- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #228.761
kız bi anda oluyo geçen bayramki iz daha yeni geçticocukmusun koru sende![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız bi anda oluyo geçen bayramki iz daha yeni geçticocukmusun koru sende![]()
Ben gelin falan dizilim demekki hicbisiyimmmNişanlı arkadaşlar sizde gelinim diyinHakkaride dügün yapmışlar gelin altınların agırlıgını taşıyamadı oturduğu yerden takı merasimi yaptılar haberlerde izledim
![]()
buralardaydım canımda takıma pek ugrayamadımkac gün yoktun ortalikda
Ben gelin falan dizilim demekki hicbisiyimmmahahah ama onlar altınları satmiyorlar. Ac kalıyorlar yine satmıyorlar benim hatayli arkadaşım var o anlattı diyorki milyarderler ama giyecek iki elbiseleri yok
![]()
poncikbirgelincik Sana 60 kilo altın takilacakmi kız ona gore bende istiycem
Amannnnnn bisicik olmazkız bi anda oluyo geçen bayramki iz daha yeni geçti![]()
sen naabıyon evdesin miiAmannnnnn bisicik olmaz![]()
Ewt gece geldiksen naabıyon evdesin mii![]()
AnladimdiO aanlar lilicimmm![]()
ağustosda gelinlik giyemem çok sıcak oluyoeylulmuuuuuu ooo daha cokmus yaahu şu isi yaz basi bitireydin![]()
ev ve iş arası hayat yaşıyorum resmen yaEwt gece geldik![]()
Nisan mayis haziran ne gune duruyoAnladimdi
ağustosda gelinlik giyemem çok sıcak oluyobir ay daha bekleyin nolurdu
![]()
ay evet 2 arada bakıyorum kim ne yazmış diye ...valla bnmde zoruma gider sabah geldiğimde buraya bakamamk
en cok ben en brinci benbende boyatcm yine dipler fora su an
![]()
hatırladım ben yeni gelmiştim o zaman yine gelincikli bişi miydi o hesaptaSchonerDuft evet en cok o koyuyo insanın eli alışık oluyo sureklı kk yazıyorum ama yok giremiyorum
sonra bitane daha hesap açmıstım onuda farkedince kapatmışlardı![]()
ay evet 2 arada bakıyorum kim ne yazmış diye ...
...
benim saçlar röfle beyazda çok olunca jöle sürdüğümde yeni röfle yapılmış gibi duruyor![]()
hiç dip derim yok iyice çıkana kadar
hatırladım ben yeni gelmiştim o zaman yine gelincikli bişi miydi o hesapta![]()
![]()
Gezem dimi amaaan bidahami gelicez dunyayaaaev ve iş arası hayat yaşıyorum resmen yasende gezzzzz bnm yerime de gezzzzz
![]()
ay evet 2 arada bakıyorum kim ne yazmış diye ...
...
benim saçlar röfle beyazda çok olunca jöle sürdüğümde yeni röfle yapılmış gibi duruyor![]()
hiç dip derim yok iyice çıkana kadar
hatırladım ben yeni gelmiştim o zaman yine gelincikli bişi miydi o hesapta![]()
![]()
he beaaaGezem dimi amaaan bidahami gelicez dunyayaaa![]()
Been bekarkende geziyodumhe beaaatak kocanı koluna ver cocugu kucagına fıldır fıldır gezin
![]()
Yok erken hem ramazan degilmi kız ozamanlarNisan mayis haziran ne gune duruyo![]()
Ahahahahahah evet canım çok mutevaizisinburalardaydım canımda takıma pek ugrayamadım
60 kilo ne ki ben 120 istedimnişanlimda didi 120 ne çok mutevazisin 200e tamamladık işte öyle
![]()
Gel istanbulaYok erken hem ramazan degilmi kız ozamanlarben az daha yanlızlığın keyfini suriyim
Ahahahahahah evet canım çok mutevaizisin
Mütevazı bile yazamiom![]()
artık cimrilik yapcak bi param birikimim yok ne yazık ki olsa yapcamBeen bekarkende geziyodumsen otur otur cimrilik yap
![]()
Olsunnnn kocisinle gezersnnnnartık cimrilik yapcak bi param birikimim yok ne yazık ki olsa yapcam![]()
benim rengim zaten başka renklerde yaptım ama hepsi sanki perükmuş gibi hissettim biraz külfetli oluyor ama olsun bana yakışıyorduröfle hep özenmişimdir ama başa cıkamam diye yaptırmıyorm cünkü cabuk uzuyo
sana yakışıyo o renk bence coh güzel![]()