Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

O yedi fircayi zatenn
Fırçanın en büyüğünü ben yedim zaten ahahaha

Filmi izlicez sekerim sevgilimi bekliyorum :KK70:

Olsun cnm
Spor yapamasanda dikkat etmissin
Ayagin iyilessin en onemlisi o
Nasil agrin sizin var mi?
Hala basamıyorum canım ama ağrı sizi çok yok zorlayınca sadece baskı hissediorum yoksa iyiyim Allaha şükür

Bende esimle kavga ettim
Bi yandan bebk agliyor asi oldu agrisi var
Bi yandan oglum sinekten korkuyor agliyor
Esimle ben tartismaya basladik farkli konular
Bunaldim gerildim
Uyku tutmuyor, bide bebisin atesini kontrol ediyrmm ondan da uyumuyrm

Ya ben kusluk hic sevmem, duramam hic. Oglumu uyutunca gittim yanina (kendisi oglumun odasinda uyuyor, bende bebek ve oglumda yatak ofasinda :KK70: )
Sarildim oda bana sarildi. Rahatladim. Bi yandanda uykusunu boldum. Oh olsun ona:KK59:
Boylesi daha aci verici ehehe:p
Canim boyle zamanlarda ufak tefek olabilir accik alttan alsin lohusa sayilirsin. :)
Iyi olmus ohhh sorun cozulmussss:KK60:

Atesi kac bebeginin? Bu gece sana uyku yok ustunu incecik giydirmissindir zaten

Bende esimle kavga ettim
Bunaldim gerildim

Ya ben kusluk hic sevmem, duramam hic. Oglumu uyutunca gittim yanina (kendisi oglumun odasinda uyuyor, bende bebek ve oglumda yatak ofasinda :KK70: )
Sarildim oda bana sarildi. Rahatladim. Bi yandanda uykusunu boldum. Oh olsun ona:KK59:
Ayyy bende kusluk sevmem iyi yapmışsın canim zaten sonunda barışacaksınız boşuna gerginlik olmasin. Ayy oğlunu yerim ben sinekten korkuyormusya ne komik bende köye gittiğimizde kara fatmalardan korkuyordum:KK70: ahahah aklıma geldi

Canim boyle zamanlarda ufak tefek olabilir accik alttan alsin lohusa sayilirsin. :)
Iyi olmus ohhh sorun cozulmussss:KK60:

Atesi kac bebeginin? Bu gece sana uyku yok ustunu incecik giydirmissindir zaten
Atesi bi ara 37.4 falandi, elimle kontrol
Ediyrm. Kulaktan olcerken uyaniyor. Az cok tecrube edindik ya, elimlede anlayabiliyrm

Esimi ancak ben alttan aliyrm. Cok zor bir adam. Off duz adam sami abi tam :D

Az daha yazarsam konu bdv ye donecek :D
Bdv tadinda dklar:süslü:
Bdv baktigimda sunu anliyrm ama az cok iliskiler birbirine benziyor.
Saygi ve sevgiyi daim tutunca sorun kalmaz. Onu kaybetmemek lazim.

Ay bayilazaimm baydim iyice:sus:

Fırçanın en büyüğünü ben yedim zaten ahahaha

Filmi izlicez sekerim sevgilimi bekliyorum :KK70:

Hala basamıyorum canım ama ağrı sizi çok yok zorlayınca sadece baskı hissediorum yoksa iyiyim Allaha şükür
Beraber niye izlemiyorsunuz ki:KK74:
Ahh sevgililik donemleri
Cocuk olunca anca is yaparken film izlenkhor:KK8:

Ayyy bende kusluk sevmem iyi yapmışsın canim zaten sonunda barışacaksınız boşuna gerginlik olmasin. Ayy oğlunu yerim ben sinekten korkuyormusya ne komik bende köye gittiğimizde kara fatmalardan korkuyordum:KK70: ahahah aklıma geldi
Bende ayni senin gibiymisim kucukken
Bana cekmis herhalde
Gorsen ablasi boncuk boncuk nasil
Agliyor
Koala gibi yapisti bana oyle uyudu yavrum bnmm
Kendi buyuk ama ici kucucuk uzuluyrmm ona
Cok iri bir cocuk, bizde kucukken oyleydik. Insanlar hep fazlasini beklerdi bizden (kardesim ve ben) ama biz daha kucucuktuk
Oda oyle 5 yasinda duruyor ama 2,5 yasinda daha ve sinekten korkyr minigim
Insanin ici yaniyor

Bende ayni senin gibiymisim kucukken
Bana cekmis herhalde
Gorsen ablasi boncuk boncuk nasil
Agliyor
Koala gibi yapisti bana oyle uyudu yavrum bnmm
Kendi buyuk ama ici kucucuk uzuluyrmm ona
Cok iri bir cocuk, bizde kucukken oyleydik. Insanlar hep fazlasini beklerdi bizden (kardesim ve ben) ama biz daha kucucuktuk
Oda oyle 5 yasinda duruyor ama 2,5 yasinda daha ve sinekten korkyr minigim
Insanin ici yaniyor
Kiyamam yaa yazik. Kıiiiiz ne güzel yazdın oyle keske çocuğum olsaydi dedim :(( benimkide anasına koala gibi yapışsın :KK19: Allah bagislasin canım hep mutlu olun insAllah bebisinede geçmiş olsun ♡ bende erken doğmuşum 3 4 hafta. Minicikmisim. Teyzem bu ne böyle maymun yavrusu gibi demiş:D şimdi masAllah hiç belli olmuyor tipimden erken dogdugum

Anam vurur beni sevgiliyle birlikte film izleme, hemde bu saatde :D :sinirli:

SchonerDuft SchonerDuft bugun bezi tamamen bi cikariym dedim sabah cikardm lazimligi odada bos yere koydum daha once hix yapmadi oraya diye. Sonra surekli soruyodum bayaaaaa uzun sure yapmadi psikoljk oldugunu dusunuyorum tuttu bence bez yok diye. Sonra oturdu kendiliginden yapti alkis kiyamet :KK70: hahahahahaha
Sonra ben yikadm lazinligi ama banyoda biraktm. Aradan 1 2 saat gecti ben yoktum odada benim kiz gidemeden yarida saliverdi :KK70: :
Ay cocuguma nazar ettim :KK70: :KK70: aklima geldi sana cis kaka anlatmak istedim hahaahahah :KK70:
Maşaallah prensese bak hemen öğrenecek çok yormayacak ama yarı yolda bırakması felaket olmuş :D :D halıya mı geldi :D :D

Tabi protein bulunca afitmiyoruz hele spor sonrasi:halay:
Bugün yürüyüş yaparsak ona göre akşam birşeyler yicim kalori dolmuş olsa bile yicim

Labneli mantarli yap hatta tavukta koy nam nam:kk77: aman Allahim neler diyrm:eek:
Kim bilir kac kalori olur:KK51:
Bakarım kalorisine domatesli fesleğenli istiyor canım yanına ayran buz gibi efsane bir tat sabah sabah makarna mı yesem acaba :D :D

Bende esimle kavga ettim
Bunaldim gerildim

Küs kalmamak en iyisi kuzum iyi yapmışsın ic huzurun çok önemli bazen durduk yere patlıyoruz

***14. TAKİM 530. ETAP***

Buki_89(67,7/ / /%)
Vanillav(68,1/ / /%)
Yuzlesmegunu(86/ / /%)
denetim(69.8/ 69.20/ 0.60/%)
lilipit (83.4/ / / %) yeni uye başlangıç tarihi 24 temmuz 2017, başlangıç kilo 84.9, hedef kilo 73
Suskunprenses( 64.0/ / / %)yeni üye başlangıç tarihi 24 temmuz 2017, başlangıç kilo 66.0, hedef kilo 60
14. TAKİM ORTALAMASİ:%

Listemizi hazirladim simdiden yarina boll eksiler:halay:

20170811_091546-1.webp gunaydınn :halay::halay::halay:

Back
X