Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Regl olmadim sabah belim agriyodu. Otururken falan bugun hic rahat degildim yaa :KK43:
Dunden plan yaptik dedik bogaz havasi alalim resmen zorla gittim iyi geldi gezmek ama acayipppp sicaktiiiiiiiii
donerken basim agrimaya basladi kendime eziyet resmen daha yeni ictim agri kesici.
Yarin balikesire gidicez ona bile usendim ama iyi gelicektir tabi gezme delisi oldugum icin:işsiz: sabah alirim uyaninca cok seviyorm buz gibi:deli:

Hiç hırs yapmıyorum keşke yapsam azmim biraz daha artar belki çeşit çok ama yiyen yok tek başıma ne yapasım var ne yiyesim yapılsa yenirmi yenir ama eşim ısınmış yemek sevmiyo bende hergün yemek yapmaktan bıktım :KK34:
Yorum yapcak kafa gitti suan:ruh: bi ara toplucanaaaaaa yaparimmm:KK12::KK12:

Bende yemek yemeyı severım
Senın yedıklerınde guzel yemekler
Labne cıdden hepımızın canını cektırmıs
Bnm ogljm hastası oldugunıcın evımde kutu kutu labne olur :) tabı ben cok yıyemedım
Sut urunlerı az yıyorum ama yıne de dokunuyor bebısıme :KK43: fark edıyrm
Bende sut urunlerını acayıp severım
Hamıleyken kahvaltıda bes cesıt peynır yerdım
Labneden tut suzme peynıre kadar :)
Bızdede bulunur labne ama kızıma hıcbır peynırı yedıremıyorum.napıcaksın cnm ben alerji testi yaptırmıştım çıkmadı ztn doğru sonuçta vermıyormuş herkes ye bırsey olmaz dıyordu ama bende tuketmıyprdum sut urunlerı 6.ayına kadar o huzurlu olsunda..şimdi yiyorum boö bol sesende sonradan takvıye yaparsın

Bızdede bulunur labne ama kızıma hıcbır peynırı yedıremıyorum.napıcaksın cnm ben alerji testi yaptırmıştım çıkmadı ztn doğru sonuçta vermıyormuş herkes ye bırsey olmaz dıyordu ama bende tuketmıyprdum sut urunlerı 6.ayına kadar o huzurlu olsunda..şimdi yiyorum boö bol sesende sonradan takvıye yaparsın
Ilk oglumda da olmustu, buyudukce ınsan rahatlıyor harbıden. Baharatlad acılar eksıler salıverıyorsun :) 22 aylık olana kadar emzırdım ben
Icım yanıyor keske daha cok ezmırseydım dıye ama ya:KK53:
Uc ay daha emzırebılırdım yanı 22 23 ve 24
Sen ne zaman kesmeyı planlıyorsun
Annemler eskı bılgı şey derler, kız cocukları cok emzırılmez iri olur

Regl olmadim sabah belim agriyodu. Otururken falan bugun hic rahat degildim yaa :KK43:
Dunden plan yaptik dedik bogaz havasi alalim resmen zorla gittim iyi geldi gezmek ama acayipppp sicaktiiiiiiiii
donerken basim agrimaya basladi kendime eziyet resmen daha yeni ictim agri kesici.
Yarin balikesire gidicez ona bile usendim ama iyi gelicektir tabi gezme delisi oldugum icin:işsiz: sabah alirim uyaninca cok seviyorm buz gibi:deli:
Bizde gelelim mi Balıkesire gurup için motivasyon olur kimse gelmesede ben gelirim seninde canım

Bı uctan bır ucaa :)

Bence sen yınede al
Istanbul buradı gıbı yapış yapış
Ben yıkanmadan uyuyamıyrm
Gunde 2-3 dus alıyrm
Bıde emzırıyrm dıye hergun yıkanmam lazım :) oyle bır huyum var :)

Iyı gezıon valla:KK49:
Bendeeee oyleyimm hergun 2 dus emzirirken de ayniydimmm. Sabah kalkar kalkmaz aldim ama belim sirtim agriyo ya cam acik yatiyoruz iyice fena olmiyim diye korkuyorm suan :işsiz:yarin yamulup kaliyomusum :işsiz: suan oturdum cok guzel serin serin

Bendeeee oyleyimm hergun 2 dus emzirirken de ayniydimmm. Sabah kalkar kalkmaz aldim ama belim sirtim agriyo ya cam acik yatiyoruz iyice fena olmiyim diye korkuyorm suan :işsiz:yarin yamulup kaliyomusum :işsiz: suan oturdum cok guzel serin serin
O zaman tamam :) ınsallah gecer basının agrısı
Dun ben uyudum ya ıyıyım cok sukur. Onda yattım ohh gecede cok uyanık kalmadım
Arada boyke uyuyunca enerjı topluyrm :)
Bebeklerım büyüdüğünde aksam 9 da yatcam ertesı gun 12 ye kadar uyucam ya
Hayallerrr :)

Ilk oglumda da olmustu, buyudukce ınsan rahatlıyor harbıden. Baharatlad acılar eksıler salıverıyorsun :) 22 aylık olana kadar emzırdım ben
Icım yanıyor keske daha cok ezmırseydım dıye ama ya:KK53:
Uc ay daha emzırebılırdım yanı 22 23 ve 24
Sen ne zaman kesmeyı planlıyorsun
Annemler eskı bılgı şey derler, kız cocukları cok emzırılmez iri olur
olmaz benımkı mınıcık bırsey 2 yaşına kadar emer zor bırakır zatn :)) ıyı emzırmışsınya gece zor oluyor bazen cok uyanıyor bıde mılletın yanında tutturuyor bazen yınede guzel bır duygu;)

O zaman tamam :) ınsallah gecer basının agrısı
Dun ben uyudum ya ıyıyım cok sukur. Onda yattım ohh gecede cok uyanık kalmadım
Arada boyke uyuyunca enerjı topluyrm :)
Bebeklerım büyüdüğünde aksam 9 da yatcam ertesı gun 12 ye kadar uyucam ya
Hayallerrr :)
Ben niye yapmiyorm acaba bunu:işsiz: bak sabah 7 de cikcam evden hala oturuyrm:işsiz:

Gece çalıştığım için kahvaltı yok kızlar

Ögle yemeği
1 parca kıymalı börek
3 kaşık fasulye turşusu

Akşam yemeği
1 tabak labneli kalorisiz makarna

Muzlu dondurma

Gün içinde 2 ltr su

@ParteMoralll geçmiş olsun canımmm

lilipit lilipit Allah rahatlık versin lilimm

Back
X