- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #225.701
Ayy simdi kac oldu bakalim ölçünce yaz bize hemenBel ölçüm diyetisyen dönemi 106 idi ajandamda geçen sene ölçülerim var ona bakarım senin güzel ölçülerin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy simdi kac oldu bakalim ölçünce yaz bize hemenBel ölçüm diyetisyen dönemi 106 idi ajandamda geçen sene ölçülerim var ona bakarım senin güzel ölçülerin
Ayyy saol bebegimIyi az kaldi mankenlik ajansina yazilabileceksin bende menejerin olurum artikne güzel zayıfsın yaaa çocuk yapip tüm gün ev işi yapicam bende
hayır kıskanmadım
masAllah
![]()
Cok guzel canim kilona gore olculerin bel biraz kalin sanki basen dedigin neresi iki bacagin en kalin yerini ben basen olarak aliyorum kalca ölçün nedirGogus 96
Bel 80
Basen 98
Olculerım
Kalça 103.basen onun altı bende en genış yerlerı olctum:)))) nebılım dogrudur heralde. Sıkı benım vucudumda bıraz spor yapsam daha ıyı olurCok guzel canim kilona gore olculerin bel biraz kalin sanki basen dedigin neresi iki bacagin en kalin yerini ben basen olarak aliyorum kalca ölçün nedirhepsi degisecek bu olculerin inecek inecekkk inecek
![]()
Gözüm dönmüş olabülür hele ilk gün 16 km'den sonraSaol canimhadii sende al yarin olculerini bakalim neren ne kadar
Niye coh yiyon bak ne guzel yürümüşsün kilo verirdinhee mayali süt bek kötü tadi ama ben onu icmedigim gün sanki enerjim düşük oluyo onu ictigimde oturasim gelmiyo bek seviyom ondan
ic bakalim uzatacak mi saclarini
pilatase mi basliyosun
![]()
Boyun kac cnmGözüm dönmüş olabülür hele ilk gün 16 km'den sonrayarın ölçeceğim sabah en ince olduğum Zaman herhalde sanırım
hee pilatese başlayacağım şu kalçayı toplamam lazım azıcık göbek pek kalmadı orasına da kas olur belkim
![]()
Benım ıcın aılelerı ozlemek zor olur bı gelişmiş bir ulke daha mutlu eder benı![]()
Ayy kizlar ölçülerimi aldim kalcam 2 cm incelmis basen 1 cmkalca 92 olmus basen 88
bel ve karni ölçmedim yeni yedim diye yarin acken bi ölçcem
![]()
Ilk önce aklıma sen geldin söyledim böyle böyle diye yaw ne olcak dedi takmadı bukinin taktiği denicim beraber koşarız dicim kabul ederse bittim adamda boy 1.79 koştuğunu düşünsene ben arkadan yetişmeye çalışırım artık![]()
bugün ya da sabah yapcam yazarım kuzum
Birinci olmusuzz![]()
Veeeeeeeeeeeeebu haftanin birincisi biziz
harikasiniz fıstıklar herkes harika kilolar verdi
darisi öbür haftaya
![]()
Aaa ne guzel tebriklerrrVeeeeeeeeeeeeebu haftanin birincisi biziz
harikasiniz fıstıklar herkes harika kilolar verdi
darisi öbür haftaya
![]()
Bencede gayet orantili vucut olçün canim zayifladikca cok guzel olacakKalça 103.basen onun altı bende en genış yerlerı olctum:)))) nebılım dogrudur heralde. Sıkı benım vucudumda bıraz spor yapsam daha ıyı olur
Afiyet olsun canim dondurma yemissin10.30
Soganlı tel peynırlı yumurta
Bır tatlı kaşığı reçel
2 dilim tb ekmek
13.30
Bır seftali
Bir avuç üzüm
14.30
Bademlı dondurma
18.30
2 kıymalı dolma
Bır kase yoğurt
3 litre su
Tam hedefe geliyoken dönmesin gozun alma sakin kiloGözüm dönmüş olabülür hele ilk gün 16 km'den sonrayarın ölçeceğim sabah en ince olduğum Zaman herhalde sanırım
hee pilatese başlayacağım şu kalçayı toplamam lazım azıcık göbek pek kalmadı orasına da kas olur belkim
![]()
Kofteciler mantarcilar takimiSaat 12
2 dilim ekmek, pesto sos ve peynir ile
Saat 14
Karışık çerez
Saat 16
Bitter çikolata
Saat 18.30
Fırında patates ve köfte
Saat 21
Şeftalili smoothie
+
Shred 5/30 Level 1 ın yarısı da bitti![]()