Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

2 saat yürüyüş ve spor yaptık eşim ile ama bur sürü aksilik oldu evden çıkarken bir baktık elektirik gitti jeneratörü bekledik devreye girmedi limonlu su içip çıkalım demezsem asansörde mahsur.kalacaktık 5.katta oturuyorum birde ara kat var 6 kat yapıyor neyse merdivenden indik görevli jeneratöre bakıyor panoda sorun var dedi elek. Ne zaman olur belli olmaz dedi moral sıfır buzdolabı ne olcak dönüşte bir baktık elektrik var dairelerde bu sefer orta alanda elektrik yok ve su yok enerji olduğu için sıcak su var o da kaynıyor ... ters bir gün bugün

Yiyorum normalde de değişiklik olsun diye beyaz peynir aldım onu da yiyemedim normalde süzme ya da kaşar alıyordum birde dolapta örgü peynirim var çok yağlı diye onu da yemiyorum

Selam iyidir sen nasılsın
Okdar yağdan bırsey olurmu yaw.yumurtada sevmiyorsun kendıne yarın yap bence tost ve menemen;)

Aleyküm selam canım hoş geldin kendi adıma hamdolsun iyiyim sen nasılsın

Yiyorum normalde de değişiklik olsun diye beyaz peynir aldım onu da yiyemedim normalde süzme ya da kaşar alıyordum birde dolapta örgü peynirim var çok yağlı diye onu da yemiyorum

Selam iyidir sen nasılsın
teşekkür ederim kızlar bende iyiyim bir kardeş takıma bakayım dedimdi

Okdar yağdan bırsey olurmu yaw.yumurtada sevmiyorsun kendıne yarın yap bence tost ve menemen:KK66:
Evde kaşar yok ki kuzucuk alcaktım unuttum yarın alırım artık...
Şöyle kuzum yağ oranımı 50 gramın az üstünde olmasını istiyorum ama yicim yine de :D

teşekkür ederim kızlar bende iyiyim bir kardeş takıma bakayım dedimdi
Hangi takımdaydın kuzum

Cnm yanimda biri olsa iriligim anlasilir aslinda :)
Ben kendimi ayi gibi goruyrm :)
Esimde kasli iri yapilidir
Kucuk tombiktomu koyayim varsa duzgun fotosu
Koyda çocuğu koala olarak hayal etmiyim :D kaslı iri erkekler en güzeli ya. Yanında şişmanda olsan iyi duruyorsun :D ahahaha

Herkese az yemeli günleeer birazcık çok oluyorum sanırım ama ben 7 günlük detoks baktım internetten sizin önerileriniz var mı bu konuda 7 gün vücudumu dinlendirmek kilo da vermek bu süreçte bunları istiyorum işte :)
Canım ben yaptım ama birden kilo çok gidiyo sonra bi parca birsey yesen hemen aliyorsun. Sana önerim hafif ye dryoks suyu yap nerde çokça tarifi var. O sulardan içince vücudun dinlemeyi zaten yada 2 gün yap birak

Iyı kızlar az az yazismissiniz çok birsey kacirmamisim. Kendi kendine konusyom:D ahahah işteydim geç çıktım birazcik

Gec kahvaltim

2 kaşık elma sirkesi
1 hindi etli sandvic

Ara öğün
1 activia yoğurt

Öğle yemeği
6 köfte
4 dilim patates

Ara öğün

1 activia yoğurt meyveli, 2 kaşık psyllium

Akşam yemeği
6 nuggets soslu

Gün içinde 2 ltr su

Gec kahvaltim

2 kaşık elma sirkesi
1 hindi etli sandvic

Ara öğün
1 activia yoğurt

Öğle yemeği
6 köfte
4 dilim patates

Ara öğün

1 activia yoğurt meyveli, 2 kaşık psyllium

Akşam yemeği
6 nuggets soslu

Gün içinde 2 ltr su
Guzel menu ama nugget saglikli bir yiyecek degil
Bazen diyete uygun yemek bulamayabiliyrz ondan sanirim :)

Back
X