Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Açlık hissim gitti bugün yemekte yapmadım ne yiycez şimdi menüsü güzel olan kim ona gelim bu akşam pembesepet sende adana var sana gelim kuzu yogurda Chia katıp yesem bayıltırmı beni açlıktan :KK42:
Canim tek basina yemek yapmak istemiyosan tavuklu salata ton balikli salata falan ye:KK58:

Iyı akşamlar menum
10.30
Tel peynırlı acı salçalı tost
Domates
Bır tatlı kaşığı reçel
13.30
Bır avuc uzum ve seftalı
15.30
3 kaşık mantar sote
1 ınce dılım cavdar ekmeği
Bır kase yoğurt
18.00
Sutlu kahve
19.00
Bır tabak patlıcan kavurması
Bır kaşık tavuklu taze fasulye
Bır dılım ekmek
Bır kasık labne
3 lıtre su
Sabahki tostu ne kadar ekmekle yedin canim 2 dilim tahilli ekmekleyse menu guzel:eğlence:afiyet olsun:kk77:

içinde ne varmış ki bunun çok güzel görünüyor
kırmızı biber domates sucuk yada slam sanırım normal biber sogan vs aklına ne geliyo at içine yem yumurta tadıda gider belki ceşit cok olunca :halay::halay:

Buda ekmeksiz yenmez ki ekmegi banacaksın yanında da çay ohh miss:olamaz::KK48:
:D:D günaydın canım :KK51:
bu kadar güzel bişey ekmekle ziyan edilir mi boş boş yiceksin bunu yanına da peynir zeytin maydanoz :kk77:

İşte emziren annenin günlük menüsü...:kk77:

* bugun de kardeşimegittik. Sacmalik otesi bir menu oldu:KK43: ara ogun falan yapamadim :KK43:

Sabah 08:00 kahvaltı

Bir haslanmis yumurta, cay, 5 adet siyah zeytin Salatalik, kil biber, kibrit kutusu peynir, bir dilim ekmek,

Ara ogun 10:30

1 buyuk kırmızı erık ve 5 adet badem

Oglen 12:00

1 tabak kabak yemegı
1 domates
1 dılım ekmek

Ara öğün 14:00

Yagsız patates ve 4 yk menemen
Bır bardak cay
Cok az ekmek
6-7 zeytın

*kalkmayan gec kahvalti sofrasına ısrarlara dayanamayan ben...

Aksam 19:00

Domates ve bıberı az yağda pısırdım
Bır dılım ekmekle yedım
Oglum ve esıme kıymalı makarna yaptım sırf onu yememek ıcın
1 yk kıymalı makarna
1

Ara ogun 21:15

sacma beslendıgımden yapmayacagım

Cuma kilo:80.6
Güncel kilo: 80.6
Haftalık hedef: -1100
Hedefe kalan: -1100

İlk hafta kilo kaybi 1.500
İkinci hafta kilo kaybi:1.600
Ucuncu hafta kilo kaybi:1.200
Toplam kayip: 4.300
Ana hedefe kalan: 7.600
Karışık olmus biraz menü ama cok fazlalik yok gibi canim bugun daha duzenli yer telafi edersin:eğlence:

Günaydın kızlar :KK1:
Bu sabah kilom 59,3 yani +1 :eek: :KK54:o kadar yemeye bu bile iyi bence :ruh:cuma cumartesi çok acayip yedik nişanlımla :ruh: bugünden itibaren menü yazmaya başlıyorum başka türlü toparlayamam akşamda üşenmezsem inşallah jiliana başlamak istiyorum yapabilir miyim ki acaba :KK53:

Hiç hırs yapmıyorum keşke yapsam azmim biraz daha artar belki çeşit çok ama yiyen yok tek başıma ne yapasım var ne yiyesim yapılsa yenirmi yenir ama eşim ısınmış yemek sevmiyo bende hergün yemek yapmaktan bıktım :KK34:
Tavuk gogus bulunduruyorum ben evde hep esim aksamlari iste oldugunda genelde tavuk gogus yiyorum canim boyle saglikli pratik seyler yapabilirsin:eğlence:

Ya ben oglen gıttım markete labne mantar almaya okadar konuşuldıkı cnm ıstedı labne bulamadım bı okadr daha cektı akşam buldm :) ben yemek yemeyi sevıyorum bazı ınsanlr abur cubur severya cok aramıyorum oyle
Ayy caninizi cektirdim emzirenler var sütünüz ceker:eek::dua: ama sağlıklı guzel bisey en azindan hadin labneli mantar yiyek:halay:

Gece çalıştığım için kahvaltı yok kızlar

Ögle yemeği
1 parca kıymalı börek
3 kaşık fasulye turşusu

Akşam yemeği
1 tabak labneli kalorisiz makarna

Muzlu dondurma

Gün içinde 2 ltr su

@ParteMoralll geçmiş olsun canımmm

lilipit lilipit Allah rahatlık versin lilimm
Oglen yediklerin bir şaka olmali:oha:tokat geliyo:tokat: sabah uyudugun icin oglen kahvalti yapmalisin :sopa:

Tarifini versen bizde deneriz cano
Ben soganli seviyorum canim yarim ay seklinde soganlari karamelize olana kadar az yagda kavur mantari da ince ince dogra at icine karabibet tuz at mantar hemen kavruluyo zaten sonra icine 1 kasik labne at iyce karistirip altini kapat bu kadar:kk77: bak sen böyle seyler yapsan hem pratik hem protein hem saglikli :halay:aynisini tavuklu mantarli da dene cok guzel oluyo:kk77:

Kizlarbana bi yardim edin ben buhafta kafama koydum güzel bi kilo vermek istiyorum napsamki, spora basladim yine her aksam en az bisaat yapcam kesinlikle öglenleride yarim Saat yürüyüs yine ama beslenme seklimi mi degistirim napim bilmiorum, ben kendi kafama göre gidersem resmen ac kalirdim bide deli gibi spor yapardim ama tabi sagliksiz olurdu:D

Kızlar bugün akrabaların düğünleri vardı ondan geç kaldım öğlen düğünde yemek yicez diye
sabah yarım acur yedim
Öğlen düğünde yarım kase şehriye çorbası bir tane etli patlıcan dolma nohut lu et yemegi 5_6kaşık yanında acı sivri biber sonrada bir tane en küçüğü nü şeçmeye çalıştım lokma tatlısı
Akşam
5kaşık kadar taze fasulye bir iki kaşık pilav bokcalahana salatası ve ev yapımı yoğurt
Aralarda üç tane kayısı ve bir eksi elma yedim öyle akşam arası yine yoğun bi menü oldu  :110:
Bence guzel canim menun :eğlence:

Back
X