Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bana demiyiler zaten :KK70: :KK70: :KK70: aynen oylee canimmmcim
7 listede 3 4 falanda aday var galibaa izine ayrılcak mezun olcak kimler var bilmiiim izinde olup yakında döncek poncik var ondan da ümidim yok bnm ama döncem diyo :D:D maksimumda 12 üye olabiliyo listede beybi SekerPancarii SekerPancarii hesaplayıp söylesinde ona göre gelen arkadaşları yer yoksa kabul ederiz :KK51:

kısır yaptım bugün 1 kase yoğurt bol marul ve yarım porsiyon kısır sabah 1 bardak süt içmiştim dengeledim...

sınavı kazanan şanslı kişilerdensin .. bende uğraşıyorum ama tm veremedim kendimi derslere

benide atıyor sürekli her attığında ban mı yedim diyorum :KK70: :KK70:

umarım verirsin sınavı. 3 yıl staj uzun bir süre çünkü. bi an önce başlamış olursun sen de

Amin canım Allah razı olsun Rabbim hepimizin evlatlarına saglıklı hayırlı uzun ömürler versin inş Allah benim çok sabrım yok çocuklara biraz titizim ev dökülsün dagılsın istemiyorum biraz zor bi anneyim:anne:

düzeni bende severim ama tutturamıyorum. yani şu evleri hep temiz olan sabah kalkıp kahvaltısını hazırlayan, akşam gelince mis gibi yemekler yapan, düzenli mi düzenli bu arada bakımını da aksatmayan tiplerden olamadım. birini yapsam biri kalıyo. nasıl yetişiyorlar mantığım almıyor. ütopik gibi geliyor

Ara ogunelr yok ama digerleri gayet guzel afiyet olsun
:ukala:
bi ara diyetisyene gidiyordum. çok ara öğün vardı. başlangıçta güzel gidiyordu ama sonra kilo vermem bi anda durdu. ara öğün olayı bana çok yorucu geliyor. bugun ara öğün olarak kahve içtim. o da ara öğün sayılmaz da işte adı olsun
en kötüsü sizlerden uzakta olmak olacak :KK70: :KK70:

hepimiz 3,5 atıyoruz sanırım :KK70:

neden banlanıyosunuz ki anlamadım :olamaz::olamaz:

kız bi anda oluyo geçen bayramki iz daha yeni geçti :KK70::KK70:

bende çok vururum kendimi. hep bi yerlerim morarmış. üstelik bazen vurudugumu farketmiyorum. bu ne ara oldu diyorum görünce :KK48:
Ccocuk olana kadar gezin sonra gezilmiyomus oyle diyolaa :p :p :p

diyen doğru demiş. geziyorsun da öyle kocanın elini tutup sallana sallana değil. aman düştü. ama çisi geldi. altına yaptı. oraya gitme burdan geçme.....:ukala::ukala::ukala:

Back
X