Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

SchonerDuft SchonerDuft bugun bezi tamamen bi cikariym dedim sabah cikardm lazimligi odada bos yere koydum daha once hix yapmadi oraya diye. Sonra surekli soruyodum bayaaaaa uzun sure yapmadi psikoljk oldugunu dusunuyorum tuttu bence bez yok diye. Sonra oturdu kendiliginden yapti alkis kiyamet :KK70: hahahahahaha
Sonra ben yikadm lazinligi ama banyoda biraktm. Aradan 1 2 saat gecti ben yoktum odada benim kiz gidemeden yarida saliverdi :KK70: :
Ay cocuguma nazar ettim :KK70: :KK70: aklima geldi sana cis kaka anlatmak istedim hahaahahah :KK70:

Sabah 8

Yoğurtlu ballı yulaf

Saat 12

1 dilim ekmek
Pesto sos ve tulum peyniri ile

Saat 16

Karışık çerez ve tropik kuru meyve

Saat 18

Yarım tabak dünden yahni
Yarım kase salata
1 dilim ekmek
1 bardak ayran

Saat 21 - Spor sonrası

Kahveli muzlu yulaflı favori smoothiem :KK200:

Jillian Michaels - 30 DS - 4/30 :KK76:
Supersin yaa
Tebrikler
Cok sevdim menunu

SekerPancarii SekerPancarii yarin cuma listeyi hazirlamissin ama son konusmayi yapmadik. Belki uygun gormedigimiz vardir ne diye paylastin:tokat: tepemdeler sinirler kenara gel dayagi hakettin artk:tokat:
Ayy bos vaktim varkene hazirladimdi yarı kaptan söyle bene var mi bi pürüz :sus: ama şooo kösede soyle herkesler duymasin:sus:

Aslaaa canım benim nazarım degmezkine. Ben yaniii keşke bende yapabilsem bukadar diye düşündüm:KK70: sen yapama diye düşünmedim vallahi. Bi ayaklanaydim iyiydi. 50lerde olsam ben birin ikinin hesabını yapmazdım sen iyi biliyorsun :KK70: 5i görsem 5 partisi yapicam
Kiz saka yapiyom :D baya uzun sürdü kiz dimi biran ince iyilessin artik:dua: hee 5 partisi yaparik hep berabercenek:halay:

Sabah
1 yumurta
Domates salatalık
4 dilim karışık peynır
Bır dılım tb ekmek
Bır tatlı kaşığı reçel
Ara
Bir avuç uzum
Ogle
Bır tabak kofteli patlıcan
Bir dilım ekmek
Akşam
Bol yeşillikli yogurt salatası
Bır dılım ekmek
Bır domates
Bır dılım peynır
Peynir yedigin icin aksamda guzel olmus bence

Aynennn ogrenicek insallh :emir_bebek:
Aksam uyumuyomusun sen dedim sen yatsana anne dedi:silah: yeni basliyo konusmya isine gelince ben sok cumleler:KK57:
Ne güzel oluyorlar ilk konuşmaya başladıklarında dimiii :KK200: benim yegenimde yeni yeni konuşmaya başladı 2 buçuk yaşında ama kurduğu cümleler komedi :D

Back
X