- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #225.381
.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boyle seyler yapmaGelmesinyoksa goz kirparim
![]()
simdikiler zehir gibi vallaaNe güzel oluyorlar ilk konuşmaya başladıklarında dimiiibenim yegenimde yeni yeni konuşmaya başladı 2 buçuk yaşında ama kurduğu cümleler komedi
![]()
Az yemek yedim diye kaçırdım canım çerez gibi yeniliyo onlardaOlsun cnm cok tatli
Bida okadar yeme
Hemde akşamları
kiz ben daha 6lari görmeliyimKiz saka yapiyombaya uzun sürdü kiz dimi biran ince iyilessin artik
hee 5 partisi yaparik hep berabercenek
![]()
Eminmisin elim agirdirrAyip ittin gardasyapistirrr
![]()
Tabi protein bulunca afitmiyoruz hele spor sonrasiYa kipa da yok onlardan baktım yoksa affetmicik iciciktim
Sanada
Ben zorlanmadımysabah kahvaltısı dolu dolu oluyor zaten ve o ayranlı şeyde bitmek bilmiyor ikinci gündü bugün iki günde büyük boy çorba kasesi artı ertesi gün yedim artık yarın bi gün daha mı yapsam diyorum başlarken malzemeleri biraz fazla yapmışımNasıl oldu ya kıyamam çok acıyor mu
Ya ben ayran çok severim de ayran çorbasını falan da çok severim sanki yapabilirim gibi geldi bana çok zorladı mı yani seni açlık bakımından
Benim zaten içimde canavar var ama erkeklere karşı o
Hayır ben sinir oluyorum ne demek ignore etmek
Sen kimsin
Yulaflı çok güzel oluyor he bir de o yulaflar bak su ile şişiyor midede enfes
Yazmış upuzun upuzun yazmış zaten ay özür dilemiş falan ama neyse iyi olduğumu bilmesi yetermiş he gülüm he biz de yedik dramlara bak
Yarın falan yazarım artık beklesin cevabımı banane![]()
Puruuz cooh![]()
O zaman![]()
Benim msjlara bisiler oluyoSanada
..
Hayir emin degilimEminmisin elim agirdirrslogana sadik kal
Tamamdir en yakin zamanda izlerim cokk tesekkur ederimmm cnmmmLilim nerde liliye yeni bi film buldum ama dram cok aglamakli bisii
Ali ve Nino FULLHDFILMIZLESENE sitesinden izledimlilipit
daha iyi canım artık zorluyorum basmak için acıyor ama yapicak birsey yok
malesef canım
InsAllah ben tartilmadim. Zaten bende gün içinde ve sabah farkediyo her gramın hesabını yapmalıyım![]()
Labneli mantarli yap hatta tavukta koy nam namO nasıl oluyor kepekli değil dimi bakayım yarın çok özledim makarnayı doya diya yemek istiyorum
Rica ederim canım film bitti ilk sen aklıma geldinTamamdir en yakin zamanda izlerim cokk tesekkur ederimmm cnmmm
Bayan Sloane izle iki gun once izledim. Tarzi farkli ama ben cok begendimmmRica ederim canım film bitti ilk sen aklıma geldin
Labneli makarna hafif oluyo canım bana pancar söylemişti bi kaşık at diye attım çok fena bisii olduydu![]()
Bende bakınıyordum ne izliyim diye açıcam hemen simcikBayan Sloane izle iki gun once izledim. Tarzi farkli ama ben cok begendimmm
Bende bakınıyordum ne izliyim diye açıcam hemen simcik![]()
Bende oralari geziyordum senin yorumlarini gordumHerkes gider bende bdv ye![]()
Bende oralari geziyordum senin yorumlarini gordum![]()