Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Daha bir şey yemedim kuzu gözümü açıp buraya geldim kendimi uykuya vurdum dün
Belki corn flakes yerim canım hiçbir şey istemiyor sadece kahve içsem de olur yan
Nasılsın bugün
Düğün var bugün yarın dedemin senesi kuzenlerim gelecek hafta içi 2 ayrı misafir evi temizlemeye çalışıyorum çok veceriksizim ya nerden başlıcam bilmiyorum zamanda kısıtlı..
Nesfit var bizde de olmazsa bende ondan yerim birde ıspanaklı yumurta yiyesim var bugün canım istedi

Ben de bulamıyorum ya yemek istediğim şeyler hep diyet dışı :KK43:
Diyette yediklerimden de bıktım
Yay burcuyum bebik ben sen?
Yükselenim de balık
Seyreyle şenliği yani :işsiz:
Ben normal yemek yiyip prosiyon azaltiyorum sporda yapınca dengeliyor ama arada 2 gün dikkat etmek gerekiyor...
Ağlak bir yapın var mı .. ergenlik dönemi sonuna kadar ana burcun olgunlaştıktan sonra yükselen burcun özelliklerini alırsın acaba burçlar aynımı dedim ama değilmiş boğa yım oturan boğa :D :D yükselen ikizler değişken huy :D :D ikisinede sahibim :D

Kizlaaar günaydın ♡ sağlıklı yemek çok fayda etmedi bana o yüzden biraz daha az yemeyi düşünüyorum. Bakalım işe yarayacakmi

Hmm o zaman dusunelım baskaaa
Kınoalı pılav ve haslanmis tavuk gogsu :KK53:

Kınoalı pilav ne knorr mu :KK58:

Düğün var bugün yarın dedemin senesi kuzenlerim gelecek hafta içi 2 ayrı misafir evi temizlemeye çalışıyorum çok veceriksizim ya nerden başlıcam bilmiyorum zamanda kısıtlı..
Nesfit var bizde de olmazsa bende ondan yerim birde ıspanaklı yumurta yiyesim var bugün canım istedi

Ben normal yemek yiyip prosiyon azaltiyorum sporda yapınca dengeliyor ama arada 2 gün dikkat etmek gerekiyor...
Ağlak bir yapın var mı .. ergenlik dönemi sonuna kadar ana burcun olgunlaştıktan sonra yükselen burcun özelliklerini alırsın acaba burçlar aynımı dedim ama değilmiş boğa yım oturan boğa :KK70: :KK70: yükselen ikizler değişken huy :KK70: :KK70: ikisinede sahibim :KK70:

Arada 2 gün dediğin sporda mı 2 gün koyuyorsun araya?
Yok ya pek ağlak değilim belki önceleri daha çok ağlıyordum ama hele şu aralar ağlayamıyorum öyle bir sıkıntı var ağlasam rahatlayacağım ama belki zamanında tükettik ağlaya ağlaya :D
Benim biri cıvıl cıvıl öbürü duygusal işte araya böyle dengesizim :confused:

Sendemi leyla :KK70: dikkat et cok spor yapiyorsun sonra kiskaniyorum :KK70:
Acaba senin gözün mü degdi ki:KK64: ya sen ya kaptinn kaptinn baska bi ihtimal yoh:KK64: :KK70:ahahahah:KK70: saka yapiyom tabi ciddi neyin sanarsiniz aman diyim kem gözlenmeyin:KK70: ayy bi suredir hafiften hissettiriyodu ama tabiki ben yine umursamadim:ruh: aciyiii:ruh:

Acaba senin gözün mü degdi ki:KK64: ya sen ya kaptinn kaptinn baska bi ihtimal yoh:KK64: :KK70:ahahahah:KK70: saka yapiyom tabi ciddi neyin sanarsiniz aman diyim kem gözlenmeyin:KK70: ayy bi suredir hafiften hissettiriyodu ama tabiki ben yine umursamadim:ruh: aciyiii:ruh:

Alt bacağın dediğin neresi tam

Benimki de sızladı dün ben de sallamıyordum

Bence kaptinn kaptinn in gözü değdi :D ben yapmam öyle şeyler:D çok yüklendiysen normal canim bi iki gun ara ver baaari. Dur sunuda suraya birakim bidaha olmasin :nazar:

Alt bacağın dediğin neresi tam

Benimki de sızladı dün ben de sallamıyordum
Diz kapagimin alti kuzum aksiyodu geriliyodu umursamadiydimdi:silah: bugun acidi biraktim 20 dk da:silah:dikkat et hep ayni seyi yapiyoz ilk basta ara versem boyle olmazdi:ruh:

Bence kaptinn kaptinn in gözü değdi :KK70: ben yapmam öyle şeyler:KK70: çok yüklendiysen normal canim bi iki gun ara ver baaari. Dur sunuda suraya birakim bidaha olmasin :nazar:
Bence kesin kaptinn kaptinn in gozu var bende:sus: biliyom ben:sus: :KK53:
Saol kuzum biraz dinlendiriyim insallah çabuk gecer:mad:

Bu hafta agirlik çalışamadim zati:kızgın: kardiyonun fazlasi bana yaramiyo sakatlaniyom biraz kardiyo ya ara vercem:sus:

Diz kapagimin alti kuzum aksiyodu geriliyodu umursamadiydimdi:silah: bugun acidi biraktim 20 dk da:silah:dikkat et hep ayni seyi yapiyoz ilk basta ara versem boyle olmazdi:ruh:

Tibia kasları işte benim de o sakatlandığım yer orasıydı çok yük binince onlarda küçük çatlaklar oluyormuş o yüzden dinlenmen gerekiyor kuzu
Ben kilo vereceğim diye sallamıyordum kilo da veremedim peffff

Tibia kasları işte benim de o sakatlandığım yer orasıydı çok yük binince onlarda küçük çatlaklar oluyormuş o yüzden dinlenmen gerekiyor kuzu
Ben kilo vereceğim diye sallamıyordum kilo da veremedim peffff
Sana bisi diyim mi ben spor yapmadigim zamanlar daha cok kilo veriyom belki de kaslardan da gidiyo bilmiyom ama spor yaparken cok veremiyom:KK53:bende bu arada 1 2 kilo verir oyle devam ederim spora:KK51: ama insallah uzun surmez tek kardiyo yapmiyim da agirlik çalışmami engellemesin:kızgın: bende bu arada kol ve karina odaklanirim artik:KK58:

Kahvaltımı yapıyorum sonunda lezzetli bir yumurta yiyebildim

Eklentiler

• Screenshot_20170819-105519.webp
    Screenshot_20170819-105519.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 38
Back
X