Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Olsun cnm cok tatli
Bida okadar yeme
Hemde akşamları
Az yemek yedim diye kaçırdım canım çerez gibi yeniliyo onlarda :KK43: birde cikolata falan yemeyince insanin cani cekiyoo :KK43:

Kiz saka yapiyom :KK70: baya uzun sürdü kiz dimi biran ince iyilessin artik:dua: hee 5 partisi yaparik hep berabercenek:halay:
kiz ben daha 6lari görmeliyim:KK70: 6'yi unuttumya ben :KK70: ahahah

Nasıl oldu ya kıyamam çok acıyor mu

Ya ben ayran çok severim de ayran çorbasını falan da çok severim sanki yapabilirim gibi geldi bana çok zorladı mı yani seni açlık bakımından

Benim zaten içimde canavar var ama erkeklere karşı o :KK70:
Hayır ben sinir oluyorum ne demek ignore etmek :sinirli:
Sen kimsin :63:

Yulaflı çok güzel oluyor he bir de o yulaflar bak su ile şişiyor midede enfes :KK70:

Yazmış upuzun upuzun yazmış zaten ay özür dilemiş falan ama neyse iyi olduğumu bilmesi yetermiş he gülüm he biz de yedik dramlara bak :KK14::KK53:

Yarın falan yazarım artık beklesin cevabımı banane :-)
Ben zorlanmadımysabah kahvaltısı dolu dolu oluyor zaten ve o ayranlı şeyde bitmek bilmiyor ikinci gündü bugün iki günde büyük boy çorba kasesi artı ertesi gün yedim artık yarın bi gün daha mı yapsam diyorum başlarken malzemeleri biraz fazla yapmışım

Lilim nerde liliye yeni bi film buldum ama dram cok aglamakli bisii :cry:
Ali ve Nino FULLHDFILMIZLESENE sitesinden izledim lilipit lilipit

daha iyi canım artık zorluyorum basmak için acıyor ama yapicak birsey yok :KK43:
malesef canım :mad:

InsAllah ben tartilmadim. Zaten bende gün içinde ve sabah farkediyo her gramın hesabını yapmalıyım:KK70:
Tamamdir en yakin zamanda izlerim cokk tesekkur ederimmm cnmmm

Back
X