- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #227.441
Yok vallahi gerçi bu aralar yeni kimseyi de görmüyorum ki kestireyim gözümeokul açılsın illa kestiririm birini
![]()
teşekkür ederim kuzum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok vallahi gerçi bu aralar yeni kimseyi de görmüyorum ki kestireyim gözümeokul açılsın illa kestiririm birini
![]()
Iste ara ogunum
Tadi super
250 ml laktozsuz sut
Yârim armut
Yârim nektarin
Tarcin
1 ceviz
2 yk yulaf ezmesi
Eki Görüntüle 2034460
Çok güzel görünüyorIste ara ogunum
Tadi super
250 ml laktozsuz sut
Yârim armut
Yârim nektarin
Tarcin
1 ceviz
2 yk yulaf ezmesi
Eki Görüntüle 2034460
cok değişik olmş kuzu tadı nasılIste ara ogunum
Tadi super
250 ml laktozsuz sut
Yârim armut
Yârim nektarin
Tarcin
1 ceviz
2 yk yulaf ezmesi
Eki Görüntüle 2034460
Afıyet olsun sut olsun cnm. Bu yulaf ezmesı a101de varmı bende deneyeyımIste ara ogunum
Tadi super
250 ml laktozsuz sut
Yârim armut
Yârim nektarin
Tarcin
1 ceviz
2 yk yulaf ezmesi
Eki Görüntüle 2034460
1.5 senedir korunmuyorum olmadı 1 ayda mı olcak dicim ama ya tutarsa diyorumDogum kontrol su asamada ne biliyim ya, neyse dr en iyisini bilir tabisi
Bencede maydanoza devam![]()
Bilmiyrm ki cnmAfıyet olsun sut olsun cnm. Bu yulaf ezmesı a101de varmı bende deneyeyım
Ben cok sevdimcok değişik olmş kuzu tadı nasıl
Yok canım fırından. annem artık yağsız yapiyo herşeyi birde fırında yapiyo bende yiyim diyeaksam yemeginde daha saglikli birseyler yeseydin daha iyi olurdu nuggets hem sagliksiz Hemde 6 tanesi 300 kaloriye yakin galiba... öglende patates dilimi yemissin kizartmami? yoksa firin patatesimi yedin?
Bakayım bende alayım degişiklik olsun ztn sabıtım bakalm yarın kaç çıkacagımBilmiyrm ki cnm
Lifalif die nestlenin esim almisti
Bimde falan gordum sanki ama a 101 de var mi bilmiyrm
Cok doyurucu ya
Onu ictim ya yemek yemis gibi tokum
Dene cnm cok doyurucu lezzetliÇok güzel görünüyor![]()
Evet cnm bugun persembeYok canım fırından. annem artık yağsız yapiyo herşeyi birde fırında yapiyo bende yiyim diyeya stresden birsey yapamadimkii. Ama güzelce kağıtla aldım yağları nuggetsin
lilipit lilim sende sormuştun şimdi kalkıp güzel yemek hazirlicam işyeri için
![]()
Cnm bugun cok dikkat et giderBakayım bende alayım degişiklik olsun ztn sabıtım bakalm yarın kaç çıkacagım
Ben sevdim cnm muzlu falan baya bi guzel olurya çok güzel gözüküyo tadıda güzel mi
afiyet olsun canım
InsAllah yaaa. Ben regl olmalıydım olmadım kendimi şiş hissediommmEvet cnm bugun persembe
Saglikli beslenicez
Aksam karbonhidrat yok
Hadi kizlar![]()
Ben sevdim cnm muzlu falan baya bi guzel olur
Denemenizi oneririm
Maydanozu mayonez okuyunca benInsAllah yaaa. Ben regl olmalıydım olmadım kendimi şiş hissediommmkız smoothien ne güzel olmuş lilimm canım çekti. O meyveli şeylere mesela elmalı yaparsan ıspanak bile koyabiliyorsun yada bolca maydanoz. Ben çok az ıspanak koymuştum anlamamıştım bile. Netde güzel tarifler var denersin
Bence de ama kişiye göre değişiyordoyulmaz zaten ya hatta bence acıktırır yaa
Limonlu su dedin kalbini fethettin alacam bende krsinliklelilipit açıklamış zaten kuzu ama bende anlatayım madem sordun
içinde delikli bi bölüm var oraya istediğin meyveleri atıyosun sonra su dolduruyosun hani biz limonlu su içiyoruz ya onun için özel kab yapmışlarcam suluk gibi bişeyyyy
alayımda iş yerine gelirken hazırlarım burda su doldurur doldurur içerim![]()
Okulkar açılınca artıkYok vallahi gerçi bu aralar yeni kimseyi de görmüyorum ki kestireyim gözümeokul açılsın illa kestiririm birini
![]()
Afiyet olsun tatlım begendin mi tadınıIste ara ogunum
Tadi super
250 ml laktozsuz sut
Yârim armut
Yârim nektarin
Tarcin
1 ceviz
2 yk yulaf ezmesi
Eki Görüntüle 2034460