Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kırmızı biber domates sucuk yada slam sanırım normal biber sogan vs aklına ne geliyo at içine yem yumurta tadıda gider belki ceşit cok olunca :halay::halay:

:KK70::KK70: günaydın canım :KK51:
bu kadar güzel bişey ekmekle ziyan edilir mi boş boş yiceksin bunu yanına da peynir zeytin maydanoz :kk77:
Deneyim bakim olmazsa mantar sote menemen gibi şeyler yicim yumurtasız

Günaydın kızlar :KK1:
Bu sabah kilom 59,3 yani +1 :eek: :KK54:o kadar yemeye bu bile iyi bence :ruh:cuma cumartesi çok acayip yedik nişanlımla :ruh: bugünden itibaren menü yazmaya başlıyorum başka türlü toparlayamam akşamda üşenmezsem inşallah jiliana başlamak istiyorum yapabilir miyim ki acaba :KK53:
başlarsın tabi ki neden başlamayasın ama zorlama dizi

Kizlarbana bi yardim edin ben buhafta kafama koydum güzel bi kilo vermek istiyorum napsamki, spora basladim yine her aksam en az bisaat yapcam kesinlikle öglenleride yarim Saat yürüyüs yine ama beslenme seklimi mi degistirim napim bilmiorum, ben kendi kafama göre gidersem resmen ac kalirdim bide deli gibi spor yapardim ama tabi sagliksiz olurdu:KK70:
en güzel kiloyu protein ağırlıklı beslendiğimde sağlam ve kalıcı olarak verdim ... bende sağlm vermek istiyorum bu hafta

Sivi ya ondan mi ki kiz:eek:
olabilir yanına 1 incirde yedim şuan açlıktan ölüyorum mesela

Deneyim bakim olmazsa mantar sote menemen gibi şeyler yicim yumurtasız

başlarsın tabi ki neden başlamayasın ama zorlama dizi

en güzel kiloyu protein ağırlıklı beslendiğimde sağlam ve kalıcı olarak verdim ... bende sağlm vermek istiyorum bu hafta

olabilir yanına 1 incirde yedim şuan açlıktan ölüyorum mesela
dizim şuan iyi kuzum ağrım sızım yok çok şükür

onu bende düsündüm hatta Sabah kahvaltisina artik iki yumurtayla güne baslim diorum,
sonrasinda öglen ve aksam icin biseyler düsüncem:KK70:
Öğlen tavuk ızgara yersen akşam da et yersen bugün tamamlanır kalori sayiyor musun yağ oranını vanillav ile 50 yi gecmicek şekilde tutuyorduk

dizim şuan iyi kuzum ağrım sızım yok çok şükür
Tamam bebiş

Back
X