Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canim aksam yemegin olmamis. Istahini açar makarna zorlanirsin.
Birde plates degilde senin kardiyo yapman lazim. Evde koşu bandi yokmu. Yoksa muhakkak edin
Kuzu akşam yemegi dedigim saat 4.30da yedim geç vakit degildi koşu bandım var evet ama sıkılıyorum plates ve leslie daha zevkli geliyo ama yarından itibaren koşu bandınıda kullanim barim:KK6:

Cnm su istah acma mevzu hakkinda detay bilgi verir misin
Tabiki canim. Şeker beyaz un hertürlü paketli işlenmis gidalar makarna pirinç pilavi reçeller çikolatalar yani basit karbonhidratlari vücut hemen yamar. Pasta börek hamurişi filan. Ve hemen kana karisir hizlica insülini çikarir sonrasinda ise hizlica insulin aşari iner ve tekrar o besinleri yemek isteriz iştahimiz açık olur diyette zorlaniriz. 2 kaşık makarna kalorisi cok fazla degildir ama iştahimizi açar halbuki onun yerine komplex karbonhidrat yesek yani bulgur kısırlık bulgur esmer makarnalar kepek çavdar tam bugday cok tahilli gibi. Bunlari yesek vücut bunlari hemen yakita dönüstüremiyo ve bunlar daha tok tutuyo ve iştah açmiyor. Ama tabikide insaniz canimiz çeker. Ornegin pankek yapacaksak tam bugday unu ile yapalim. Iştah acmaz kararindada yeriz yani. Ama beuaz undan yapildimi istah acar ve canimiz tatli çeker. Yani diyette beyaz unu şekeri unutucaz tatlandirici bile dahil. Tatlandiricinin kalorisi olmasada vücut onu beyaz sekerden ayirt edemiyo ve yine iştah açiliyo. Canimiz makarna istediyse kepekli tam bugdayli alip yapicazm hamur işi istediyse tam bugdaydan kepekli cavdarli undan yapcaz. Pirinc yerine bulgur veya kısır. Tatli yok. Tatli meyve ve yanina badem veya baska proteinler. Iste bunlarla o göbekteki depo yaglar eriyor yoksa hamur işi yiyerekte zayiflayan var ama o depo yaglari azalirmi dersen azalmaz. Zayif yerlerden gider ama depo yaglar erimez

Biberli yogurt yapim üstüne soda içim yatim başım agrıyo yine ah bu migren öldürecek beni iki akşamdır zonkluyo:rolleyes:

Kahvaltim
Limon cayi

Ögle yemeği
Mini kase işkembe çorbası :D
5 kaşık etli Patlıcan yemegi
Yarim dilim ekmek

Ara öğün
Hindi füme

Akşam yemeği
2 tavuk sosis
2 kaşık patates salatasi

Gün içinde 2 ltr su

Kahval
Kahvaltim
Limon cayi

Ögle yemeği
Mini kase işkembe çorbası :KK70:
5 kaşık etli Patlıcan yemegi
Yarim dilim ekmek

Ara öğün
Hindi füme

Akşam yemeği
2 tavuk sosis
2 kaşık patates salatasi

Gün içinde 2 ltr su
Kahvaltı neden yokki yivrum.
Senin reflünmu var ccanim. Sabah uyaninca bisey yemekmi istemiyosun. Reflüde öyle oluyorda

Kahval

Kahvaltı neden yokki yivrum.
Senin reflünmu var ccanim. Sabah uyaninca bisey yemekmi istemiyosun. Reflüde öyle oluyorda
Reflu ne hugocuum. Ben sabahları asla ve asla yemek yiyemiyorum normalde. Öğleye kadar bekliyim sıcak birsey yerim diyorum hep. Son 1 aydır zorluyorum kendimi ve yiyorumda ama sanki zorla yiyormusum gibi. Bu sabah hiç iştahım yoktu :(

Reflu ne hugocuum. Ben sabahları asla ve asla yemek yiyemiyorum normalde. Öğleye kadar bekliyim sıcak birsey yerim diyorum hep. Son 1 aydır zorluyorum kendimi ve yiyorumda ama sanki zorla yiyormusum gibi. Bu sabah hiç iştahım yoktu :KK43:
Reflu mide rahatsizligi canim. Benimde var sabah bisey yemek istemiyordum midem bulanirdi sanki hersey kokuyo gibiydi ama diyet ve çörekotu yagi ile şuan çok rahatim

Reflu mide rahatsizligi canim. Benimde var sabah bisey yemek istemiyordum midem bulanirdi sanki hersey kokuyo gibiydi ama diyet ve çörekotu yagi ile şuan çok rahatim
Hee yok canım önceden çok yağlı yediğimde migdem yaniyordu cok kötü oluyordum ama o dediğin şekilde olmuyo canim

Merhaba kizlar birsey sormsk istiyorum aranizda yogurt pul biber kürünü deneyen varmi? Ben dun gece yedim ama cok kotu oldu midem yanmalar felan sonrasindada tuvalete kostum bu gece denemeye korkuyorum

Back
X