Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar yarın tatile çıkma planımız var üç günlüğüne cuma günü dönmüş oluruz orada da elimden geldigince yazmaya çalışcm çünkü yediğim şeyleri buraya yazacağım aklıma geldikçe daha az yiyorum frenliyorum kendimi

Kaç bedensın cnm
Senın belge ıslerı bıtmedı mı hala :)

1 aydır hiçbir şeye elimi sürmedim ki ya
Bugün de çıkamadım dışarı
Yarına kaldı
Alışverişe heyecanlıyım en azından

yarına eksiye geçer o :KK51::KK51:

:KK15::KK15:

he ben listede değilim ama buraya da yazmam gayrı hata ittim canınızı cektirdim:KK4:

örnek olmayan bi menüydü o ee menü pis menü :KK53::KK53:

:ruh::ruh::ruh:

amiiin kuzummm rabbim göstermesin bi daha :dua:

Dikkate alma diyusun :27:

ben 1 hafta alacam arada izin alıyorum çünkü drlere giderken

sabit olmakta güzel +500 olmaktansa :KK70:

en güzeli alışveriş yapmak yeni zayıf halimizle :KK70:
SekerPancarii SekerPancarii bende yaparım protein diyeti elimde fit sütümde var

Ama çıkamadım bugün de neyse yarına artık
Heyecan yaptım bakalım neler var diye
Senin ilaçlardan oluyor yüksek ihtimal o

Protein dıyetı yaptınmı?bende sabıtım kaptan perşembe yapmak ısteyenlerle yapalım dedı :eğlence:

Yok yapmadım kuzum normal yemeye devam ediyorum

Kızlar şimdiye kadar patlıcanı lezzetli yapmak için o kdar yağı boşuna koyuyormuşum öğle yemeği için bir tatlı kaşığı zeytinyağı ile yarım soğan iki küçük boy patlıcan ve dört dolmalık biber büyüklüğünde acı biber az tuz ile hepsini kısık ateşte teflonda soteledim yanına da ayran yaparım tam bir öğün oldu birazdan hazırladığım da foto atarım

Kızlar şimdiye kadar patlıcanı lezzetli yapmak için o kdar yağı boşuna koyuyormuşum öğle yemeği için bir tatlı kaşığı zeytinyağı ile yarım soğan iki küçük boy patlıcan ve dört dolmalık biber büyüklüğünde acı biber az tuz ile hepsini kısık ateşte teflonda soteledim yanına da ayran yaparım tam bir öğün oldu birazdan hazırladığım da foto atarım
lezzetli olmş gibi duruyo afiyet olsn kuzu :rolleyes: benz aten patlıcanı yaglı sevmiyorum midemi yakıyogenelde közleme yada fırında :super:

1 aydır hiçbir şeye elimi sürmedim ki ya
Bugün de çıkamadım dışarı
Yarına kaldı
Alışverişe heyecanlıyım en azından

Dikkate alma diyusun :KK53:

Ama çıkamadım bugün de neyse yarına artık
Heyecan yaptım bakalım neler var diye
Senin ilaçlardan oluyor yüksek ihtimal o

Yok yapmadım kuzum normal yemeye devam ediyorum
aklıma içmediğim geldi ilacı içeyim ....
ondan zaten bol bol su içiyorum wcde şaştı stres hat safhada neyse yapcak bişi yok

Annem sey yapıo cok severim
Patlıcan biber soğan sarımsak patates domates hepsını doyrayıp koyuyor tencereye, bı yemek kasıgı zeytınyagı gezdırıp uzerıne, kapagını kapatıyor, kendı suyuyla pısıyor
Cok lezzetli oluyor

Sagol kulak ne zaman yere gelirse işte o zaman dünya işi bitiyor bacım  çocuklarda yok ama yinede evde iş çıkıyo evleri süpürdüm :temizlik: bugünde fasulye koycam dondurucuya eşimi bekliyorum akşama yogurtlu fasulye salatası yapıcam kendime :21:
Gayet guzel
Senın cocuk varmıydı

arkadaşlar merhaba,
505. etapta 82 kg ile 6. takımdan izne ayrılmıştım. şimdi yarışmalara geri dönmek istiyorum. bu gruptan devam edebilir miyim? bu sabah tartıldığımda 89,1 çıktım hızlı bir şekilde bu aldıklarımı verip idealime kavuşmak istiyorum.

arkadaşlar merhaba,
505. etapta 82 kg ile 6. takımdan izne ayrılmıştım. şimdi yarışmalara geri dönmek istiyorum. bu gruptan devam edebilir miyim? bu sabah tartıldığımda 89,1 çıktım hızlı bir şekilde bu aldıklarımı verip idealime kavuşmak istiyorum.
hoşgeldin tatlım kaptanımız SekerPancarii SekerPancarii ve @ParteMoralll sana yardımcı olcaktır geldiğinde :KK51:

arkadaşlar merhaba,
Merhaba. Mesajlarinda 6.takimda surekli yazdigini gordum. Oradan devam edecektin sanirim neden vazgectn?

Merhaba. Mesajlarinda 6.takimda surekli yazdigini gordum. Oradan devam edecektin sanirim neden vazgectn?

en son nisan ayından yazmışım 6. takıma. o gruptan izne cıktığım için o gruptan devam ederim diye düşünüyordum. ama ayrılırken var olan arkadaşlarımın hiç biri yok. ve ben motivasyon istiyorum. yazmadan önce grubunuzdaki yazışmaları okudum ve çok samimi geldiniz. bu yuzden buraya yazdım.

Back
X