliyo
![]()
Supersin yaaSabah 8
Yoğurtlu ballı yulaf
Saat 12
1 dilim ekmek
Pesto sos ve tulum peyniri ile
Saat 16
Karışık çerez ve tropik kuru meyve
Saat 18
Yarım tabak dünden yahni
Yarım kase salata
1 dilim ekmek
1 bardak ayran
Saat 21 - Spor sonrası
Kahveli muzlu yulaflı favori smoothiem
Jillian Michaels - 30 DS - 4/30![]()
Ayy yerim onu benbenim kiz gidemeden yarida saliverdi![]()
Ayy bos vaktim varkene hazirladimdi yarı kaptan söyle bene var mi bi pürüzSekerPancarii yarin cuma listeyi hazirlamissin ama son konusmayi yapmadik. Belki uygun gormedigimiz vardir ne diye paylastin
tepemdeler sinirler kenara gel dayagi hakettin artk
![]()
5 hurma cok tatli degil mi ? Fazla geldu babaGec kahvaltim
2 bardak çay
3 Hurma
1 dilim ekmek 2 kaşık menemem
Ögle yemeği
1 tabak yeşil mercimek yemeği
3 kaşık bulgur pilavi
Akşam yemeği
2 dilim hindi Füme
Activia yoğurt meyveli 2 yk psyllium
5 Hurma
2 ltr su
Valla evet yerken cok tatliydi5 hurma cok tatli degil mi ? Fazla geldu baba
Puruuz coohAyy bos vaktim varkene hazirladimdi yarı kaptan söyle bene var mi bi pürüzama şooo kösede soyle herkesler duymasin
![]()
Aynennn ogrenicek insallhAyy yerim onu benöğrenicek annesi
Kiz saka yapiyomAslaaa canım benim nazarım degmezkine. Ben yaniii keşke bende yapabilsem bukadar diye düşündümsen yapama diye düşünmedim vallahi. Bi ayaklanaydim iyiydi. 50lerde olsam ben birin ikinin hesabını yapmazdım sen iyi biliyorsun
5i görsem 5 partisi yapicam
Peynir yedigin icin aksamda guzel olmus benceSabah
1 yumurta
Domates salatalık
4 dilim karışık peynır
Bır dılım tb ekmek
Bır tatlı kaşığı reçel
Ara
Bir avuç uzum
Ogle
Bır tabak kofteli patlıcan
Bir dilım ekmek
Akşam
Bol yeşillikli yogurt salatası
Bır dılım ekmek
Bır domates
Bır dılım peynır
Olsun cnm cok tatliValla evet yerken cok tatliydisonucu nolucak yarin gorucem
canim hurma yedigimde cok su icesim geliyor birden yemedim ara ara yedim su içeyim diye
Ne güzel oluyorlar ilk konuşmaya başladıklarında dimiiiAynennn ogrenicek insallh
Aksam uyumuyomusun sen dedim sen yatsana anne dediyeni basliyo konusmya isine gelince ben sok cumleler
![]()
Yoksa biri de ben miyim ;(Puruuz cooh![]()