Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menüm
Sabah Kahve
Öglen Peynirli sandwich
aksam meyve ve yoghurt ile gecistirmek istiyorum bakalim olcakmi yine bi soklama yapmam lazim kendime
Kiz sen bisi yemiyon nasil hayatini sürdürüyon acep :silah: peynirli sandvicle ömrün gecti buralarda:KK70: tohat geliyooo:tokat:

zaten kiloma bi ineyim esim dolayisiyla mecbur daha bi düzenli olcam ozaman aksam yemeklerine güzel saglikli besleyici menülerle devam ederim sabahlarida güzel bi kahvalti öglende ufak atistirmaliklar tamamdir:KK70:... nebilim kuzum ya hic icimden gelmio onlari yemek yani zevk almiorum yemek yedigimde zevk almayincada bazen bosuna kalori almim diyerek yemiorum
Hadi bakalim insallah ama ne kadar az yersen ye bigun normale donunce artiya donusuyo unutma canimm
Canim sen dedinde ben unutmuşumdur. Şuan senin başlangiç kilondayim ben. 4 ayda 70 olsam yetecek. Spor yaptinmi düzenlim ortalama ne kadar süre yaptin. Bu süreçte saf protein günü yaptinmi her hafta 1 gün. Sonra çok takilma yaşadinmi. Sonra o takilmalarda neler yaptin sonra cok kaçamak yaptinmi işte buu yollardan nasil geçtin bee deyiver hele
olursun bence ya.
Hyr yapmadim bazen ip bazen mekik bolgsel takiliyodm ama duzensiz yani cok kiloluyken cok spor taraftari degildim. Tabi yaptim ama ilk ay hc yapmadim sonraki zamanlar biri gelirse ucundan yapiyodm ama bazen de krize girip manti yemisligimde vardir. Su kiloya inince diye sartliyodm oylede oluyodu. Tabi takildim kilo kendini sabitliyo o surede kotu bisey degil biraz sabir lazim sadece.

Benim de ya takıldı kaldı burada

İnternetten bakıyorum şimdi tel nolarını alırım gidince otelde falan kalır gezerim artık :/

Ya çok hem de geriyor sen de mi ev arayışı yaptın
Ne güzel yurt olacaktı ama benim bulunduğum yerde tek kişilik odalar yokmuş mecbur çift kişilik onu da ben yapamam hem tanımıyorum kim gelecek yanıma hem ben gece oturup gündüz uyuyan bir cinsim nasıl ayak uydurayım o uyur 12de falan ben yapamam ya poff babamla vık vık onun tartışmasını yaptık yok memnun olmuyormuşum yok büyüklerimiz nasıl mum ışığında okumuş iyi okudularsa ben de mi mum ışığında azap çekeyim ne saçma mantık ay ne konuştum doldum ya valla son bir kaç haftadır doldum :KK12:
Ay sorma iki ay ev aradım sonra vazgeçtim tek başına dünyaların fiyatına çıkınca o_Oevden gitmeye karar verdim bende yurt çilesini bir sene çektim daha da çekemem :işsiz:zaten aynı odada yüz göz oluyorsun illa ki bir noktadan sonra insanlarla bir şekil pek sevmem kimseyle aynı odada kalmayı tanısam etsem bile ki hiç tanımadan daha da zor :silah: bizimkiler de öyle ben kırık sandalyeyle bir yıl ders çalıştım bütün okul hayatım yurtlarda geçti der Babam :110: sonuca bağlanana kadar düşünmekten kafayı yiyecektim sonuca bağlanınca rahatladım en azından :KK53: en azından kendi odam var evde rahat edemeyeceğini düşünüyorsan hiç denememelisin iki kişilik yurdu vallahi benimkiler yine yurt teklif ettiğinde okul uzar yapamam ben yurtta dedim baya bir çemkirdim üstüne :KK45::KK45: sonuç ne benim dediğim oldu ne annemlerin dediği babam erken kalkmak zorunda kalacak ben biraz trafik çilesi çekeceğim ama orta yolu bulduk mecbur :KK51:

Resmen başlıyorum bakalım hadi google ben geliyorum :ruh:
Sonunda oldu ama çok sevindim sizin için ya hallettiğinize :KK51:
hadi besmeleyle başla aramaya hayırlısıyla bulursun inşallahhh:dua:
he valla bende pek sevindm cokta güzel oldu o ev bizim için :KK200:

aaa bilmiyodummm ben onu elaalemiyle karıstırdımdııı :oops:

hahahahah :KK70::KK70: kıyamam ya :KK70:
:KK53::KK53::KK53:

Hee idare eder iste 165 :KK30: zayıfım bide onu demeyi unuttun zaar:KK58:belim 64 cm onu da unuttun:KK58:
he zayıfsın he daş gibisin he he :D incicik cıtı pıtısın :KK8::KK8:
Olalim yaa ben zayif hamile kalmak istiyimmmm :ruh: ayy bi türlü folik asit alamadik unutup duruyoh:silah:
alsana :tokat:başla önceden de faydası olsndu:tokat:

Ay sorma iki ay ev aradım sonra vazgeçtim tek başına dünyaların fiyatına çıkınca o_Oevden gitmeye karar verdim bende yurt çilesini bir sene çektim daha da çekemem :işsiz:zaten aynı odada yüz göz oluyorsun illa ki bir noktadan sonra insanlarla bir şekil pek sevmem kimseyle aynı odada kalmayı tanısam etsem bile ki hiç tanımadan daha da zor :silah: bizimkiler de öyle ben kırık sandalyeyle bir yıl ders çalıştım bütün okul hayatım yurtlarda geçti der Babam :110: sonuca bağlanana kadar düşünmekten kafayı yiyecektim sonuca bağlanınca rahatladım en azından :KK53: en azından kendi odam var evde rahat edemeyeceğini düşünüyorsan hiç denememelisin iki kişilik yurdu vallahi benimkiler yine yurt teklif ettiğinde okul uzar yapamam ben yurtta dedim baya bir çemkirdim üstüne :KK45::KK45: sonuç ne benim dediğim oldu ne annemlerin dediği babam erken kalkmak zorunda kalacak ben biraz trafik çilesi çekeceğim ama orta yolu bulduk mecbur :KK51:

Ya şu yazdığını okumak bile nasıl iyi geldi yani bunları yaşadığın için değil ama en azından durumumda olanlar var onun için.
Aynı odada mı kaldın peki biriyle? Nasıldı?
Yani kırık sandalyeyle çalışacağına mesela yapıştırsaymış :P Ama bizde bu var sanki acı çekmek onurlu bir şeymiş gibi gösterme durumu var, insanın doğası acıdan kaçmaktır yani normal olan bu, neden acı çekince onurlu olalım.
Acaba idare edebilir miyim diye düşünüyorum dündür ama kendimi biliyorum ya aynı evde bile bazen insan bunalıyor birbirinden bir de aynı odayı düşünsene atıyorum moralin bozuldu tek başına kalmak istiyorsun ne yapacaksın diğer şahsı atamazsın odadan yani küçük bir odada berabersin hiç kendin olabildiğin bir yer yok olmaz ya iyi ki yazmışım bunları buraya valla yapar mıyım diyordum ama olmaz

hadi besmeleyle başla aramaya hayırlısıyla bulursun inşallahhh:dua:
he valla bende pek sevindm cokta güzel oldu o ev bizim için :KK200:

:KK53::KK53::KK53:

he zayıfsın he daş gibisin he he :KK70: incicik cıtı pıtısın :KK8::KK8:

alsana :tokat:başla önceden de faydası olsndu:tokat:
Oyleyim ayıptır soylemesi:KK30:
Hee alaacam :sus:

öğle yemeginde ne varrrr :KK51: minnakk anemde bize hep tarhana içirirmiş küçükken tosuncuk gibiymişiz :KK70:

üşttüm galiba ki :bicak:
pilavın içinde ercimek nasıl oluyo kuzu bende denemek istiyorm ayır haşlanmıyo o dimi hepsi bir atılıyo içine
6 kaşık barbunya. 4 kaşık bulgur pilavi. Nar ekşili yeşil salata. Yemeciklerim 1 kaşık yagliydi.

Back
X