Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Zor oldu ama oldu :KK70: ikisinede cevap hem sabah hemde ictigim su:KK70: bugün tembellik ettim kalkamadım yatakta yuvarlandım canım ondan öyle olduydu :/

Yatakta yuvarlandiydimda kalkamadıydım:oops::oops: cola light ama geçen beni korkuttun aynı normal colaymış gibi :sopa:

Ben akşamüzeri de uyuyorum :D
Tembelliği bana soracaksınız en çok :D

Sen benim yeni gülüş tarzimi duydun mu dur siftahı yapip gülücimmmm:KK70: gahgahgahgahgahgahhhhhhh:KK70: sevindirik gülüşü :KK70: okusan anlardin aslinda:sus::KK53: bilmem anladin mi:sus::KK70:

Demi kiz arkadas ortaminda zayifliyomusuz gibi cok keyifli oluyo bizim takimimiz cokkk guzel:KK36:

Heeğ gördüm ve çok beğendim hatta orjinal bence ben sevdim ben de kehkeh atarım yanına :D

Arkadaş ortamımda böyle zayıflayamıyom ben :KK53:

Yatak keyfi baska yaaa. Ben kitaplarla tablet telefonla yuvarlaniyorum aksama kadar :KK70: Bende diyette tansyon düşüyo bende yataklara düşüyorum ahahah yerken öyle değil ama bomba gibiyim :KK70: yok kız bugün değil eskide dombili zamanlarımda mcdonalds :KK53:
He tm :D ytmk güzeldir bide çift kişilik yataklara gecebileydik hayirlisiylan:D:D

Ayy simdi kac oldu bakalim ölçünce yaz bize hemen:halay::KK200: baya inceldin çünkü :nazar::KK200:
Üst bacağım kalın geldi bugün ya onu inceltmem gerekli yağ deposu resmen

İnsan yine de bir arada kalmışlık yaşıyor
Orada burası, burada orası özleniyor gibi garip bir his

Artık barbie bebekler gibi olmuşsun daha ne :sampiyon:

Sonra seni taşıyacak mıymış her yere kucağında
Öyle böyle bir acısı yok en azından sadece 1 km ile falan başla ve mutlaka ısınma turu ve hareketleri yapın
Ciddi diyorum insan lanet ediyor

Yaşasın 14. takım sonunda başardık kızlar :KK73:
Kaç km yürüdük bilmiyorum yeni duş aldım çıktım iç bacaklarım ağrıyor aletler ile spor yaptıktan sonra surdan şuraya koş dedi bukinin taktiği denedim sen koşarsan bende koşarım dedim oda koştu :D :D iyi geldi ama iki gündür spor ..

Şimdi fark ettim ki geldiğimdir 13 kilo vermiş oldum bugün, mutlu oldum :KK73:
Tebrik ederim kuzum

Heğğ? :rolleyes:

Üst bacağım kalın geldi bugün ya onu inceltmem gerekli yağ deposu resmen

Kaç km yürüdük bilmiyorum yeni duş aldım çıktım iç bacaklarım ağrıyor aletler ile spor yaptıktan sonra surdan şuraya koş dedi bukinin taktiği denedim sen koşarsan bende koşarım dedim oda koştu :KK70: :KK70: iyi geldi ama iki gündür spor ..

Tebrik ederim kuzum

Ne kadar koştunuz peki
Yani en azından görülebilir mesafede koşmuşsun
Ağrı hissedersen hemen dur ve dinlen bir kaç gün

Gördüm ki zayiflamissin :confused::KK8:
Bende kilo almaya devam :KK72: biri benim agzimi diksin:confused:

Hemen iğnemi ipliiiğimi alıyorum ama son dikişi atamıyorum ben dikme tamam da son düğüm olmuyor :D

Hemen geri açılır sanıyorum ki

Zayıfladım valla kendimi iyi hissediyorum artık :KK73:

Tabi bir 14 kilo daha verme hedefim var bakalım ama daha zamana yayılmış olarak

Kaç kilosun şu an :tokat:

Kızlar menü paylaşımı yapıyorum
Sabah:bir haşlanmış yumurta biraz peynir bir domates iki köz biber bir salatalık
Öğle aslında bugün ayran detoksuna devam edecek tim kociş bozdu akşam yemeğine kadar ayran detoksu içtim akşam bi telefon dışarıda yiyelim diye
Akşam;bir buçuk ızgara alabalık domates salatası iki acı köz biber biraz yogurt
Sonra kayınvalideme uğradık bir armut biraz kavun yedim :eek:

Ee o yatağı paylaşacaksın:KK70: ben öyle rahat edemem kendi yatagimi ararım valla :KK70:

sen zaten benim pörtlek gözlü uykutulumumsun :KK57: ahahah:KK70:

Ne güzel de iltifat ediyorsun ilk defa biri gözlerime büyük dedi mutluyum :D Ama o kocaman göz kaleminden öttürü bence keşke hep büyük olsa ya ben çok severim büyük göz :rolleyes:

Söylersem gülersin kuzum ne kadar koştuğumu 15 metre mesafede git gel yaptık :KK70: :KK70: çok yürüdük ama ya yarında gidecekmişiz :ruh:

Gülmem gülmem bence çok iyi başlangıç için yavaş yavaş arttırırsın sakatlanmaz böylece
Ne güzel ya eşin de motive ediyor seni :KK19:

Kızlar menü paylaşımı yapıyorum
Sabah:bir haşlanmış yumurta biraz peynir bir domates iki köz biber bir salatalık
Öğle aslında bugün ayran detoksuna devam edecek tim kociş bozdu akşam yemeğine kadar ayran detoksu içtim akşam bi telefon dışarıda yiyelim diye
Akşam;bir buçuk ızgara alabalık domates salatası iki acı köz biber biraz yogurt
Sonra kayınvalideme uğradık bir armut biraz kavun yedim :eek:

İyi olmuş bence boğazından protein geçmiş :-)

Back
X