- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #227.201
kuzu silemezsn sonra kalır burda a bakSize foto cekilip atayim ben ya yapabilirsem
Asansorde cekerim seksi ve bingil vucudumu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuzu silemezsn sonra kalır burda a bakSize foto cekilip atayim ben ya yapabilirsem
Asansorde cekerim seksi ve bingil vucudumu![]()
Can'ım peki bunların kilo boyla ne şekilde olması gerektiğini biliyo musun biliyosan paylaşır mısın :))))1göğüs
2bel
3basen
4te bacak boyu hani bizde olmayan
![]()
Heh tam ihtiyacım olan şey süpersin keptinn1göğüs
2bel
3basen
4te bacak boyu hani bizde olmayan
![]()
Hayir kuzum oyle bi hata yapma ne kadar az yersen metabolizma o kadar zayiflar dengeli az az ye ama cok kisma gider merak etmeeeeOna ragmen 1kilo fazla çıktım sabah karar verdim aç kalıcam![]()
Canim inaallah. 38 olmustum cok iyiydide 36 hic olmadim. Baksana bkm büşra nasil kiloluydu 36 beden olmus nasil fistik olmus yaa taniyamadim. Bikac obez tanidigmda 36 oldu yeminle inanamazsin hallerine resmen fistik oldular yaw. Genclestiler benle yasitlar ama genc kiz gibiler masallah. Benim esimde benden yasli 8 yaş var aramizda. Gećen dediki anam gibi oldun len dedi bana. Dombili dedi. Tosunum dedi. Şişko papates yarım kilo domates dedi. Ekmek arası dedi bana daha neler neler dedi bana. Bunlarin hepsini tek tek yedirmek istiyorum ona.Oyle deme canim olursun tabiki![]()
şimdi farkettim bak onun biraz üstü olabilir çünkü belin en ince oldugu yerden ölçüyorum benİki numaraliyeri ben gobek saniodum :)
Orasi bende 106 falan oha![]()
Ahahhaa aynen![]()
sen yiyemiyonda bu ara gıyamamGahgahgahgahgaaaaaaahhhhhh![]()
Kalsin cnm :) bakalim fit görünüommu :)kuzu silemezsn sonra kalır burda a bak![]()
Bende bulduum en ince yeri olcuomşimdi farkettim bak onun biraz üstü olabilir çünkü belin en ince oldugu yerden ölçüyorum ben
sen yiyemiyonda bu ara gıyamam![]()
Bugün moralim sıfırın altında canım çok sıkıldıHayir kuzum oyle bi hata yapma ne kadar az yersen metabolizma o kadar zayiflar dengeli az az ye ama cok kisma gider merak etmeeee![]()
şunun gibi listelerden bakabilirsin kuzumm yada mesela ideal kilo hesaplama formulleri var flnCan'ım peki bunların kilo boyla ne şekilde olması gerektiğini biliyo musun biliyosan paylaşır mısın :))))
menüleri akşam paylaşıyoruz zaten gün içinde paylaşmıyoruz arada kaynamasın diyeBende menumu aksamlari paylasayim degisiklik oluyo bazen 2 cocukla. Mesela demincek 1 ekma yicektim onun yerine yarim elma yarim seftali 5 badem yedim. Bende aksamlaro paylasayim
Canim inaallah. 38 olmustum cok iyiydide 36 hic olmadim. Baksana bkm büşra nasil kiloluydu 36 beden olmus nasil fistik olmus yaa taniyamadim. Bikac obez tanidigmda 36 oldu yeminle inanamazsin hallerine resmen fistik oldular yaw. Genclestiler benle yasitlar ama genc kiz gibiler masallah. Benim esimde benden yasli 8 yaş var aramizda. Gećen dediki anam gibi oldun len dedi bana. Dombili dedi. Tosunum dedi. Şişko papates yarım kilo domates dedi. Ekmek arası dedi bana daha neler neler dedi bana. Bunlarin hepsini tek tek yedirmek istiyorum ona.
Heh tam ihtiyacım olan şey süpersin keptinn![]()
eh tm o zaman bekliyoruzKalsin cnm :) bakalim fit görünüommu :)
bn hiç hatılamıoyrum akşam bi ölçeyimBende bulduum en ince yeri olcuom
En ince 84 bulabildim![]()
takma o kadar canıımm stres yaptıkca daha cok alışrsınBugün moralim sıfırın altında canım çok sıkıldı![]()
En kalin yerimde basen
eh tm o zaman bekliyoruz
bn hiç hatılamıoyrum akşam bi ölçeyim
takma o kadar canıımm stres yaptıkca daha cok alışrsın![]()
at at at atSize foto cekilip atayim ben ya yapabilirsem
Asansorde cekerim seksi ve bingil vucudumu![]()
Ben 23 yasindayim ve hep 40 42 beden oldum bende 36 olmak cok istiyodum simdi 34 36 bedenim benim icin ruya gibi cok guzel bi duygu bence basaracaksin sen kendine inan yeter esin keske boyle senin şevkini kirmasa da destek olsa kadiniz dogum yapiyoruz vs aliyoruz kilo ama verebiliriz nolmus sankiCanim inaallah. 38 olmustum cok iyiydide 36 hic olmadim. Baksana bkm büşra nasil kiloluydu 36 beden olmus nasil fistik olmus yaa taniyamadim. Bikac obez tanidigmda 36 oldu yeminle inanamazsin hallerine resmen fistik oldular yaw. Genclestiler benle yasitlar ama genc kiz gibiler masallah. Benim esimde benden yasli 8 yaş var aramizda. Gećen dediki anam gibi oldun len dedi bana. Dombili dedi. Tosunum dedi. Şişko papates yarım kilo domates dedi. Ekmek arası dedi bana daha neler neler dedi bana. Bunlarin hepsini tek tek yedirmek istiyorum ona.
Ayy atsana kizSize foto cekilip atayim ben ya yapabilirsem
Asansorde cekerim seksi ve bingil vucudumu![]()
bnmde en kalın yerim 97 olması lazımEn kalin yerimde basen
110 oda
Oha bea :)
ayy berbat bir tdı vrSodali yesil cay![]()
sabah beri düşünüyoruz grupça bulamadık ne yesem acıkıyorum yumurta peyniri biliyon tariflerede baktım kalorisi çok tam buğdaylı poağaça mı yapsam acaba minik minikSana kahvalti bulmaliyizgeri kalan iyi kuzum
![]()
Pazar gunleri yiyomşimdi farkettim bak onun biraz üstü olabilir çünkü belin en ince oldugu yerden ölçüyorum ben
sen yiyemiyonda bu ara gıyamam![]()