Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben dahada salaklık ettin. 2.ci hamileligimde gayet güzeldi kilo bile almadim kilo verdim. Sagliklo beslendim 3.5 kilo oglum dogdu. Sonra süt olcak diye diye yedim. Hakikatende süt oluyodu azcik diyet yesem kalorisiz olsa sütüm azaliyodu. Dikkat etmezsem kilo alan yapim var karbonhidrat bana yaramiyor hemen şişiriyor ama dikkat edersem zayif olabiliyorum. Neyse işte yedim içtim mutlu oldum sütümde oldu kiloda oldu. Emzirme bitti bu sefer geceleri uyumadan muhakkak dondurma yer oldum. Her gece yemezsem sanki eksik hissediyodum. Cocuklar eşim uyudumu ben dondurma yiyerek alışveriş sitelerine bakıyodum. Oyle böyle iste 98 olmusum. 1 ayda spor diyet 88 e düstüm grip oldum sonra yine saldim ipin ucu kaçtı öküz gibi yemege verdim kendimi. Mide sorunlarimda vardi zaten bahane oldu. Mayistan agustosa kadar hiç diyet yapmadim sporda yapmadim sadece 2 kilo almışım şaşirdim hatta normalde hemen çok kilo alirdim ama nedense 2 kiloyla yırtmışim.
1ayda büyük başarı 10kilo kuzu neler yedin öyle ben bu diyetle 5kilo verdim 1ayda 10kilo için demekki aç yatıp aç kalkmam lazımmış :mad: helal olsun büyük başarı elde etmişsin 88 elbet bigün bende 88 görücem inşallah aglamak:KK61: istiyorum

valla bnmde zoruma gider sabah geldiğimde buraya bakamamk:ruh:

en cok ben en brinci ben :KK70::KK70: bende boyatcm yine dipler fora su an :KK53:

SchonerDuft SchonerDuft evet en cok o koyuyo insanın eli alışık oluyo sureklı kk yazıyorum ama yok giremiyorum :D
sonra bitane daha hesap açmıstım onuda farkedince kapatmışlardı :D:D:D:D

Back
X