Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bende game of izliyorum pc bozuk diye izleyemedik daha eşimle 1. bölümden sonrasını.. bencede sağlıklı beslenmek daha mantıklı ...

çok para .... gereksiz bir test deneme yanılma ile bulabilirsin zaten nasıl kolay verebileceğini

bence az uyu kendini zorlamanın mantığı yok 1 saat uyu uyan

Ben şu an 3teyim ya akşama kadar gider bu bugün yenisi çıkacak zaten
Ay çok güzel olmuş ama pek heyecanlı bu sezon
Kahve içtim şimdilik elma da yerim saat 2 gibi idare eder beni :27:

hadi inşallah :KK70::KK70: daha da artmaz bnm puanım zaten bu kadardı bence :KK53::KK53:

bebeğim sen iyi misin ? bi sorun yok dimi keyfin yerinde mi

Sayılır değişiyor iyi olmaya çalışıyorum yani :KK45:

Sen nasılsın :KK36:

az az gitsinde gitsin bidaha 6 görmeyeyim :ruh: aslında 59,9 yerine 60 görseydim psikolojim bozulurdu iyi olurdu :KK70: :KK70:

noluyo puan artınca ödül mü veriyolar :KK70::KK70:

he gelip tebrik ettiler beni sen ne güzel bi üyesin poncik hiç öyle değil dediler :D:D:D

Yedin mi kuzum oglen bisiler:kk77:
Menemen yapıldı :kusmuk:yiyemedim halen çok açım yumurtasız yırtmadım protein alayım dedim zorla 1 servis kaşığı yedim açım ben hemde çok açım:kk77:

Kahve içtim şimdilik elma da yerim saat 2 gibi idare eder beni :KK53:

dijitü.. geçmiş eskiden cnbce de izliyorduk .. kaç bölüm oldu the lasp ship var onu izledin mi hiç
afiyet olsun bende rezene içeyim bari

Kahve içtim şimdilik elma da yerim saat 2 gibi idare eder beni :KK53:

hep iyi ol emi :KK36:
bende iyiyim çıldırmacalara devam :D:D

Menemen yapıldı :kusmuk:yiyemedim halen çok açım yumurtasız yırtmadım protein alayım dedim zorla 1 servis kaşığı yedim açım ben hemde çok açım:kk77:

dijitü.. geçmiş eskiden cnbce de izliyorduk .. kaç bölüm oldu the lasp ship var onu izledin mi hiç
afiyet olsun bende rezene içeyim bari

İzlemedim o ne kuzum
Son izlediğim bölüm öyle efsane olmuş zevkten 4 köşe izledim ya 7 sezondur bunu bekliyorum be :D 7 yıl dile kolay :D

hep iyi ol emi :KK36:
bende iyiyim çıldırmacalara devam :KK70::KK70:

Nasıl çıldırmacalar bunlar anlatsana biraz :KK45:

İzlemedim o ne kuzum
Son izlediğim bölüm öyle efsane olmuş zevkten 4 köşe izledim ya 7 sezondur bunu bekliyorum be :KK70: 7 yıl dile kolay :KK70:

Nasıl çıldırmacalar bunlar anlatsana biraz :KK45:
esya alma kutulama kuzum hem param gidiyo hem zamanım hem de yoruluyorum sahane duygular bunlar :D:D:D

olsundu en azındann benim gibi almadın :KK70:
almadım şükür ilk bi hışımla 55 e cıktım orda kaldım işte :D vermem lazımmm nikah elbisem geldi bugün kargodan annem sen bunun içine giremezsn didi bana :KK53:
Olsun artık son hazırlıklar ne de olsa :eğlence:
bitse de gitsek :ruh::ruh:
seninde az kaldı gitmene bebegiiimm bayramdan sonra gitceksin dimi ayarladın mı herşeyini:KK51:

Back
X