Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

az az gitsinde gitsin bidaha 6 görmeyeyim :ruh: aslında 59,9 yerine 60 görseydim psikolojim bozulurdu iyi olurdu :KK70: :KK70:

noluyo puan artınca ödül mü veriyolar :KK70::KK70:
Aynen ya 60 olunca daha bi kötü hissederdin:D bu kandirmaca psikolojik olarak ise yariyo bence bu da kanıtı:D

Aynen ya 60 olunca daha bi kötü hissederdin:KK70: bu kandirmaca psikolojik olarak ise yariyo bence bu da kanıtı:KK70:

evet bencede :D annemde 100 e cıkmıs :oha: aramıs benı tansıyonum cıktı cok uzuldum dıyo hemen spora yazılcakmıs aaslında ben eve bisiklet aldırsam daha iyi olmazmı ikimizde kullanırdık

Menemen yapıldı :kusmuk:yiyemedim halen çok açım yumurtasız yırtmadım protein alayım dedim zorla 1 servis kaşığı yedim açım ben hemde çok açım:kk77:

dijitü.. geçmiş eskiden cnbce de izliyorduk .. kaç bölüm oldu the lasp ship var onu izledin mi hiç
afiyet olsun bende rezene içeyim bari
Aa menemen sevmiyon mu kiz:kk77: yoksa guzel mi yapamamislardi:sus:

evet bencede :KK70: annemde 100 e cıkmıs :oha: aramıs benı tansıyonum cıktı cok uzuldum dıyo hemen spora yazılcakmıs aaslında ben eve bisiklet aldırsam daha iyi olmazmı ikimizde kullanırdık
Ayy ben bisiklet cok sevmiyom niyeyse kosu bandi daha iyi olmaz mi hem yürür hem kosarsiniz:KK16:
Kaça inmisti annen:( ayy keske almasaydi:dua: cok kısmasın yediklerinden yavas yavas versin halsiz duser annecin:KK200:

Ya kızlar bide bugun hani şu büyük kantarlar oluyor ya çuval felan tartıyor lar ona çıktım 64.600 geldim kendi tartımda 62lerde geliyorum hatta tartımı karşılaştır mıştım başka tartılarla kilonun sonunda ki kusuratlar farklı geliyordu kantarda bi anda 64leri görünce şok oldum iki kilo fark var ben 60 A az kaldı diye düşünürken moralim bozuldu ya bu arada kantarda hassas olanlardan un felan çekiyor lar
Ona kafani takma canim sen kendi tartina odaklan:halay::KK200:

Aman ne bilem kız bu gramına gramına düzgün ölçer dediler şok oldum :-)
Her zaman aynı tartıda tartıl farkı öyle anlarsın kuzu sıkma canını ben başka yerde tartılsam benim tartıdan farklı çıksa tartıyı sahibinin kafada kırarım herhalde:KK11: en iyi yol bildiğin yoldur boşver

Ayy ben bisiklet cok sevmiyom niyeyse kosu bandi daha iyi olmaz mi hem yürür hem kosarsiniz:KK16:
Kaça inmisti annen:KK43: ayy keske almasaydi:dua: cok kısmasın yediklerinden yavas yavas versin halsiz duser annecin:KK200:
90a kadar inmisti nisan zmanı 94e cıktı ama eski haline göre cok iyi 140 kiloydu sımdı tekrar başlıscakmıs spora
kosu bandına yer yok aslına bakarsan bisikleyede yer yok hiçbirini alamayız :D:Dd

Back
X