Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ahahaah deme öyle ama demee :KK70::KK70:
vermeye başladım bak bayadır 55 ten düşemiyodum 54 lerdeym :KK70:

kulaaama söyle kaç kilosun:sus::sus:
50dk mı:ruh: spora yapmadıgım hergün için üzülüyorum sen böyle söyledikce:KK51:

vücut direncini kırmak için detoks mu yapsan kuzuşşş bebiş yoktu dimi sende yoksa var mıydı kafam karıştı:confused:

ben 2 de tıkanıyom nasıl yicen ya :KK70: ama geçen bayram pek yidimdi her gittiğim yerde çifter çifter yidimdi :sus:
bu bayram kavurma yiyyciiuuukk:rolleyes::rolleyes:
55.4:sus: ama gercek kilom degil bu yarina 1 kilosu gitmis olur ses etme:sus:
Bende hic baklava yiyemezdim megerse iyi baklava yemiyomusum :KK53: burda biyer var ordan aliyoz ayda yilda yada hic almiyoz ordan alinca rahat bi koca koca 6 dilim yiyom:KK53:
Hee giz gavurma yiyecuhh:rolleyes: aldiniz mi:sus:biz aldik:sus:

tatil yollarda mı geçicek :ruh::ruh:
olsun değişiklik güzeldir :KK70: izmire hep gitmek istemişimdir:KK51:
aynen canim öyle olcak gibi görünüo yada bisene bizim oralar bisene onlarin oralar diyede ayrilabiliriz:) bisene baska ülkeler belki:) ay karisik kurusuk isler ayni memleketten biriyle evlenmeyince tabiki böyle oluo:D

sarımsağı da kışlık hazırlıyorsunuz

kahve içiyorum kuzum sen napyorsun.. bugün +500 çıktım canım sıkıldı dağıldım iyicene
kiz napion coktandir yazisamadik:)
hic dagitmasin seni arti 500 arada öyle olmasi normal sen aynen devam et diyetine hemencik gider yine

55.4:sus: ama gercek kilom degil bu yarina 1 kilosu gitmis olur ses etme:sus:
Bende hic baklava yiyemezdim megerse iyi baklava yemiyomusum :KK53: burda biyer var ordan aliyoz ayda yilda yada hic almiyoz ordan alinca rahat bi koca koca 6 dilim yiyom:KK53:
Hee giz gavurma yiyecuhh:rolleyes: aldiniz mi:sus:biz aldik:sus:
bizim burda da var öyle bi yer adamın kullandıgı tereyagı bile özel geliyomuş çok gizillll:ruh:
alamadık biz kuzu ya babam kaza yaptı geçen o yüzden maddi durum sıkışık:110:

aynen canim öyle olcak gibi görünüo yada bisene bizim oralar bisene onlarin oralar diyede ayrilabiliriz:) bisene baska ülkeler belki:) ay karisik kurusuk isler ayni memleketten biriyle evlenmeyince tabiki böyle oluo:KK70:
ay dimi bn bile aynı şehirdeyken zorlanıyorum onların tarafta az fazla dursak kızıyorum :KK53::KK53:

kahve içiyorum kuzum sen napyorsun.. bugün +500 çıktım canım sıkıldı dağıldım iyicene
yok bebegiiim acı sos yaptık onun içine atmak için soydum :KK47:

bizim burda da var öyle bi yer adamın kullandıgı tereyagı bile özel geliyomuş çok gizillll:ruh:

ay dimi bn bile aynı şehirdeyken zorlanıyorum onların tarafta az fazla dursak kızıyorum :KK53::KK53:

Ayy cok gecmis olsun bebegim olsun saglik olsun:dua::KK74:

kiz napion coktandir yazisamadik:)
hic dagitmasin seni arti 500 arada öyle olmasi normal sen aynen devam et diyetine hemencik gider yine
işler yoğun bayram geliyor bir heyecan sardı beni tatil geliyor neticede :D :D sen napıyorun nasıl gidiyor diyet ..
inanırmısın yemek yapmaktan yoruldum yapacak yemekte bulamıyorum :D :D senin işler nasıl gidiyor başladın mı yeni pozisyondaki işine

geçmiş olsun kuzum trafik kazasımı ? ...
ellerinizie sağlık

Ayy vermesi zor da almasi cok kolay ya bende hic sabit tutamiyorum kilomu haftada bir iki yemezsem de cekemem hep diyeti oyle böyle koruyom 2 senedir şükür ama pamuk ipliginde gidiyo bi biraksam kosacak kilo sanki:ruh:

Ayy cok gecmis olsun bebegim olsun saglik olsun:dua::KK74:
sağol kuzumm aynen sağlık olsun seneye kısmetse ben dedim keselm ben vereyim dye de yok dedi babam :KK51:

Ayy bende siyah yuksek bel pantul alcam gömleklerimlen giyecum:KK30:
bende bordo fularla bordo babet giycem elbiseynen bayram kombinlerini atarık birbirimize :KK53:

geçmiş olsun kuzum trafik kazasımı ? ...
ellerinizie sağlık
aynen bebegim trafk kazası bi arabamız hurdaya cıktı ama kimseye bişey olmadı şükür :dua:

sağol kuzumm aynen sağlık olsun seneye kısmetse ben dedim keselm ben vereyim dye de yok dedi babam :KK51:

bende bordo fularla bordo babet giycem elbiseynen bayram kombinlerini atarık birbirimize :KK53:

aynen bebegim trafk kazası bi arabamız hurdaya cıktı ama kimseye bişey olmadı şükür :dua:
Baban kendi kesmek istedi zaar olsun seneye kesersiniz kuzum şükür kimseye bisey olmamis:dua: benim annem babamda ben hamileyken kaza gecirmislerdi annem 3 gün yogun bakimda kaldi babamin boynunda kirik oldu:110:annem baya ayaklanamadi ama simdi iyi şükür her isini kendi yapabiliyo:dua: Allah anamizi babamizi başımızdan eksik etmesin:dua:
Ben dolgu topuk giyecum:KK8: babet sevmem bilirsin:tokat::sus:

Baban kendi kesmek istedi zaar olsun seneye kesersiniz kuzum şükür kimseye bisey olmamis:dua: benim annem babamda ben hamileyken kaza gecirmislerdi annem 3 gün yogun bakimda kaldi babamin boynunda kirik oldu:110:annem baya ayaklanamadi ama simdi iyi şükür her isini kendi yapabiliyo:dua: Allah anamizi babamizi başımızdan eksik etmesin:dua:
yaçok geçmiş olsn bebeğiim valla onları o halde görmek insanı kahreder:KK1: valla ilk duydugumda arabaya cok üzülmüştüm ama arabanın fotolarını görünce şükür dedim babam a bişey olmamş cidden korkusu bile yetiyo insana onlara bişey olmasn etkisinden cıkamadm bütün hafta sonu durup durup ağladım:110::110: yeni toparladım daha tam düğün üstü kahrolurdm bieşy olsaydı o_O

Ayy vermesi zor da almasi cok kolay ya bende hic sabit tutamiyorum kilomu haftada bir iki yemezsem de cekemem hep diyeti oyle böyle koruyom 2 senedir şükür ama pamuk ipliginde gidiyo bi biraksam kosacak kilo sanki:ruh:
bana da öyle geliyor sanki hemen alacakmışım birden 80 olacakmışım gibi tırsıyorum birde karnımda acayip şişlik oluyor hiç inmiyor mutsuzum yeni kilomdan

geçmiş olsun kuzum ya çok şükür daha büyük birşey olmamış...

amin allah sağlıklı mutlu ömürler versin

yaçok geçmiş olsn bebeğiim valla onları o halde görmek insanı kahreder:KK1: valla ilk duydugumda arabaya cok üzülmüştüm ama arabanın fotolarını görünce şükür dedim babam a bişey olmamş cidden korkusu bile yetiyo insana onlara bişey olmasn etkisinden cıkamadm bütün hafta sonu durup durup ağladım:110::110: yeni toparladım daha tam düğün üstü kahrolurdm bieşy olsaydı o_O
Gemiş olsun canım.bızde kaza yapmıştık 3 takla attık korkunç bırseydı cok sukur bısey olmadı araba pert olmuştu ya kemerımız bağlı olmasa denıze uçardık heralde..

Back
X