Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bana ne ben kabul etmem öyle 8 varmı var konu kapanmıştır ahahah :KK70: ne güzel gençsiniz hepiniz :KK43:(( uzuldum şimdi. Duygusalim. Regl olucam hala olamadım herkes oldu ikinciye olucak. Her olanda bende olucam diyorum :KK70: ama şimdi kesin oluyorum cunki canım çikolata cekti. Konuyu nereye getirdim ahahah

Buki_89 Buki_89 bukiiis nisanlaniyorum eylülde inş canım seneye evlenicigimmm Allahın izniyle ♡
ben oldm darısı başına :D:D:D boşver uhun genc olsunnnnn her yaşın bir güzelliğiii var en güzel yaşındasınnnn bebeğiiimmm:KK30::KK39:

Bana ne ben kabul etmem öyle 8 varmı var konu kapanmıştır ahahah :KK70: ne güzel gençsiniz hepiniz :KK43:(( uzuldum şimdi. Duygusalim. Regl olucam hala olamadım herkes oldu ikinciye olucak. Her olanda bende olucam diyorum :KK70: ama şimdi kesin oluyorum cunki canım çikolata cekti. Konuyu nereye getirdim ahahah

Buki_89 Buki_89 bukiiis nisanlaniyorum eylülde inş canım seneye evlenicigimmm Allahın izniyle ♡
ay yakinda nisan var desene harika, insallah cok mutlu olursun

ben oldm darısı başına :KK70::KK70::KK70: boşver uhun genc olsunnnnn her yaşın bir güzelliğiii var en güzel yaşındasınnnn bebeğiiimmm:KK30::KK39:
Ayy canimmm ne güzel yazmışsın yemin ederim 5 yaş gençleşmiş hissettim :KK15:

Bu arada sen regl olucam dedigindede olucam demistim ahahahah hadi darısı benim basima. Demekki nisanımda gelmicek oleyyy :KK31:

Ayy canimmm ne güzel yazmışsın yemin ederim 5 yaş gençleşmiş hissettim :KK15:

Bu arada sen regl olucam dedigindede olucam demistim ahahahah hadi darısı benim basima. Demekki nisanımda gelmicek oleyyy :KK31:
bnde seviniyorm düğüne denk gelmiyo diye :D:D nelerin hesabını yapıyoruz yaaa kadınlar kadar ince düşünen bi varlık daha yok bence :D

bnde seviniyorm düğüne denk gelmiyo diye :KK70::KK70: nelerin hesabını yapıyoruz yaaa kadınlar kadar ince düşünen bi varlık daha yok bence :KK70:
Yaaa neme lazım canım zaten benimki çok ağrılı geçiyor duvarlara tırmaniyorum ahahha birde benim düzensiz geliyor hiç ugrasamam regl olucam karnım sisicek (zaten şiş) gergin olucam surat asicam :D

:oops:

Kesinlikle berbattı oda arkadaşım vardı 2 tane oda büyüktü kızlar da iyiydi de yine de çok sıkıntılı bir durum yeri geliyor saç kurutma makinesi yüzünden trip yiyiyordum zatürre mi olayım napayım yani saçımı kurutmayayım da :KK45::KK45: vallahi acı çekmeyince kimse taktir etmiyor bir sene çektim artık ömür boyu yeter yurt acısı bana :işsiz: yalnız kalamadığım için kendimi uykuya vermiştim ben gıcık mı oldum bir şeye uyu yalnız kalmak istedim kalamadım uyu günde 14 saate kadar uyuyordum :oha: yapamayacağını düşünüyorsan hiç girme bir şekil hallolur zaten burs da çıkmıştı değil mi çıkmamış gibi düşünüp onu Oraya hibe edersin en kötü biraz zorlanır şartlar sinir krizine girip okulu uzatmaktan iyidir

Ay insan odaklanamaz ki bile ders çalışmaya bile
Ben sesli çalışırım mesela kendi kendime anlatırım yanımdaki napacak yok ya olmaz
Baktım bakalım internetten yarın iyice eleyip mesaj atmaya başlarım gidince de hemen bir gezerim hepsini
Güzel buldum birkaç tane
Üzücü yanı işte yurttan daha pahalı bir de yurt olursa insanlarla kolay kaynaşırım arkadaş kolay edinirim diye düşünüyordum tabii ki ev daha izole oluyor

babaannemi anneannemi görüyoum 2 3 günür anneannemin elini tutmuş öpüyordum bir geç eller bir son hali ilginçti

bende gelen olmazsa spora vuracam kendimi

ya evet çok güzel menüyü gözüm kaldı ama daha yiyebilirdim :KK70: :KK70: üstüne meyve de yedim süper oldu

hayır bende 32 :KK70: :KK70:

Canım bence sana destek olacak da birini istiyorsun tedavi sürecinle ilgili diye düşünüyorum senden daha deneyimli birilerinin desteği olsun umut olsun gibi :KK60:

Saat 10 (Sonra uyudum)

1 çilekli activia

Saat 15

1 muz

Saat 16

1 avuç fındık

Saat 18

4 yk barbunya
2 hindi füme salam
1 bardak ayran
Salata

Saat 21

???

Bilmiyorum ya canım bir şey istemiyor açıkçası

İşte emziren annenin günlük menüsü...:kk77:

Sabah 08:30 kahvaltı

1haslanmis yumurta, cay, 5 adet siyah zeytin, 2 yesil zeytin, 1 kibrit kutusu peynir zeytin,Salatalik, kapya biber,bir dilim ekmek, domates

Ara ogun 11:00

1 adet kuru incir, 1 adet hurma ve 2 adet ceviz

Oglen 13:00
1 dılım ekmek
2 yk domates soslu biber kizartmasi
2 yk kisir
5 yk kabak yemegi
Domates salatalik biber
1 buyuk bardak ayran

Ara öğün 17:00

1 tane seftali

Aksam 18:30