Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

en son nisan ayından yazmışım 6. takıma. o gruptan izne cıktığım için o gruptan devam ederim diye düşünüyordum. ama ayrılırken var olan arkadaşlarımın hiç biri yok. ve ben motivasyon istiyorum. yazmadan önce grubunuzdaki yazışmaları okudum ve çok samimi geldiniz. bu yuzden buraya yazdım.
Tamam ozaman genel olarak takima ayak uydururm diyosan neden olmasin:KK19: ben sana haber vericem canm

dimicim nerde olduğumu :KK70: :KK70:
işten başımı kaldıramıyorum program ağır çalışıyor çıkış saati geldi birde :KK70:
sen naparsın hazılrıklar nasıl gidiyor
yogun bir şekilde calışmaktayım :D:D:D bnm de 1 saat kaldı sonra evime gidiciğiimmm :rolleyes:

@Vanillav ın yazdığını okuyunca çok güldüm :KK70: :KK70: şimdiden yemek hayaleri kuruyor :KK70: :KK70:
naaapsın kac aydır aç geziyo kız :D:D

Bugün akşam yemeği niyetine ton balığına azıcık barbekü sosu atıp onu yedim çok garip oldu :KK45: ama sevdim :super: bende artık menülerimi yazacağım bugün biraz şok yaptım kendime
Sabah: mayalı süt , 2 adet hurma , bir bardak taçınlı süt
Öğlen saatinde : 1.5 Kaşık pilav , bir avuç çiğ badem
Ara denilebilir sanırım buna : bir fincan Türk kahvesi , iki kırık bitter çikolata
Akşam : barbekü soslu ton balığı
Burdan sonra iki bardak yeşil çay içeceğim günün geri kalanında daha da bir şey yok garip bir menü oldu bakalım bence işe yarayacak gibi yarın en azından bir 59.4 59.3 görsem iyi olacak

yogun bir şekilde calışmaktayım :KK70::KK70::KK70: bnm de 1 saat kaldı sonra evime gidiciğiimmm :rolleyes:

naaapsın kac aydır aç geziyo kız :KK70::KK70:
bende 1 ay sonra uygulamaya geçecem ama vicdanım izin verecek mi :D :D

Bugün akşam yemeği niyetine ton balığına azıcık barbekü sosu atıp onu yedim çok garip oldu :KK45: ama sevdim :super: bende artık menülerimi yazacağım bugün biraz şok yaptım kendime
Ara denilebilir sanırım buna : bir fincan Türk kahvesi , iki kırık bitter çikolata
Burdan sonra iki bardak yeşil çay içeceğim günün geri kalanında daha da bir şey yok garip bir menü oldu bakalım bence işe yarayacak gibi yarın en azından bir 59.4 59.3 görsem iyi olacak
afiyet olsun mayalı sütü içemedim ben

Evet bi kız bi oglum var 8ve 9yaşlarında
Allah bağışlasın canıımmm :emir_bebek:

balığa barbekü sos mu attıın :silah: eger o sos bnm bildiğim sossa fast food içine atılan hani cok kötü bi tadı var :D nasıl yedin kız:D
sabah süt fazla olmş akşam yemegi az olmş öğle zaten cok değişik olmş çikolata enerji vermiştir iyi olmş kahvede öğleden önce içmeye bak kuzu daha enerjik hissedersin :KK52:

Back
X