- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #226.441
2 dilim tambuğday ekmeği cnm
Deneme
Deneme
Deneme
hoşgeldiniz kızlar

takımın hızına yetisemiyorum hergün yeni birilerini görüyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 dilim tambuğday ekmeği cnm
Deneme
Deneme
Deneme
Günaydın kızlar
GahgahgahgahgaaahhhhBalikesireee doncem geceeededikodu yoksa sende yokoll
![]()
poncikkkkk naptin senn yine 60larami gelcen yoksaaaaaaa hemen dikkat ediyoruz tamam nisanlinla gezmek yemek güzelde toto büyerse bidaha kücültmesi coook zorGünaydın kızlar
Bu sabah kilom 59,3 yani +1![]()
o kadar yemeye bu bile iyi bence
cuma cumartesi çok acayip yedik nişanlımla
bugünden itibaren menü yazmaya başlıyorum başka türlü toparlayamam akşamda üşenmezsem inşallah jiliana başlamak istiyorum yapabilir miyim ki acaba
![]()
Canım yağlı değildi annem extra yağsız yapmış bende bi parca alıyım diyeOglen yediklerin bir şaka olmalitokat geliyo
sabah uyudugun icin oglen kahvalti yapmalisin
![]()
Gider kuzum merak etme dün duzen biraz bozulmustu ya ondan olmusturPazartesi kilo bildirimim
Cuma kilo: 80.6
Pazartesi kilo:80.6
Haftalık hedef:79.5
Hedefe kalan:1.1
Üç gündür aynı
Birden gidecek inşallah
![]()
Cnm spor konusunda seker pancarı yardımcı olaraktr ancam dıyet konusunda sunları soyleyebılırımKizlarbana bi yardim edin ben buhafta kafama koydum güzel bi kilo vermek istiyorum napsamki, spora basladim yine her aksam en az bisaat yapcam kesinlikle öglenleride yarim Saat yürüyüs yine ama beslenme seklimi mi degistirim napim bilmiorum, ben kendi kafama göre gidersem resmen ac kalirdim bide deli gibi spor yapardim ama tabi sagliksiz olurdu![]()
Sivi ya ondan mi ki kizsmoothie içtim sabah ama kahvaltı için uygun olmadığını düşünmeye başladım ancak ara öğün yada akşam geçiştirmesi için ideal ... şuan hiç birşey yememiş gibi acıktım
Bızde hep olur sen dedıkçe yedım bıttı:)Ayy caninizi cektirdim emzirenler var sütünüz cekerama sağlıklı guzel bisey en azindan hadin labneli mantar yiyek
![]()
Afiyet olsun canim gayet guzel
ben ikisini de kullandimdi canimchia beni sisirdi karnimda siskinlik yapti, yesil kahvede hic zayiflatmadi
Kiz demez olur muyum renkli yazilarla yazdim ya bu hafta birinciyiz diye siz gecmisi okumuyonuz bence
yildizlariyakalamak bak cinim
![]()
Kıpkırmızı yazdiydim halbukimKaçmış o Nasıl olduysa ya :)
günaydın kuzum
tok tutuyor yumurta da yiyemiyorum ben günüm bulantı ile geçiyor yarın yine zorlayım kendimi
hafta sonu sinirlerim tepeme cikti yaaa:) bitürlü giremedim evdeki internette sorun var anladim Burda hemen girdim:) ay ne zor hafta sonrlari genelede zaten daha aktivim Burda ama en azindan ara ara bakiodum ediodum böyle cok zorlandim
Sanki bu kalorili bi pizzaya benziyirbak mesela böyle bişi yapabilirsin hem vitaminde almış olursn bence şahane olurrrr
![]()
Cuma 66.6
Bugun 66.9
Ben bu ptesılerı hep artı cıkıyorum ya
Bıskolata diyeti@Vanillav
Demli bi semaver cayi isteremGünaydın kuzular hayırlı sabahlar bahçede yün yapıyorum kahvaltılarınızı bitirin semaver yakalım![]()