Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın kızlar :KK1:
Bu sabah kilom 59,3 yani +1 :eek: :KK54:o kadar yemeye bu bile iyi bence :ruh:cuma cumartesi çok acayip yedik nişanlımla :ruh: bugünden itibaren menü yazmaya başlıyorum başka türlü toparlayamam akşamda üşenmezsem inşallah jiliana başlamak istiyorum yapabilir miyim ki acaba :KK53:
poncikkkkk naptin senn yine 60larami gelcen yoksaaaaaaa hemen dikkat ediyoruz tamam nisanlinla gezmek yemek güzelde toto büyerse bidaha kücültmesi coook zor:D

Kizlarbana bi yardim edin ben buhafta kafama koydum güzel bi kilo vermek istiyorum napsamki, spora basladim yine her aksam en az bisaat yapcam kesinlikle öglenleride yarim Saat yürüyüs yine ama beslenme seklimi mi degistirim napim bilmiorum, ben kendi kafama göre gidersem resmen ac kalirdim bide deli gibi spor yapardim ama tabi sagliksiz olurdu:KK70:
Cnm spor konusunda seker pancarı yardımcı olaraktr ancam dıyet konusunda sunları soyleyebılırım
Bugunden program yap cumaya kadar yıyecegın seylerı
Asla dışına çıkma
Hep saatlı ye
Ara ogunlerın mutlaka olsun
3 lıtre su ıc
Hatta saglık problemın yoksa dukan bırasını ıc gun boyu, arastır once bir tabı

Hergun et balık tavuk gıbı bı yemegın olsun
Bıde sebze yemegın olsun

Afiyet olsun canim gayet guzel:kk77:

ben ikisini de kullandimdi canim:KK53: chia beni sisirdi karnimda siskinlik yapti, yesil kahvede hic zayiflatmadi:KK45:

Kiz demez olur muyum renkli yazilarla yazdim ya bu hafta birinciyiz diye siz gecmisi okumuyonuz bence:mapus:

yildizlariyakalamak yildizlariyakalamak bak cinim:deli:

Kaçmış o Nasıl olduysa ya :)

bak mesela böyle bişi yapabilirsin hem vitaminde almış olursn bence şahane olurrrr
20781-kahvaltilik-pizza-ic-malzemesi_f.jpg
Sanki bu kalorili bi pizzaya benziyir:D

Back
X