- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #226.621
Tskrlr canım dondurma minicikDondurma ne kadar:) beğendim menünü :))))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tskrlr canım dondurma minicikDondurma ne kadar:) beğendim menünü :))))
Ahahaha annemde aynısını diyorYagsız pilav nasıl oluyo kız birde bi hindi fümedir aldı başını gidiyor yakında gulu gulu demeye başlıycan![]()
Menü mü yazayım kızlar sonra tek tek okuyup cevap verecem
Sabah 11:00
1 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
2 dilim ekmek
Domates salatalık yeşillik
Ara
3 Gün kurusu
3 erik
3 kayısı
Akşam 18: 30
1 kase çorba
1 dilim ekmek
Salata
Akşam biraz geç yedim malesef 2 lt su tamamdır
Boyun 1.58 canım kisayim ne yazık kiİnş cnm senin kilo gayet normal boyun kaç hosbulduk bu arada![]()
Etı bol bır menu aralarada sebze sıkıştırsan fena olmaz sankı afiyet olsunGec kahvaltim
2 kaşık elma sirkesi
Yarim domates, 6 zeytin, 2 haşlanmış yumurta, 3 dilim tavuk göğsü, 2 bardak çay
Ara öğün
Yok
Öğle yemeği
Bonfile
3 kaşık yağsız pilav
Ara öğün
2 seftali
Akşam yemeği
5 dilim hindi füme
1 bardak portakal suyu
Dondurma
Gün içinde 2 ltr su
Evet canim bende farkettim yarin daha çok yemeğe calisicam, canım istedi ama yetistiremedim. ne varsa yedim :/Etı bol bır menu aralarada sebze sıkıştırsan fena olmaz sankı afiyet olsun![]()
Olsun arada olur benada bugun bıraz açlık geldı tatlı yedım .sEvet canim bende farkettim yarin daha çok yemeğe calisicam, canım istedi ama yetistiremedim. ne varsa yedim :/
HosgeldinSabah çok gec kahvaltı yaptıgım için öğleyi ara ile idare ediyorum
Ben valla baya baya dayandım ki ben çok çikolata yiyen biri değilim veya şekerli şeyler ama dondurma çekti canim yedim birtanecikOlsun arada olur benada bugun bıraz açlık geldı tatlı yedım .s
Evet bazende dıyorum normal yaşamda dıyetsız yanı boyle olmıyacak yerız yanı tatlı vs kılomuzu nasıl koruyacagız bakalm bende dondurma cok yerdım tutuyorum kendımı yaBen valla baya baya dayandım ki ben çok çikolata yiyen biri değilim veya şekerli şeyler ama dondurma çekti canim yedim birtanecikhergun olmamak şartıyla haftada bi iki minik bi parçadan zarar gelmez diye düşünüyorum :/
Evet banada isyerindekiler zayıflamışsın dediler mutlu oldumEvet bazende dıyorum normal yaşamda dıyetsız yanı boyle olmıyacak yerız yanı tatlı vs kılomuzu nasıl koruyacagız bakalm bende dondurma cok yerdım tutuyorum kendımı yaeşimden iltifat aldıkça gaza gelıyorum
o ıstıyor dıye çoğuda yoksa goruntum ıyı şuan
Cnm bişey istemedi yemek yapamadım aslında çocuklara çorba yaptım bende yedimCok az yemışsın ana yemek yok
Anladım arada boyleyse bişey olmazdaCnm bişey istemedi yemek yapamadım aslında çocuklara çorba yaptım bende yedim![]()
Tesekkur ederim seninkide iyi olmusÇok güzel menü![]()
Ara ogunun fazlaMenü mü yazayım kızlar sonra tek tek okuyup cevap verecem
Sabah 11:00
1 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
2 dilim ekmek
Domates salatalık yeşillik
Ara
3 Gün kurusu
3 erik
3 kayısı
Akşam 18: 30
1 kase çorba
1 dilim ekmek
Salata
Akşam biraz geç yedim malesef 2 lt su tamamdır
Bugun iyi bir menuSaat 12
Peynirli omlet
1 dilim ekmek
2 incir
Saat 14
1 elma
Saat 16
2 dilim hindi füme
1 bardak ayran
Saat 18.30
1 yaban mersinli yoğurt
1 kase salata
1 kase çorba
2 yk taze fasulye
Saat 21
1 bardak light süt
Saat 21 de uyanık olursam eğer muhtemelen uyuyakalırım tabi
Shred 8/30 da tamam![]()
Valla bnmde kafam karisti ne yorum yazsam bilemedimKahvaltı bir haşlanmış yumurta iki zeytin iki dilim ekmek biraz peynir ve tereyağında kavrulmuş salça ve lor yedim bide domates ve biberi soteleyip üzerine kaşar koymuş işte iki dilim ekmeği onunla yedim
Kahvaltı geç yaptığımız için öğle yemegi yok ama bir armut üç beş tane üzüm bir armut sonrası kötü bir ince dilim cikolata soslu tart kek kendim yapıp götürmüştüm gittiğim yere
Akşam ayran detoksundan malzeler kalmıştı detoks soguk ayran çorbasından yapıp koca bi kase içtim içinde bulgur nohut mercimek ve salatalık oluyor nane ve pul biber ile tatlandırılıyor bugün lerde hiç diyet listesi gibi olmadı bu menüler ya dışarı çıkmak bana yaramıyor galiba
Yemegin yokkSabah kahvaltım:saat 8.00 1haşlanmış yumurta
5zeytin
Tatlı kaşığı pekmez
1dilim ekmek
Ara ögünüm
1kase yogurtlu chia
Öglen yemegi 1kase yogurt çorbası
1dilim ekmek
Ara ögün 1dilim kavun
Akşam yemegim
1kase yogurt çorbası
Salata
2dilim ekmek
Bu arada dukan birası yaptım içiyorum![]()