Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Iyi az kaldi mankenlik ajansina yazilabileceksin bende menejerin olurum artik :KK70: ne güzel zayıfsın yaaa çocuk yapip tüm gün ev işi yapicam bende :KK70: hayır kıskanmadım :KK75: masAllah:KK200:
Ayyy saol bebegim:KK37: sende evlenince incecik gelin sonra da incecik bi anne olaciksin :KK73::KK74:

10.30
Soganlı tel peynırlı yumurta
Bır tatlı kaşığı reçel
2 dilim tb ekmek
13.30
Bır seftali
Bir avuç üzüm
14.30
Bademlı dondurma
18.30
2 kıymalı dolma
Bır kase yoğurt
3 litre su

Cok guzel canim kilona gore olculerin bel biraz kalin sanki basen dedigin neresi iki bacagin en kalin yerini ben basen olarak aliyorum kalca ölçün nedir:halay: hepsi degisecek bu olculerin inecek inecekkk inecek:halay::KK200:
Kalça 103.basen onun altı bende en genış yerlerı olctum:)))) nebılım dogrudur heralde. Sıkı benım vucudumda bıraz spor yapsam daha ıyı olur

Saol canim:KK15: hadii sende al yarin olculerini bakalim neren ne kadar:KK8:

Niye coh yiyon bak ne guzel yürümüşsün kilo verirdin:tokat: hee mayali süt bek kötü tadi ama ben onu icmedigim gün sanki enerjim düşük oluyo onu ictigimde oturasim gelmiyo bek seviyom ondan:KK70: ic bakalim uzatacak mi saclarini:halay: pilatase mi basliyosun:rolleyes:
Gözüm dönmüş olabülür hele ilk gün 16 km'den sonra o_O yarın ölçeceğim sabah en ince olduğum Zaman herhalde sanırım :KK76: hee pilatese başlayacağım şu kalçayı toplamam lazım azıcık göbek pek kalmadı orasına da kas olur belkim :halay:

Gözüm dönmüş olabülür hele ilk gün 16 km'den sonra o_O yarın ölçeceğim sabah en ince olduğum Zaman herhalde sanırım :KK76: hee pilatese başlayacağım şu kalçayı toplamam lazım azıcık göbek pek kalmadı orasına da kas olur belkim :halay:
Boyun kac cnm

Benım ıcın aılelerı ozlemek zor olur bı gelişmiş bir ulke daha mutlu eder benı:KK66:

İnsan yine de bir arada kalmışlık yaşıyor
Orada burası, burada orası özleniyor gibi garip bir his

Ayy kizlar ölçülerimi aldim kalcam 2 cm incelmis basen 1 cm:halay: kalca 92 olmus basen 88:halay: bel ve karni ölçmedim yeni yedim diye yarin acken bi ölçcem:halay:

Artık barbie bebekler gibi olmuşsun daha ne :sampiyon:

Ilk önce aklıma sen geldin söyledim böyle böyle diye yaw ne olcak dedi takmadı bukinin taktiği denicim beraber koşarız dicim kabul ederse bittim adamda boy 1.79 koştuğunu düşünsene ben arkadan yetişmeye çalışırım artık :KK70: :KK70: bugün ya da sabah yapcam yazarım kuzum

Sonra seni taşıyacak mıymış her yere kucağında
Öyle böyle bir acısı yok en azından sadece 1 km ile falan başla ve mutlaka ısınma turu ve hareketleri yapın
Ciddi diyorum insan lanet ediyor

Birinci olmusuzz:KK54::sampiyon:

Veeeeeeeeeeeee:rolleyes::süslü: bu haftanin birincisi biziz:KK71: harikasiniz fıstıklar herkes harika kilolar verdi:KK36: darisi öbür haftaya:KK36:

Yaşasın 14. takım sonunda başardık kızlar :KK73:

Kalça 103.basen onun altı bende en genış yerlerı olctum:)))) nebılım dogrudur heralde. Sıkı benım vucudumda bıraz spor yapsam daha ıyı olur
Bencede gayet orantili vucut olçün canim zayifladikca cok guzel olacak:eğlence: sonra da spora başlarsın :KK49:

10.30
Soganlı tel peynırlı yumurta
Bır tatlı kaşığı reçel
2 dilim tb ekmek
13.30
Bır seftali
Bir avuç üzüm
14.30
Bademlı dondurma
18.30
2 kıymalı dolma
Bır kase yoğurt
3 litre su
Afiyet olsun canim dondurma yemissin:tokat: 2 top sade dondurma arada yenebilir ama paketli ustu çikolatali magnum bademli falan olmaz onlar ogun kadar kalorili:sus: geri kalan guzel :super:

Gec kahvaltim
1 kupa çay
2 dilim hindi füme

Ögle yemeği
8 köfte minik
1 tabak yeşil salata
1 bardak light cola

Ara öğün
4 hurma

Akşam yemeği
1 tabak yeşil mercimek corbasi
2 kaşık pilav

Gün içinde 2 ltr su

Tam hedefe geliyoken dönmesin gozun alma sakin kilo:silah: hangi videoyu yapcaksin :süslü:

Back
X