Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canlar bugün kaplıcalara gittim sabah erkenden o yüzden yazamadım eve kendimi şimdi attım kulaç atmaktan kollarımda hal kalmadı kendimi çok halsiz hissediyorum bu arada sabah kahvaltı yapmadan gittim 1tane simit yedim cezam varsa razıyım gizlim saklım yok
yüzerken yakmışsındır kalorileri bugün karbonhidrat alma fazla ... ayrıca vücudun her besine ihtiyacı var unutmamak gerek bunu

evet kuzum detoks yaparım belki protein detoksu :KK70: tok tutar sıvı alırım smoothie tarzı gibi şeyler içerim fermuar kapanmazsa kötü olur valla :KK70:

dimi onunda boyu uzundu beni kısacık bir boy :ruh:

ben ona bayılıyorum ama almıyorum çünkü 162 kalorimi daha güzel şeyler ile değerlendirmek istiyorum

Ne gibi daha güzel şeyler var ki :D

Ayın 4ü yani gecen cuma bildirimin 62.9 mu onu mu baz almaliyiz tam net anlatmiyosunuz liste karışıyo canim tamam netin bitmis ama bu sabah bildirimini ana listeye yapip gecen cuma bu kilodaydim diye belirtseydin keske e sen bu sabah 63 kusürle yaptin bildirimini o zaman 62.9 dan hesaplamaliydin gecen cuma 62.9 san:KK51: kafam karıştı saat 15:30 a kadar gelirsen bildirimini duzenlerim canim yoksa haftaya kalir işim var çünkü benim
Karışıklık oluşturduğum için özür dilerim cnm ya sorun değil haftaya girerim listeye

Hoş buldum kuzum diyeti bırakmadım ama veremiyorum artık kabızlık tan mıdır nedir agzıma pilav makarna ekmek sürmedim halde kabızlık afedersin buda artıya neden oldu napıcam bilmiyorum
Canım bence bi bitkisel hap kullan rahatlamak için kabızlık çok kötü yaaa

Kizlar benim evde islerim var aksama uğrarım öpüyorum sizii:KK15:
kolay gelsin sekerim :KK15:

dimi onunda boyu uzundu beni kısacık bir boy :ruh:
bende öyle yer elmasiyim :KK70: :KK70:
bnmde psikolojim bozuk 3.1 ödeyim bence su an :KK70::KK70::KK70::KK70:
Hepimizde var accicik :KK53::confused:

Canım bence bi bitkisel hap kullan rahatlamak için kabızlık çok kötü yaaa

kolay gelsin sekerim :KK15:

bende öyle yer elmasiyim :KK70: :KK70:

Hepimizde var accicik :KK53::confused:

:ruh::ruh::ruh:
yarın tatil ve iş yerinde son 2 saatim:halay: kahve içtim nescafe içtim çay içiyorum ama zaman geçmiyo :D
sende su iç hemen koş cıbıkkkk:KK55:

Aynen çoçuk olunca zor oluyo çalışmak bi yerden boşamı okudum diyo insan kendi kendine ama çocuğumla ilgilenmek herşeye değer gibi geliyor
valla iş her zaman bulunurda cocuklarımızın en güzel zamanları tekrar geri gelmez kuzu ilk adımını kv değil bn görmeliyim yani öyle düşnüyorm :D

Back
X