- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #228.001
Bende kinoayi burda duydum
Bulgur gibiymis
Ay çok garip baktım şimdi netten de adını duymuştum ama bulgurumsu bir şey olduğunu bilmiyordum
Velvette telefonum takildi nesajin yarida kaldi... duraklama normal arada tatlim sonrasinda birden gider bence, hic kafana takma
Bugün eksideydim zaten canım spordan oluyor büyük ihtimalle ya
Geçmiş olsun canım dikkat et sıra ile dokuluyoruz bu ara ...
Kalori sayıyor musun porsiyon olarak mı gidiyorsun... şöyle yap bence çok etli şeyler yiyorsan biraz sebzeye dön ya da tam tersi birde işe başladın hareketin arttı etkisi de vardır kuzum
Haftada 2 gün diyet şeklinde yiyip icecem kalan günler normal yemekler yicem ama yine pilav makarna kısıtlı olacak ..
Spor da 1 gün ara vere vere ...
Sıkıntı varsa ağlayınca rahatlıyor insan
Ekmek tüketme kola da light ya da zero iç ya da akşam da geçiştir yarın da dikkat et toparlarsın
İşte sıkıntı da o zaten ağlayamadığım için rahatlayamıyorum ama zaten psikolojim çok iyi değil bu aralar yorgunluk bıkkınlık var
Senin yemekler normal kuzu zaten yani takımdaki herkesin öyle bence ama sen normalden az yiyordun sadece
Arada 1200 falan iyidir bence yükseltmen kaloriyi yani
Sana bisi diyim mi ben spor yapmadigim zamanlar daha cok kilo veriyom belki de kaslardan da gidiyo bilmiyom ama spor yaparken cok veremiyombende bu arada 1 2 kilo verir oyle devam ederim spora
ama insallah uzun surmez tek kardiyo yapmiyim da agirlik çalışmami engellemesin
bende bu arada kol ve karina odaklanirim artik
![]()
Tabii ki kaptanım zaten benim de öyle sporu bıraktığım ara nasıl hızlı gidiyordu biliyorsun
İşte 60 kilo olsam veya 58 falan tamam aslında sıkıntı değil kilonun inmemesi ama hem yağ yakıp hem kas yapmaya uğraşıyorum moralim bozuluyor
Ben de şöyle çözüm buldum
Olası kasları kaybetmemek için yine haftada 2 veya 3 gün yapacağım
Ama onun dışında kardiyo falan yaparım en fazla
Yağ yakmaya yönelik yani
Önce bir 60-58 falan olayım sonra abs kas çalışırım daha sık olarak
Bence de yapma o tibia ağrısı çok fena ya hele stres kırığı cidden çekilmez kalkamazsın yerinden öyle bir acı