- Konu Sahibi Pinarbartu
- #226.281
Olacak canim sadece azcik zaman lazim diyet spor tamamdirZayıflama kampı olsada gitsem incecik geri dönsem yada bi sabah uyanmışım 75kiloyum ne olurki![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olacak canim sadece azcik zaman lazim diyet spor tamamdirZayıflama kampı olsada gitsem incecik geri dönsem yada bi sabah uyanmışım 75kiloyum ne olurki![]()
Baktım ama çok pahalı yaaChia aldim tam baba göre otekileri kullanmadim. Birde gün içinde 2 bardak yeşil çay cok faydali. Karnitin yeşil cayla beraber daha etkili
15gündem fazla içsek etkisi olmazmı acaba yada arar verir tekrar başlarımEvet cnm kolay bıde soguk guzel ıcılır sankı
750 ml 15 gun ıcılıyormus
Kessene bende kurtulayımBen senin basenlerini keserin yiiivruum![]()
Karniyinmi canim. Ben hard.... markasini aldim japida odemeli. 1 aylik kullanim icin 89 tl idi. Ama 1 ayda sonuca deyiyor. Ama dedigim gibi hergün 70-90 dakika arasi sporla ayda 10 kilo rahat gidiyo. 1 aylik sonuca aynada gördügüne inanamazsin canimBaktım ama çok pahalı yaa
Sende benim karnimi kess kurtulalimKessene bende kurtulayım![]()
Ara verılıyormus galıba cnm15gündem fazla içsek etkisi olmazmı acaba yada arar verir tekrar başlarım
Bıskuvı cok sekerlı yemeseydın ıyıydı
Madem yedın yanına neden sut ıcmedın
Sekerlı seylerı dengelemek ıcın sut yogurt sart![]()
Ben kaçırmıyorum onun etkisi oldu diyetime devamlılık sağladım çokta korktum öyle sarkacak diye her tarafım.. hatırlatırım sana ...m
Yumurta 36 saat yaşıyordu sanırım... sprem 72 miydi ... bekleyelim görelim kuzumkan vermekten korkmuyon sanırım
...
Beraber ortak bir sey yapmak çok keyif veriyor ama dün kendi yoruldubenden önce
![]()
![]()
karın kasları birde kolları ağrıyormuş
Beyaz peynir ile yapcam beyaz bitsin kasara dönecem kaşarı özledim valla![]()
Yeşil kahveyi bende almıştım önceden de denedim ama hiç faydasını görmedim emziren anneler rezene içiyordu bende ona başladım kilo vermede iyi oluyor ödem atıyorsun gaz varsa özellikle birde kimyon suyu destekliyor ödem atmayıYeşil kahve guji berry ve Chia tohumu aldım bacım Allah ne verdiyse Deniycem artık
Aynen bende bu senin anlattığın gibi biliyorum fazla kullanma zararlı kalbe falan demişti biri hatırlamıyorum bana yüzmede faydası olmuştu kendimi daha fit hissediyordum sendekiler nasil bende böyle varCanin karnitin cok cok faydali. Çarpinti yapmaz xogal bisey ama sporda ve zayiflamada altin anahtar. Onsuz yapamam. Yaglar nasil gidiyo çabucak. Ama sporla oluyo sporsuz olmaz. Kalp krizi gecirenlere veriyorlar. O çarpinyi yapanlar aşiri icenlerdir veya baska seylerde aliyodur. Simdi diyetteyken karbonhidrati azaltiyoruzya mecburen zaman gectikce vücut direnci düsüyo ve spor yapmak zor geliyo. Karnitin sporda o eksigimi kapatiyo benim
Miymiyim benimBugün daha da kötü nerdeyse hiçbir şey yemedim
Ben bugün nerdeyse hiçbir şey yemedim hep mıy mıydım
Miymiyim benim![]()
Bende doymadım bugün bir lokma tavuk yedim az patates yedim halen çok açımBugün daha da kötü nerdeyse hiçbir şey yemedim
Ben bugün nerdeyse hiçbir şey yemedim hep mıy mıydım
Incir kuzum onlarBeyazlar yumurta mı![]()
Bende doymadım bugün bir lokma tavuk yedim az patates yedim halen çok açım
Incir kuzum onlar
Ben sabah yattım canım 7 gibi uyandığımda çok birsey yiyemedimSen de mi yemedin kilo alıcaz he korkuyorum