- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #227.181
Oyle deme canim olursun tabiki34 yasindayim 36 beden olmadan ölürsem gözüm açık gidecek

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyle deme canim olursun tabiki34 yasindayim 36 beden olmadan ölürsem gözüm açık gidecek
Canim istediğim tona yakın degilki tam benim istediğim tondeğişik ton olur da çingene pembesi ile pudra pembesi arası olur yani hani Kv farklı demiş de attığı senin istediğin tona yakınsa pek de farklı olmuyor bir iki ton arası cidden![]()
Tabi daha iyi olur tamamen yazmis olursun :)Bende menumu aksamlari paylasayim degisiklik oluyo bazen 2 cocukla. Mesela demincek 1 ekma yicektim onun yerine yarim elma yarim seftali 5 badem yedim. Bende aksamlaro paylasayim
Ben iki haftada bir mayonez maskesi yapiyorum cok severim saclarimiKızlar konumuzun dışında olacak ama bana birazcık bakım sırlarınızdan paylaşabilir misiniz :) özellikle saç
MerabayinnnMerhaba kızlar![]()
simarmaaaaaÖzlüyom heğseviyon heğ
heeeg
![]()
konduramaz tabiii adam haklı senelerce oku et sonra diploma vermesinler ama bu erkeklernde yumurta dayanınca çalışmaları beni deli ediyo baştan düzenli çalışsaydı keşkebakalim insallah en kisa zamanda hayirlisi neyse o olur, yok tatlim degil güzel biyere girerse baya iyi bi maas alir ama kendine yediremio iste sneelerce oku et bi diploma alamadan isci ol, o durumu yediremio kendine ama baska bi cagre kalmassa eger mecbur... yani maas konusunda sIkinti cekmeyiz hatta baslarda mezun olup alacagi aylikdan daha yüksek genelde iscilerin maasi iyi oluo Burda
ay evet baya yaglı oluyo ama faydalı işteO ama yagliymis canım ya annemde söyledi ama((
Gahgahgahgahgaaaahhhhhh![]()
ama bu zirve gülüşü en doruk nokta yani anlatabiliyo muyumBide bu var bak guluguluguluglugahgahgahgahgaaaaaaahhhhhhbunu daha komik olaylarda yapiyoh
kaptinn icat etti
ajahahah
bibiğiiimmMerhaba kızlar![]()
he giyy bnm gelinliğin modelini atarım aynısından dikirirsinSen niye yiyon kiadamlar yer zayiflar bilmiyon mu
dugune az kaldi
bende incecik salinacam senin dugunde
beyaz dantelli balik elbise mi giysem ki
![]()
Evet aciklama yaptmBisey yazdin mi kuzum![]()
1göğüsŞimdi bir şey soracağım kızlar bu bel dediğimiz yer en ince olan noktası mı oluyor tam göğüslerin altı olan nokta öyleyse göbek tam neresi oluyor arasındaki fark nedir ölçülerini yazan arkadaşlar ayrı ayrı yazmış ikisini ben bilemedim tam biri beni aydınlatabilir mi acaba![]()
Ben iki haftada bir mayonez maskesi yapiyorum cok severim saclarimi2 yemek kasigi mayonez 1 tatli kaşığı bakim yaği veya 1 yemek sizma zeytinyağı, 1 yumurta sarisi karistirip sacima komple suruyorum 1 saat sonra falan yikiyorum parlatiyo onariyo ben seviyorum
![]()
Canim inaallah. 38 olmustum cok iyiydide 36 hic olmadim. Baksana bkm büşra nasil kiloluydu 36 beden olmus nasil fistik olmus yaa taniyamadim. Bikac obez tanidigmda 36 oldu yeminle inanamazsin hallerine resmen fistik oldular yaw. Genclestiler benle yasitlar ama genc kiz gibiler masallah. Benim esimde benden yasli 8 yaş var aramizda. Gećen dediki anam gibi oldun len dedi bana. Dombili dedi. Tosunum dedi. Şişko papates yarım kilo domates dedi. Ekmek arası dedi bana daha neler neler dedi bana. Bunlarin hepsini tek tek yedirmek istiyorum ona.Oyle deme canim olursun tabiki![]()
İki numaraliyeri ben gobek saniodum :)1göğüs
2bel
3basen
4te bacak boyu hani bizde olmayan
![]()
Ahahhaa aynen4te bacak boyu hani bizde olmayan
Kaşınmış ikiside o ZamanCanim istediğim tona yakın degilki tam benim istediğim tonhaftalar önce söyledim pastamı attım çiçekleri attım biliyordu.
Gahgahgahgahgaaaaaaahhhhhhyok bize bu yakışır böyle bi muhabbet döncekse
![]()
Kizlar bugun isyerine gittim aldigim iltifatlarin haddi hesabı yok
Dogum yapmamis gibisin diolar
İste bunu seviyrm ya
Yasasin zayiflamakkk :)
Ona ragmen 1kilo fazla çıktım sabah karar verdim aç kalıcamAksam ekmek yerine yemegi daha fazla yeseydin kuzum yemek az olmus 2 kaşık![]()