- 28 Nisan 2010
- 1.148
- 491
- 323
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #225.621
Evet cnm üç yaşında bi prensesim var evlrndigimden beri ev hanımıyımve kndinden dha cok bahset kuzu cünkü unutulabiliyococugun vadı dimi senin az anltsana kendini
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet cnm üç yaşında bi prensesim var evlrndigimden beri ev hanımıyımve kndinden dha cok bahset kuzu cünkü unutulabiliyococugun vadı dimi senin az anltsana kendini
![]()
Cnm sadece güncel kilomu yazıp çıkmıştım 62.900 muş geçen haftaSen gecen hafta bildirim yapmis miydin canim listede 64.0 yaziyo kilon
hahaha ozaman canim kacis yok mecbur alisacaksin kosmayaya da nasıl koşuyoruz1,79 boyu var bacaklar kocaman
![]()
yok demez çünkü fena gaza gelmiş
benden önce kapıdaydı dün
![]()
Tamam cnmListeye yeni girdiginden ikiye bolemeyiz ama gecen hafta bildirim yapmadigi icin öbür haftayi beklicemsuskunprenses seni listeye almak icin
O yuzden bildirimini adaylar listesine taşıcam canim bu hafta aktif olursan haftaya listeye aliriz
yüzerken yakmışsındır kalorileri bugün karbonhidrat alma fazla ... ayrıca vücudun her besine ihtiyacı var unutmamak gerek bunuCanlar bugün kaplıcalara gittim sabah erkenden o yüzden yazamadım eve kendimi şimdi attım kulaç atmaktan kollarımda hal kalmadı kendimi çok halsiz hissediyorum bu arada sabah kahvaltı yapmadan gittim 1tane simit yedim cezam varsa razıyım gizlim saklım yok
önce senin taktiği denicim yinede dün koşturdu beni git orya kadar koş diyor cicikler bıngıl bıngıl oluyor hiç sevmiyorumhahaha ozaman canim kacis yok mecbur alisacaksin kosmaya![]()
evet kuzum detoks yaparım belki protein detoksutok tutar sıvı alırım smoothie tarzı gibi şeyler içerim fermuar kapanmazsa kötü olur valla
dimi onunda boyu uzundu beni kısacık bir boy
ben ona bayılıyorum ama almıyorum çünkü 162 kalorimi daha güzel şeyler ile değerlendirmek istiyorum
Karışıklık oluşturduğum için özür dilerim cnm ya sorun değil haftaya girerim listeyeAyın 4ü yani gecen cuma bildirimin 62.9 mu onu mu baz almaliyiz tam net anlatmiyosunuz liste karışıyo canim tamam netin bitmis ama bu sabah bildirimini ana listeye yapip gecen cuma bu kilodaydim diye belirtseydin keske e sen bu sabah 63 kusürle yaptin bildirimini o zaman 62.9 dan hesaplamaliydin gecen cuma 62.9 sankafam karıştı saat 15:30 a kadar gelirsen bildirimini duzenlerim canim yoksa haftaya kalir işim var çünkü benim
oy ne güzel kızın mı vaaarrrEvet cnm üç yaşında bi prensesim var evlrndigimden beri ev hanımıyım![]()
Canım bence bi bitkisel hap kullan rahatlamak için kabızlık çok kötü yaaaHoş buldum kuzum diyeti bırakmadım ama veremiyorum artık kabızlık tan mıdır nedir agzıma pilav makarna ekmek sürmedim halde kabızlık afedersin buda artıya neden oldu napıcam bilmiyorum
kolay gelsin sekerimKizlar benim evde islerim var aksama uğrarım öpüyorum sizii![]()
bende öyle yer elmasiyimdimi onunda boyu uzundu beni kısacık bir boy![]()
Hepimizde var accicikbnmde psikolojim bozuk 3.1 ödeyim bence su an![]()
Canım bence bi bitkisel hap kullan rahatlamak için kabızlık çok kötü yaaa
kolay gelsin sekerim
bende öyle yer elmasiyim![]()
Hepimizde var accicik![]()
Aynen çoçuk olunca zor oluyo çalışmak bi yerden boşamı okudum diyo insan kendi kendine ama çocuğumla ilgilenmek herşeye değer gibi geliyoroy ne güzel kızın mı vaaarrr
bnm de cocuk olduktan sonra calışmama gibi bi planım var ama bakalım![]()
Ictim canımmm iki litrelik şişem var, bebeğim gibi yanımda taşıyorum
yarın tatil ve iş yerinde son 2 saatimkahve içtim nescafe içtim çay içiyorum ama zaman geçmiyo
sende su iç hemen koş cıbıkkkk![]()
Aynen kuzum hem daha duzenli olurKarışıklık oluşturduğum için özür dilerim cnm ya sorun değil haftaya girerim listeye
valla iş her zaman bulunurda cocuklarımızın en güzel zamanları tekrar geri gelmez kuzu ilk adımını kv değil bn görmeliyim yani öyle düşnüyormAynen çoçuk olunca zor oluyo çalışmak bi yerden boşamı okudum diyo insan kendi kendine ama çocuğumla ilgilenmek herşeye değer gibi geliyor
oooh şahane gördükce içersinIctim canımmm iki litrelik şişem var, bebeğim gibi yanımda taşıyorumiyi hadi az kalmış dayan
![]()
Hemen not aliyorum aci biberoooh şahane gördükce içersin
bn bugün öğlen bir acı biber yemişimgöz pınarlarım bile yandı acıdan
baya su içtim sayesinde
![]()
Ya liste karisiyo nefret ediyorum su durumdaaaaannnnnAynen kuzum hem daha duzenli olurgec olsun guç olmasin
![]()
1 bardak süt ( 200 ml ) tam yağlı 124 kaloriNe gibi daha güzel şeyler var ki![]()
yer elmasıCanım bence bi bitkisel hap kullan rahatlamak için kabızlık çok kötü yaaa
kolay gelsin sekerim
bende öyle yer elmasiyim![]()
Hepimizde var accicik![]()