Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yagsız pilav nasıl oluyo kız birde bi hindi fümedir aldı başını gidiyor yakında gulu gulu demeye başlıycan:KK70:
Ahahaha annemde aynısını diyor:D tavuk ızgara dicektim sonra dedim aman yok ugrasamicam hindi füme yedim bende :D
Yağsız pilav sadece suda haşlanmış canım yağsız yani fena diiildii ama bi tereyagli kavrulmuş pilava benzemedi :(

Menü mü yazayım kızlar sonra tek tek okuyup cevap verecem

Sabah 11:00
1 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
2 dilim ekmek :kızgın:
Domates salatalık yeşillik

Ara
3 Gün kurusu
3 erik
3 kayısı

Akşam 18: 30
1 kase çorba
1 dilim ekmek
Salata

Akşam biraz geç yedim malesef 2 lt su tamamdır
Cok az yemışsın ana yemek yok :110:

Gec kahvaltim
2 kaşık elma sirkesi
Yarim domates, 6 zeytin, 2 haşlanmış yumurta, 3 dilim tavuk göğsü, 2 bardak çay

Ara öğün
Yok

Öğle yemeği
Bonfile
3 kaşık yağsız pilav

Ara öğün
2 seftali

Akşam yemeği
5 dilim hindi füme
1 bardak portakal suyu
Dondurma

Gün içinde 2 ltr su
Etı bol bır menu aralarada sebze sıkıştırsan fena olmaz sankı afiyet olsun ;)

Olsun arada olur benada bugun bıraz açlık geldı tatlı yedım .s
Ben valla baya baya dayandım ki ben çok çikolata yiyen biri değilim veya şekerli şeyler ama dondurma çekti canim yedim birtanecik:( hergun olmamak şartıyla haftada bi iki minik bi parçadan zarar gelmez diye düşünüyorum :/

Menum
10.30
Bır yumurta tereyağlı
Bır dılım peynır
Bır kaşık labne
Domates salatalık bıber
Bır tatlı kaşığı reçel
2 ince dilim çavdar ekmeği
14.00
Bır bardak sut
Bır avuç uzum
Ikı kare bıtter
Bır hollanda waffle bımde satılan
15.30
Bır tabak lahana çorbası
Bır dılım tb ekmeği
Bır kaşık mantar sote
18.30
Bır şeftali
19.30
Ikı kepçe mercımek
Bır tabak lahana çorbası
Bır dılım tb ekmek
Çoban salata
2 litre su

Ben valla baya baya dayandım ki ben çok çikolata yiyen biri değilim veya şekerli şeyler ama dondurma çekti canim yedim birtanecik:KK43: hergun olmamak şartıyla haftada bi iki minik bi parçadan zarar gelmez diye düşünüyorum :/
Evet bazende dıyorum normal yaşamda dıyetsız yanı boyle olmıyacak yerız yanı tatlı vs kılomuzu nasıl koruyacagız bakalm bende dondurma cok yerdım tutuyorum kendımı ya :KK43: eşimden iltifat aldıkça gaza gelıyorum:KK76: o ıstıyor dıye çoğuda yoksa goruntum ıyı şuan

Evet bazende dıyorum normal yaşamda dıyetsız yanı boyle olmıyacak yerız yanı tatlı vs kılomuzu nasıl koruyacagız bakalm bende dondurma cok yerdım tutuyorum kendımı ya :KK43: eşimden iltifat aldıkça gaza gelıyorum:KK76: o ıstıyor dıye çoğuda yoksa goruntum ıyı şuan
Evet banada isyerindekiler zayıflamışsın dediler mutlu oldum :KK73:

Menü mü yazayım kızlar sonra tek tek okuyup cevap verecem

Sabah 11:00
1 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
2 dilim ekmek :kızgın:
Domates salatalık yeşillik

Ara
3 Gün kurusu
3 erik
3 kayısı

Akşam 18: 30
1 kase çorba
1 dilim ekmek
Salata

Akşam biraz geç yedim malesef 2 lt su tamamdır
Ara ogunun fazla
Mesela dort kayisi bir porsiyon yapar ve ara ogunde yeterlidir
Ana ogununde yok nerdeyse
Hic olmamis menu :(

Saat 12

Peynirli omlet
1 dilim ekmek
2 incir

Saat 14

1 elma

Saat 16

2 dilim hindi füme
1 bardak ayran

Saat 18.30

1 yaban mersinli yoğurt
1 kase salata
1 kase çorba
2 yk taze fasulye

Saat 21

1 bardak light süt

Saat 21 de uyanık olursam eğer muhtemelen uyuyakalırım tabi :KK53:

Shred 8/30 da tamam :halay:
Bugun iyi bir menu
Hosuma gitti::)

Kahvaltı bir haşlanmış yumurta iki zeytin iki dilim ekmek biraz peynir ve tereyağında kavrulmuş salça ve lor yedim bide domates ve biberi soteleyip üzerine kaşar koymuş işte iki dilim ekmeği onunla yedim

Kahvaltı geç yaptığımız için öğle yemegi yok ama bir armut üç beş tane üzüm bir armut sonrası kötü bir ince dilim cikolata soslu tart kek kendim yapıp götürmüştüm gittiğim yere

Akşam ayran detoksundan malzeler kalmıştı detoks soguk ayran çorbasından yapıp koca bi kase içtim içinde bulgur nohut mercimek ve salatalık oluyor nane ve pul biber ile tatlandırılıyor bugün lerde hiç diyet listesi gibi olmadı bu menüler ya dışarı çıkmak bana yaramıyor galiba

Kahvaltı bir haşlanmış yumurta iki zeytin iki dilim ekmek biraz peynir ve tereyağında kavrulmuş salça ve lor yedim bide domates ve biberi soteleyip üzerine kaşar koymuş işte iki dilim ekmeği onunla yedim

Kahvaltı geç yaptığımız için öğle yemegi yok ama bir armut üç beş tane üzüm bir armut sonrası kötü bir ince dilim cikolata soslu tart kek kendim yapıp götürmüştüm gittiğim yere

Akşam ayran detoksundan malzeler kalmıştı detoks soguk ayran çorbasından yapıp koca bi kase içtim içinde bulgur nohut mercimek ve salatalık oluyor nane ve pul biber ile tatlandırılıyor bugün lerde hiç diyet listesi gibi olmadı bu menüler ya dışarı çıkmak bana yaramıyor galiba
Valla bnmde kafam karisti ne yorum yazsam bilemedim:KK64:

Sabah kahvaltım:saat 8.00 1haşlanmış yumurta

5zeytin

Tatlı kaşığı pekmez

1dilim ekmek

Ara ögünüm
1kase yogurtlu chia

Öglen yemegi 1kase yogurt çorbası
1dilim ekmek
Ara ögün 1dilim kavun

Akşam yemegim
1kase yogurt çorbası