Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bende çok vururum kendimi. hep bi yerlerim morarmış. üstelik bazen vurudugumu farketmiyorum. bu ne ara oldu diyorum görünce :KK48:

o bende de oluyo ya günler sonra farkediyorum :D ben kapıdan geçerken kapının kazasına cok vuruyorum :D:D cok komik oluyo düz giderken ona carpmk :D

umarım verirsin sınavı. 3 yıl staj uzun bir süre çünkü. bi an önce başlamış olursun sen de

düzeni bende severim ama tutturamıyorum. yani şu evleri hep temiz olan sabah kalkıp kahvaltısını hazırlayan, akşam gelince mis gibi yemekler yapan, düzenli mi düzenli bu arada bakımını da aksatmayan tiplerden olamadım. birini yapsam biri kalıyo. nasıl yetişiyorlar mantığım almıyor. ütopik gibi geliyor

:ukala:
bi ara diyetisyene gidiyordum. çok ara öğün vardı. başlangıçta güzel gidiyordu ama sonra kilo vermem bi anda durdu. ara öğün olayı bana çok yorucu geliyor. bugun ara öğün olarak kahve içtim. o da ara öğün sayılmaz da işte adı olsun

neden banlanıyosunuz ki anlamadım :olamaz::olamaz:

bende çok vururum kendimi. hep bi yerlerim morarmış. üstelik bazen vurudugumu farketmiyorum. bu ne ara oldu diyorum görünce :KK48:

diyen doğru demiş. geziyorsun da öyle kocanın elini tutup sallana sallana değil. aman düştü. ama çisi geldi. altına yaptı. oraya gitme burdan geçme.....:ukala::ukala::ukala:
6 düşecek odanın kursun gitmiştim yada 3 aydı .. amin inşllah ...
derin sularda yüzdük azcık ondan :D :D

umarım verirsin sınavı. 3 yıl staj uzun bir süre çünkü. bi an önce başlamış olursun sen de

düzeni bende severim ama tutturamıyorum. yani şu evleri hep temiz olan sabah kalkıp kahvaltısını hazırlayan, akşam gelince mis gibi yemekler yapan, düzenli mi düzenli bu arada bakımını da aksatmayan tiplerden olamadım. birini yapsam biri kalıyo. nasıl yetişiyorlar mantığım almıyor. ütopik gibi geliyor

:ukala:
bi ara diyetisyene gidiyordum. çok ara öğün vardı. başlangıçta güzel gidiyordu ama sonra kilo vermem bi anda durdu. ara öğün olayı bana çok yorucu geliyor. bugun ara öğün olarak kahve içtim. o da ara öğün sayılmaz da işte adı olsun

neden banlanıyosunuz ki anlamadım :olamaz::olamaz:

diyen doğru demiş. geziyorsun da öyle kocanın elini tutup sallana sallana değil. aman düştü. ama çisi geldi. altına yaptı. oraya gitme burdan geçme.....:ukala::ukala::ukala:
O yonleride var ama ben boyle dusunsem gormek istedigimiz yapmak istediklermizden hep geri kalirdim. Tadini cikarmak lazim. :)

bugün büyük sınav var büroda 3 çeşit tatlı kerhane tuluma taş kadayıf
evde kedi dili börek nerelere gideyim ben :skandal:
tatlı mııı :ruh:dün regl olmam lazımdı olamadımda her yanım ağrıyo ve tatlı için ağlayabilirm :KK53::KK53::KK53:
bu arada bn sordum teknik sorun varmş o yüzden atılıyomuşuz:KK53:

Git tabiiiiii ohhhhhhhh :KK70:
dominos pizza diyo 3 al 1 öde diyo reklam cıkıyo sayfa nın yan tarafında:ruh::ruh:

tatlı mııı :ruh:dün regl olmam lazımdı olamadımda her yanım ağrıyo ve tatlı için ağlayabilirm :KK53::KK53::KK53:
bu arada bn sordum teknik sorun varmş o yüzden atılıyomuşuz:KK53:

dominos pizza diyo 3 al 1 öde diyo reklam cıkıyo sayfa nın yan tarafında:ruh::ruh:
Bende panda cikti sabah :P hahaha aklimdan poncik gecti :D
Bende simdi ayakkabi cikiyo siyah airmax aramistm:işsiz::işsiz: yemek baktin demekki anlamadik sanma

yarım saat yürüdüm geldim vergi dairesine. tüm devlet daireleri efil efil eser. bunlarda klima çalışmıyordu. bir güzel terledim sauna niyetine

Back
X