Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aynen ya ve daha büyük sorun en ince noktadan ölçtüğüm bel 77 ise asıl belim kaç :KK70: :KK70:
Valla bence yeni bir tanım getirmeliyiz en ince bulduğun yer beldir diye:KK48:

Kiz senin boyun kac 102 75 bana kalin geldi dogru olctgune emnmisn
Kısayım ben parte kaptanım 163 boyum bu değerler hiç sıkmamış halimin değerleri tamamen salık bel de kalça da kalçayı sıkınca mesela 99 oldu :KK48: göbeği de içe çekince 67 -68 dolaylarına gelebiliyor :KK45: mezura konusunda pek emin değilim evdeki mezurayı kullandım doğrudur herhalde :KK51:

:KK70: :KK70: :KK70: saka yapmistir gerci hos degil bosver zayiflayinca gorur.
Insan zayiflaynca gercekten genclesiyo benim hep yasimdan biraz kucuk gosteridigimi soylerler ama 88ken bence hicte degildimmm:KK34:
Ama zayifladigimda yemnle nereye gitsem alisverisee kuaforee yasimi soran hele cocugumun oldugunu duyunca hadi canimm diye sasiriyolar kac kere yasadim:KK30: baya havalaniyo insan :KK30: sen zayiflaaa yine eski kivama gelirsin uzulme.:KK73:
Sadece kendisinin güldügü şaka. Hic sevmiyorum bu şakalarini. Zati pek konusmaz konustumuda agzindan hayirli laf çikmaz. Insallah canim ya bu sefer olacak. Gardrobumda aldigim kiyafetler etiketleriyle beni bekliyo valla. Kiloluyken giyecegim kiyafetim o kadar azki zayiflayayim diye almamistim büyük beden. Hepsi etiketiyle bekliyo bakalim. Bugun duzenlerken baktim etiketli sadece 8 tane jean almisim bi okadar bluz gomlek kazak. Bakalim insallah 2 aya epey toparlanmis olurum insallah. 1 ay hic kacamak yapmayacagim 1 ay sonra 1 gün tek kacamak sonra aynen yola devam insallah

Valla bence yeni bir tanım getirmeliyiz en ince bulduğun yer beldir diye:KK48:

Kısayım ben parte kaptanım 163 boyum bu değerler hiç sıkmamış halimin değerleri tamamen salık bel de kalça da kalçayı sıkınca mesela 99 oldu :KK48: göbeği de içe çekince 67 -68 dolaylarına gelebiliyor :KK45: mezura konusunda pek emin değilim evdeki mezurayı kullandım doğrudur herhalde :KK51:
Ne biliyim sasirdimm bende uzun degilm yani. Neyse bak sakin birakmaaaaa kg alirsin

Sadece kendisinin güldügü şaka. Hic sevmiyorum bu şakalarini. Zati pek konusmaz konustumuda agzindan hayirli laf çikmaz. Insallah canim ya bu sefer olacak. Gardrobumda aldigim kiyafetler etiketleriyle beni bekliyo valla. Kiloluyken giyecegim kiyafetim o kadar azki zayiflayayim diye almamistim büyük beden. Hepsi etiketiyle bekliyo bakalim. Bugun duzenlerken baktim etiketli sadece 8 tane jean almisim bi okadar bluz gomlek kazak. Bakalim insallah 2 aya epey toparlanmis olurum insallah. 1 ay hic kacamak yapmayacagim 1 ay sonra 1 gün tek kacamak sonra aynen yola devam insallah
Guzel yapmissin bende kapanmayan seyler alip icine girmeyi basariyodum en guzeli insan hedefine ulasmak icin vazgecmiyo. Hepsinin icine girersin insallahh:KK19:

Ben 23 yasindayim ve hep 40 42 beden oldum bende 36 olmak cok istiyodum simdi 34 36 bedenim benim icin ruya gibi cok guzel bi duygu bence basaracaksin sen kendine inan yeter esin keske boyle senin şevkini kirmasa da destek olsa kadiniz dogum yapiyoruz vs aliyoruz kilo ama verebiliriz nolmus sanki:KK19:
Aklinca bennkizacam ona inat zayiflayacagim. Onu istiyo ondan diyo. 3 sene evvel estetik cerraha gittim tam karin gerdirme ameliyati istedim uygundur dedi. Eşimde izin verdi. Gerekli parayida vrrecek. Pekte kizamiyorum aslinda. Cunku sen zayifla estetik işi kolay diyo. Benim tek sıkıntım karnimda. Bende 36 beden olursam senin gibi insallah onumuzdeki sene eylul ekim gibi estetik olacagim insallah. Ondan sonrasi ballı kayısı yivrum

Ne biliyim sasirdimm bende uzun degilm yani. Neyse bak sakin birakmaaaaa kg alirsin
Yok valla bırakmayacağım okul başlasın daha da düzene girer zaten o basenler de erir :KK51: kollarım bileklerim alt bacaklarım falan ince yüzüm boynum falan da herhalde o yüzden kütlede az çekiyorum :KK53: ne derler kemiklerim hafif :KK45::KK45: 55 olsam yeter fazlasında gözüm yok artık :21:

Back
X