Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canim sen dedinde ben unutmuşumdur. Şuan senin başlangiç kilondayim ben. 4 ayda 70 olsam yetecek. Spor yaptinmi düzenlim ortalama ne kadar süre yaptin. Bu süreçte saf protein günü yaptinmi her hafta 1 gün. Sonra çok takilma yaşadinmi. Sonra o takilmalarda neler yaptin sonra cok kaçamak yaptinmi işte buu yollardan nasil geçtin bee deyiver hele
Senin o profil fotondaki koldan bi kit alinir he
Suna bak
Poncik tam :)

corba türlü cok minik bi parca börek yedim kuzum yogurtta vardı börek fazla geldi :ruh:
sen ne yedin

regl oldm kuzummm ama sacma belirtiler bunlar yani hiç böyle olmazdm:işsiz: akşam balkona terliksiz cıktm ondan oldu kesin:KK51:
terliksiz yer mi basılır üşütürsün ...
mantarlı tavuklu sote y.mercimekli salata 2 yk bulgur y.mercimekli yine

Simcik ögle yemegi yicem ufakliginda tarhanasi içirilecek
öğle yemeginde ne varrrr :KK51: minnakk anemde bize hep tarhana içirirmiş küçükken tosuncuk gibiymişiz :D

terliksiz yer mi basılır üşütürsün ...
mantarlı tavuklu sote y.mercimekli salata 2 yk bulgur y.mercimekli yine
üşttüm galiba ki :bicak:
pilavın içinde ercimek nasıl oluyo kuzu bende denemek istiyorm ayır haşlanmıyo o dimi hepsi bir atılıyo içine

Bugün çok saçma gidiyor menü olarak kızlar vallahi :KK70: yazıcam şimdi vallahi komedi bir menü Akşam yenilecek şeyi sabah yedim resmen
Sabah : mayalı süt , bir tabaktan biraz az güveçte domates sulu et yemeği yedi evet sabah yedim çünkü akşam yemeği yiyemedim Doğum günü faslı olunca dün daha da abartmayayım diye böyle oldu :-) iki kk kadar da süzme peynir yedim
Öğlenimsi: 2 hurma bir Türk kahvesi
Ara: süt içmek istiyorum
Akşam: yüksek ihtimal yine güveç yerim çünkü onu yemezsem patates püresi var diğer alternatif o daha kötü sanki
Akşamdan sonra da yeşil çay içerim herhalde artık geri kalan Zamanda :sus: Bu menü pek saçma oldu sanki :ruh:

sağlık olsun bebeğiiimmm yer olaydı zaten kalırlardı da işte baya kişi var malumm

evet üretime de cıkıyorum arada okkküzz gibi bakıyolar :eek:

miden hassassa yakar canım sonucta limon ve acı biber normalde ayrı ayrı da yakıyo bide birleşince baya sert bişey oluyo:KK51:

günaydın kuzumm:KK200:

Sen de evde giy kuzu veya iş dışında giy :21:

Aaaa sende guccukmussun:KK54: kiz Velvette Velvette sen kacsin:lülülü:

24 :eğlence:

Velvette Velvette saf protein yapacak mısın

Yapamadım kuzu bugün çünkü yeni kalktım ama sabah yoğurt yedim 9 gibi :olamaz:

Bugün çok saçma gidiyor menü olarak kızlar vallahi :KK70: yazıcam şimdi vallahi komedi bir menü Akşam yenilecek şeyi sabah yedim resmen
Sabah : mayalı süt , bir tabaktan biraz az güveçte domates sulu et yemeği yedi evet sabah yedim çünkü akşam yemeği yiyemedim Doğum günü faslı olunca dün daha da abartmayayım diye böyle oldu :-) iki kk kadar da süzme peynir yedim
Öğlenimsi: 2 hurma bir Türk kahvesi
Ara: süt içmek istiyorum
Akşam: yüksek ihtimal yine güveç yerim çünkü onu yemezsem patates püresi var diğer alternatif o daha kötü sanki
Akşamdan sonra da yeşil çay içerim herhalde artık geri kalan Zamanda :sus: Bu menü pek saçma oldu sanki :ruh:
saça güveç et mi yedin :ruh::ruh::ruh: nasıl bi mide o öyle şaşkınım :oha:

öğle yemeginde ne varrrr :KK51: minnakk anemde bize hep tarhana içirirmiş küçükken tosuncuk gibiymişiz :KK70:

üşttüm galiba ki :bicak:
pilavın içinde ercimek nasıl oluyo kuzu bende denemek istiyorm ayır haşlanmıyo o dimi hepsi bir atılıyo içine
yeşil mercimeği haşlıyorum 5 dk sonra içine kalın bulgur koyuyorum pişiriyorum .... 1 büyük soğan ölçüye göre yağda kavur khverengi olsun azcık rengi bulgurun içine dök yağı soğanı karıştır dinlensin 10 dk yemeye hazır . aynı şekilde pirinç ile de yapılıyor ... ya da yeşil mercimek yerine barbunya yada bakla tanesi koy harika oluyor

Back
X