Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Nişanlı arkadaşlar sizde gelinim diyin :KK70:Hakkaride dügün yapmışlar gelin altınların agırlıgını taşıyamadı oturduğu yerden takı merasimi yaptılar haberlerde izledim :KK71:
Ben gelin falan dizilim demekki hicbisiyimmm :D ahahah ama onlar altınları satmiyorlar. Ac kalıyorlar yine satmıyorlar benim hatayli arkadaşım var o anlattı diyorki milyarderler ama giyecek iki elbiseleri yok :D poncikbirgelincik poncikbirgelincik Sana 60 kilo altın takilacakmi kız ona gore bende istiycem

kac gün yoktun ortalikda
buralardaydım canımda takıma pek ugrayamadım :(

Ben gelin falan dizilim demekki hicbisiyimmm :KK70: ahahah ama onlar altınları satmiyorlar. Ac kalıyorlar yine satmıyorlar benim hatayli arkadaşım var o anlattı diyorki milyarderler ama giyecek iki elbiseleri yok :KK70: poncikbirgelincik poncikbirgelincik Sana 60 kilo altın takilacakmi kız ona gore bende istiycem

60 kilo ne ki ben 120 istedim :KK53: nişanlimda didi 120 ne çok mutevazisin 200e tamamladık işte öyle :KK45::KK45:

valla bnmde zoruma gider sabah geldiğimde buraya bakamamk:ruh:

en cok ben en brinci ben :KK70::KK70: bende boyatcm yine dipler fora su an :KK53:
ay evet 2 arada bakıyorum kim ne yazmış diye ...
...
benim saçlar röfle beyazda çok olunca jöle sürdüğümde yeni röfle yapılmış gibi duruyor :D :D hiç dip derim yok iyice çıkana kadar
SchonerDuft SchonerDuft evet en cok o koyuyo insanın eli alışık oluyo sureklı kk yazıyorum ama yok giremiyorum :KK70:
sonra bitane daha hesap açmıstım onuda farkedince kapatmışlardı :KK70::KK70::KK70::KK70:
hatırladım ben yeni gelmiştim o zaman yine gelincikli bişi miydi o hesapta :D :D

ay evet 2 arada bakıyorum kim ne yazmış diye ...
...
benim saçlar röfle beyazda çok olunca jöle sürdüğümde yeni röfle yapılmış gibi duruyor :KK70: :KK70: hiç dip derim yok iyice çıkana kadar

hatırladım ben yeni gelmiştim o zaman yine gelincikli bişi miydi o hesapta :KK70: :KK70:
:KK53::KK53::KK53: röfle hep özenmişimdir ama başa cıkamam diye yaptırmıyorm cünkü cabuk uzuyo :KK51:
sana yakışıyo o renk bence coh güzel:KK51::KK51:

Back
X