- 29 Ocak 2013
- 5.823
- 22.624
- 348
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #228.781
kızlarr bende diyetteyımm nasıl yarışmaaa nasıl katılıyoruzz anlatırmısınızz =))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
he arabamızı alalımda gezeriz valla hakettik bence bizOlsunnnn kocisinle gezersnnnn![]()
bence de yakışıyobenim rengim zaten başka renklerde yaptım ama hepsi sanki perükmuş gibi hissettim biraz külfetli oluyor ama olsun bana yakışıyordu
Düşünmeliyim canım burası sakin sessiz karışanımız yok. Istanbulda nasil olur bilmiyorum. Sulalesidr kalabalik. Olmadı yılda 3 4 kez tatile gelirimGel istanbula![]()
Yok erken hem ramazan degilmi kız ozamanlarben az daha yanlızlığın keyfini suriyim
Ahahahahahah evet canım çok mutevaizisin
Mütevazı bile yazamiom![]()
Ccocuk olana kadar gezin sonra gezilmiyomus oyle diyolaahe arabamızı alalımda gezeriz valla hakettik bence biz
bence de yakışıyodeğer yani o paraya
![]()
teşekkür ederimhe arabamızı alalımda gezeriz valla hakettik bence biz
bence de yakışıyodeğer yani o paraya
![]()
Bir durum seni buralarami getirdikızlarr bende diyetteyımm nasıl yarışmaaa nasıl katılıyoruzz anlatırmısınızz =))
kim diyi yalan diyi çocuklada çok güzel gezilir .Ccocuk olana kadar gezin sonra gezilmiyomus oyle diyolaa![]()
![]()
![]()
öyle mi diyollaaaaaCcocuk olana kadar gezin sonra gezilmiyomus oyle diyolaa![]()
![]()
![]()
teşekkür ederim![]()
Bir durum seni buralarami getirdi![]()
=))))) baktım yarışma varmış kilo verenler varmış gelem didim =)))Bir durum seni buralarami getirdi![]()
Bana demiyiler zatenkim diyi yalan diyi çocuklada çok güzel gezilir .
Bak eminmisinnnnn iyi dusun=))))) baktım yarışma varmış kilo verenler varmış gelem didim =)))
Oda olur guzel olur ama gelseydin iyiydiDüşünmeliyim canım burası sakin sessiz karışanımız yok. Istanbulda nasil olur bilmiyorum. Sulalesidr kalabalik. Olmadı yılda 3 4 kez tatile gelirimherzamanki gibiii ahahaha
diyetisyene gidiyormmm nerdeyse 1 hafta olcak =))) cumartesı tartı günüm ama kaç kilo oldugumu bilmiyorum.söyleme dedim diyetsyene =))) braz kilo vereyim öyle ögrencem =)))))))Bak eminmisinnnnn iyi dusun![]()
öyle mi diyollaaaaasize kimse dememiş belli ki
kk yaz sonuna dogru saldı kendini belli ki
![]()
Tahminenn 6 7 8 9?diyetisyene gidiyormmm nerdeyse 1 hafta olcak =))) cumartesı tartı günüm ama kaç kilo oldugumu bilmiyorum.söyleme dedim diyetsyene =))) braz kilo vereyim öyle ögrencem =)))))))
7 listede 3 4 falanda aday var galibaa izine ayrılcak mezun olcak kimler var bilmiiim izinde olup yakında döncek poncik var ondan da ümidim yok bnm ama döncem diyoBana demiyiler zaten![]()
![]()
aynen oylee canimmmcim
6 7 8 9 noluyor kız =))))))Tahminenn 6 7 8 9?
kısır yaptım bugün 1 kase yoğurt bol marul ve yarım porsiyon kısır sabah 1 bardak süt içmiştim dengeledim...
sınavı kazanan şanslı kişilerdensin .. bende uğraşıyorum ama tm veremedim kendimi derslere
benide atıyor sürekli her attığında ban mı yedim diyorum![]()
![]()
Amin canım Allah razı olsun Rabbim hepimizin evlatlarına saglıklı hayırlı uzun ömürler versin inş Allah benim çok sabrım yok çocuklara biraz titizim ev dökülsün dagılsın istemiyorum biraz zor bi anneyim![]()
Ara ogunelr yok ama digerleri gayet guzel afiyet olsun
en kötüsü sizlerden uzakta olmak olacak![]()
hepimiz 3,5 atıyoruz sanırım![]()
kız bi anda oluyo geçen bayramki iz daha yeni geçti![]()
Ccocuk olana kadar gezin sonra gezilmiyomus oyle diyolaa![]()
![]()
![]()
bende gezerim hiç kimse kurusa bakmasın cocuuumlan tatillere gitcem ben![]()
![]()
![]()
![]()
yooook ben alinmadim
![]()