Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selam arkadaslar gecmisi okudum epey olmus ancak yaziyorum.
Sabah: 2 dilim esmer ekmek. 1 dilim peynir 1 tatli kaşıgı fıstık ezmesi. 1 kayısı kivami yumurta ve kapya kırmızı közlenmis biber sekerzi bitki cayi
Arada yesilcay 1 elma çörekotu yagi
Öglen 1 kase mercimek corbasi salata
Arada filtre kahve
Aksam: ızgara kuzu tandır salata.
Arada madensuyu
Spor olmayacak sanirim onun yerine çiftli spor yapacagiz:eek::eek::eek::eek:

Selam arkadaslar gecmisi okudum epey olmus ancak yaziyorum.
Sabah: 2 dilim esmer ekmek. 1 dilim peynir 1 tatli kaşıgı fıstık ezmesi. 1 kayısı kivami yumurta ve kapya kırmızı közlenmis biber sekerzi bitki cayi
Arada yesilcay 1 elma çörekotu yagi
Öglen 1 kase mercimek corbasi salata
Arada filtre kahve
Aksam: ızgara kuzu tandır salata.
Arada madensuyu
Spor olmayacak sanirim onun yerine çiftli spor yapacagiz:eek::eek::eek::eek:
Fistik ezmesi sekersiz mi?
Oglen de yemegin olsaydi keske
Genel olarak guzel menu

Ne guzel bilgiler vermissin cnm
Aksam ara ogunune ornek verir misin ?
Onceleri aksamlari meyvem vardi diyetisyen vermisti meyve yanina badem gibi ama ben spor hocalariyla fazlaca haşır neşirim onlardan epey bilgi kaptim. Onlar derki meyveyi gündüz yiyin ekmek hakkinizi bulgurla kepekli makarnayla degisim yapinki vücudunuz alişmasın. Sporu ayni yapmayin süresinde degisikli olsun. Egim kullanin koşu bandinda. Ben en cok dedigim gibi sicak süte içilebilir kakao ekleyerek yanina bikac badem seviyorum ama aksam ara ogunum artik yok cocuklarla firsat olmuyo işim hic bitmiyo cocuklara biseyler yedir kocaya cay kahve derken ayakta bir maden suyu içebilirsem ne ala yani

Benim nişanım evde olucak ve ben özellikle kackez soyledim gorumceme. Kutlayacağımız camlı balkona bile perdeleri özel diktiriyorum kırık beyaz olsun diye. Pastamı pudra pembesi aldım beyazı yine kırık beyaz olacak. Masa örtüm kırık beyaz. Süslerim gümüş renk. Saçlarım Çok açık bi sarı gri gibi yaptiricam rus sarısı:KK70: elbisemi pembe istiyordum. Herşey anlayacağınız kırık beyaz ve pudra pembe renk. Az önce gorumcemle yazışırken ne giyeceksin dedim elbiseyi yollamis. Bilin bakalım hangi renk. Kırık beyaz. Nasıl moralim bozuldu anlatamam. Şoku atamadım üzerimden. Sonra ama bu olmadi başka alicam dedi. Rahatladım valla sonra bi baktım pudra pembesi bi elbise yolladı:S şaka gibi dimi. Birde benim görümce 1.75 boyunda 50 kilo. Yanı herşeyi giyebilir. Ben 32 yıl bu günü beklemisim. Okadar hevesim kirildiki :KK43: birsey diyemedim. InsAllah bende bu renkte bulurum biliyorsun herşeyi bu renk yaptırdım dedim inş dedi

Benim nişanlım evde olucak ve ben özellikle kackez soyledim gorumceme. Kutlayacağımız camlı balkona bile perdeleri özel diktiriyorum kırık beyaz olsun diye. Pastamı pudra pembesi aldım beyazı yine kırık beyaz olacak. Masa örtüm kırık beyaz. Süslerim gümüş renk. Saçlarım Çok açık bi sarı gri gibi yaptiricam rus sarısı:KK70: elbisemi pembe istiyordum. Herşey anlayacağınız kırık beyaz ve pudra pembe renk. Az önce gorumcemle yazışırken ne giyeceksin dedim elbiseyi yollamis. Bilin bakalım hangi renk. Kırık beyaz. Nasıl moralim bozuldu anlatamam. Şoku atamadım uzerinden. Sonra ama bu olmadi başka alicam dedi. Rahatladım valla sonra bi baktım pudra pembesi bi elbise yolladı:S şaka gibi dimi. Birde benim görümce 1.75 boyunda 50 kilo. Yanı herşeyi giyebilir. Ben 32 yıl bu günü beklemisim. Okadar hevesim kirildiki :KK43: birsey diyemedim. InsAllah bende bu renkte bulurum biliyorsun herşeyi bu renk yaptırdım dedim inş dedi

canım hayırlı olsun nişanın öncelikle bence söyleyebilirsin görümcene kırmadan

Ogl
Fistik ezmesi sekersiz mi?
Oglen de yemegin olsaydi keske
Genel olarak guzel menu
Şekersiz canim organik sitelerden tekin ediyorum oglumda cok seviyo. Oglen yemek yetistiremedim. Cocuklara kek kücügün corbasi meyvesi derken kendime vaktim kalmiyo. Ama buharli pisirici alirsam kendime insallah o zaman yemegim olur:KK72::KK72::KK71:

Benim nişanım evde olucak ve ben özellikle kackez soyledim gorumceme. Kutlayacağımız camlı balkona bile perdeleri özel diktiriyorum kırık beyaz olsun diye. Pastamı pudra pembesi aldım beyazı yine kırık beyaz olacak. Masa örtüm kırık beyaz. Süslerim gümüş renk. Saçlarım Çok açık bi sarı gri gibi yaptiricam rus sarısı:KK70: elbisemi pembe istiyordum. Herşey anlayacağınız kırık beyaz ve pudra pembe renk. Az önce gorumcemle yazışırken ne giyeceksin dedim elbiseyi yollamis. Bilin bakalım hangi renk. Kırık beyaz. Nasıl moralim bozuldu anlatamam. Şoku atamadım üzerimden. Sonra ama bu olmadi başka alicam dedi. Rahatladım valla sonra bi baktım pudra pembesi bi elbise yolladı:S şaka gibi dimi. Birde benim görümce 1.75 boyunda 50 kilo. Yanı herşeyi giyebilir. Ben 32 yıl bu günü beklemisim. Okadar hevesim kirildiki :KK43: birsey diyemedim. InsAllah bende bu renkte bulurum biliyorsun herşeyi bu renk yaptırdım dedim inş dedi

Yani sanırım ben aynı renk giymesini dert etmezdim ama aranız iyiyse sen söyleyebilirsin alınmaz ne olacak
O gün nasıl istiyorsan öyle geçsin içinde tutma :KK19:

canım hayırlı olsun nişanın öncelikle bence söyleyebilirsin görümcene kırmadan
Ama bende bu renk istiyorum biliyorsun ona gore hazırlık yaptırdım dedim hiç oralı olmadi. Ki biz çok iyi anlaşıyoruz hanı iyide biri ama bu gelinle gorumcenin düğünde beyaz giyinmesi gibi birsey oldu :KK43: sağol canim

Aksamlari madensuyu. Şekersis kahve. Yeşilçay. Birde daha once diyetisyenim vermisti. Magnezyum eksikligi olmasin diye. Yarim yagli süte marketlerde kakaolar oluyorya onlarin bazilarinda içilebilir yaziyor. Onlardan alip sicak süte ekleyip içiyordum hem cok tok tutuyodu hemde sanki böyle sıcak çikolata içmis gibi mutlu oluyodum.

Meyveleri gundüz yiyin aksama kalmasin kilo verme hizini düsürüyor tecrübeylede sabittir. Birde degisiklik yapin. Mesela 2 yemek kasigi bulgur pilavi 1 dilim ekmek eder. Mesela oglen yemeginde hep esmer ekmek yemeyin 2 dilim esmer ekmek yerine 4 kasik bulgur pilavi yiyin. Böylece vücut şaşırir kilo verme hep devam eder. Mesela kısır diyette cok saglikli yapin az yagli bol yeşillikli kısırı 2 ögüne yemeklerinizin yanina ekmeği çikararak karbonhidrat olarak ekleyin. Dolmalariniza pirinc yerine bulgur ekleyin ama diyelimki olmadi o zaman dolmadan sonra bol limonlu yeşil çay içinki o dolma sizin insülüninizi çikararak iştahininizi açmasin. Unutmayin diyette insülüni düşük seviyelerde tutamazsak diyette bozulur kilo vermede durur. İştahtan insülin sorumludur. Bunuda spor ve diyetle kontrolde tutacagiz. Arada kacamak olur kilo vermeyi engellemez ama iştahi açarsa tüm zorlaniriz yari yolda kaliriz. Tatli yediniz bisey oldu üzülmek yok icin üzerine limonsuyu veya limonlu yeşillcay üzerinede yürüyün sorun yok

meyve pek tüketmem ben ara öğün yapmıyorum bu tamamen bünye meselesi ara ve meyvedeki şeker fazla geliyo bana ama akşam meyveyle öğün yapan arkadaslaarımız var akşam yemeyin yanlış gibi algı oluşmasın akşamda yenebilir ölcülü oldugu sürece

madem sunu tüketiyorum canım bolca hatta takımdakiler bilir tek tek alırım ki o akşam markete kadar yürüyüş olsun:super: ama kahve yeşil çay vs içemem uykumu kacırıyo ki zaten kahve gün ortasında öneriliyo akşam su içmek en saglıklısı

ben zaten öğle ve akşam yemeklerinde ekmek tüketmem. bu pilav vs karsılıklarını araştırmıştım liste paylaşmıştık ne neye denk gelir diye genel de pilav varsa onu tercih ediyorum pirinc bulgur farketmiyo zaten yedigimiz maksimum 4 kaşık:rapci:

kısır ben yaglı ve salçalı sevdiğimden pek tercih etmiyorum diyete uygun olmuyo çünkü. ama bazen hafta sonları öğle yemegi niyetine 1 kase yiyebiliyorum:KK53:

ben yeşil cayın içine limon faydalı değil diye duymuştum etkisini düşürdüğünü yazıyodu okudugum bi kaç yazıda ama dogru yanlış bilemem tabiiii tekrar araştırıcam bunu

spor ve diyetle insülin kontrol edilmez. insülin yiyip yemediklerimizle kontrol edilir yani ben karbonhidrattan uzak durdugumda insülinim kontrol altında ama spor vs hiç yapmam mesela :KK58:

tatlıda hafta da bir mutlaka yerim kendime ödül olarak asla kısıtlamam bu konuda kendimi

bütün yazdıklarına cevap vermeye calıştıgım atladıgım bişey varsa söyle ona da cevap yazayım:KK53::KK53::KK53:

öküzün önce gideni :D hemen iyi yönden bakıyoruz beraberce ortak renk giymekte çok güzel olcak sen güzelliğinle ön planda olacaksın gelin olarak motivasyon enerji heves düşmüyor gıcık görümce dövelim mi toplanıp korkar valla bizden değiştirir hemen elbiseyi

Yaaa ama o gün ben özel olmak istiyordummmmm :KK43:

Canım zaten özelsin onun elbise renginle ne alakası var
Herkes biliyor senin nişanın olduğunu
Ama dediğim gibi seni üzecekse konuş
Herkesin düşüncesi farklıdır olabilir
Hem söylemek var söylemek var dersin güzelce ben o gün böyle böyle hayal ettim senin için sorun olmazsa vs gibi yumuşak söylersin

öküzün önce gideni :KK70: hemen iyi yönden bakıyoruz beraberce ortak renk giymekte çok güzel olcak sen güzelliğinle ön planda olacaksın gelin olarak motivasyon enerji heves düşmüyor gıcık görümce dövelim mi toplanıp korkar valla bizden değiştirir hemen elbiseyi
Ahahahha :D yok canım ya aslında çok iyi biri ama kendide böyle birseyi istemezdi. Birde çok değişik güzel biri barbiye benzio yani herşeyi giyebilen biri neden benim gününde benimle aynı giyerki aklım almiyo. Birde beyazda neyin nesi. Hani ben söylemiştim beyaz gri yada pembe giyicem diye. En son gittiği nisanda sade giyinmisti. Benim nisanda tam görünce modunda

Canım zaten özelsin onun elbise renginle ne alakası var
Herkes biliyor senin nişanın olduğunu
Ama dediğim gibi seni üzecekse konuş
Herkesin düşüncesi farklıdır olabilir
Hem söylemek var söylemek var dersin güzelce ben o gün böyle böyle hayal ettim senin için sorun olmazsa vs gibi yumuşak söylersin
Çekiniyom yaaa üstü kapalı söyledim birkaç kez yani anlaması lazımdı:KK43:

Ama bende bu renk istiyorum biliyorsun ona gore hazırlık yaptırdım dedim hiç oralı olmadi. Ki biz çok iyi anlaşıyoruz hanı iyide biri ama bu gelinle gorumcenin düğünde beyaz giyinmesi gibi birsey oldu :KK43: sağol canim

boşver o zaman canım yapacak bişey yok inşallah elbisesinin başına bişey gelirde başka bişey giyer :KK70::KK70::KK70:

Back
X