Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Eşim bir saatte geldı eve sorma :)
O kadar yolu bosa mı geldınız ya :KK43:
Evet ilk defa geldim ama pişman oldum polisler meydana girmeye izin vermedi aracımızın bizde park yeri bulamadık bastık geldik gece 01.30da eve geldik 6saat yol yaptık dönüş gidiş geliş 12saat püfff

Kızlar bugün akrabaların düğünleri vardı ondan geç kaldım öğlen düğünde yemek yicez diye
sabah yarım acur yedim
Öğlen düğünde yarım kase şehriye çorbası bir tane etli patlıcan dolma nohut lu et yemegi 5_6kaşık yanında acı sivri biber sonrada bir tane en küçüğü nü şeçmeye çalıştım lokma tatlısı
Akşam
5kaşık kadar taze fasulye bir iki kaşık pilav bokcalahana salatası ve ev yapımı yoğurt
Aralarda üç tane kayısı ve bir eksi elma yedim öyle akşam arası yine yoğun bi menü oldu  :110:

Ya kızlar bide bugun hani şu büyük kantarlar oluyor ya çuval felan tartıyor lar ona çıktım 64.600 geldim kendi tartımda 62lerde geliyorum hatta tartımı karşılaştır mıştım başka tartılarla kilonun sonunda ki kusuratlar farklı geliyordu kantarda bi anda 64leri görünce şok oldum iki kilo fark var ben 60 A az kaldı diye düşünürken moralim bozuldu ya bu arada kantarda hassas olanlardan un felan çekiyor lar

Back
X