Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yok san andreas fayini izliyorm:işsiz:
Çok güzel bir film izlemiştim amerkiya böyle bir deprem bekliyor zaten biliyorsundur sen ..

Canım bence sana destek olacak da birini istiyorsun tedavi sürecinle ilgili diye düşünüyorum senden daha deneyimli birilerinin desteği olsun umut olsun gibi :KK60:
Var öyle ama içimi dökmeyen biriyim sanki söylersem çok basit gelecek gibi vs vs birde tek kardeşim hayatım yanlızlık ile geçiyor maalesef :eğlence:

Saat 10 (Sonra uyudum)

1 çilekli activia

Saat 15

1 muz

Saat 16

1 avuç fındık

Saat 18

4 yk barbunya
2 hindi füme salam
1 bardak ayran
Salata

Saat 21

???

Bilmiyorum ya canım bir şey istemiyor açıkçası
Az yediğin için kilo vermen duraksadı senin biraz arttır menünü

Kahvaltim
1 hindi fumeli minik sandwich
Kahve

Ögle yemeği
Yeşil salata
Izgara tavuk

Ara öğün
1 minik muffin

Akşam yemeği
Yeşil salata

Yatmadan tarçınlı süt icicigimm üşenmesem kizlar

Gün içinde 2 ltr su

Kahvaltim
Kahve

Ögle yemeği
Yeşil salata
Izgara tavuk

Ara öğün
1 minik muffin

Akşam yemeği
Yeşil salata

Gün içinde 2 ltr su
Muffin olmamış kuzum onun dışında suyu.2.5 3 yapsan nasıl olur

Muffin olmamış kuzum onun dışında suyu.2.5 3 yapsan nasıl olur
Ahh canım 2 nasıl yapıyorum bir bilsen. Okadar zorlaniyorumki eskiden daha çok içerdim niye böyle oldu anlamadim. Yarın evdeyim çok şükür güzelce hazirlicam yemeklerini suyuda düzenli icicem bakalım 3 olacakmı canimmm. Muffin minnacık kız iki ısırdım bitti :KK22: ama yalan yok büyük kocaman ısırdım:D

Ahh canım 2 nasıl yapıyorum bir bilsen. Okadar zorlaniyorumki eskiden daha çok içerdim niye böyle oldu anlamadim. Yarın evdeyim çok şükür güzelce hazirlicam yemeklerini suyuda düzenli icicem bakalım 3 olacakmı canimmm. Muffin minnacık kız iki ısırdım bitti :KK22: ama yalan yok büyük kocaman ısırdım:KK70:
Büyük lokmalar ile minnacık :D böyle şeyleri cumaya ya da pazartesi ye sabitle :D :D

Büyük lokmalar ile minnacık :KK70: böyle şeyleri cumaya ya da pazartesi ye sabitle :KK70: :KK70:
Hemen not ediyorum ya cumaya ya pazartesiye :D ne yiyeceğimi şaşırdım zaten yarın bi sulu yemek yapıyım kendime geliyim :D duyan sanicakki kuru ekmek yiyorum tüm gün. Gerçi oda yasak :D

Çok güzel bir film izlemiştim amerkiya böyle bir deprem bekliyor zaten biliyorsundur sen ..

Var öyle ama içimi dökmeyen biriyim sanki söylersem çok basit gelecek gibi vs vs birde tek kardeşim hayatım yanlızlık ile geçiyor maalesef :eğlence:
.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşte emziren annenin günlük menüsü...:kk77:

Sabah 08:30 kahvaltı

1haslanmis yumurta, cay, 5 adet siyah zeytin, 2 yesil zeytin, 1 kibrit kutusu peynir zeytin,Salatalik, kapya biber,bir dilim ekmek, domates

Ara ogun 11:00

1 adet kuru incir, 1 adet hurma ve 2 adet ceviz

Oglen 13:00
1 dılım ekmek
2 yk domates soslu biber kizartmasi
2 yk kisir
5 yk kabak yemegi
Domates salatalik biber
1 buyuk bardak ayran

Ara öğün 17:00

1 tane seftali

Aksam 18:30

1 Kase pilav
2 parca tavuk kemiksiz but izgara
Bol coban salatasi

Ara ogun 21:30

Aksam pilav yedigim icin ara ogun yapmak istemiyrm

Notlar: bebegime dokundugu icin sut urunlerini kisitli tuketiyorum.​

Cuma kilo:79.9
Güncel kilo: 79.6
Haftalık hedef: -1000
Hedefe kalan: -700

İlk hafta kilo kaybi 1.500:KK37:
İkinci hafta kilo kaybi:1.600:KK37:
Ucuncu hafta kilo kaybi:1.200:KK37:
Dördüncü hafta kilo kaybı 700 :duduk:
Bu hafta kilo kaybi: 300 :bicak:
Toplam kayip: 5300:nazar:
Ana hedefe kalan: 6600:işsiz:
Iyı menu pılav dışında tabı;)

Kahvaltim
Kahve

Ögle yemeği
Yeşil salata
Izgara tavuk

Ara öğün
1 minik muffin

Akşam yemeği
Yeşil salata

Gün içinde 2 ltr su
Ne cok şarküteri urunu tuketıyorsun yaw akşamda bısey yok ızgara cokmuydu mıktarı

10.30
Bır soganlı yumurta
Ikı dılım peynır
Bal
Iki dılIim tb ekmek
13.00
Iki incir bir seftali
14.00
Bir tabak turlu
Bir kase yesil salata
Bir dilim ekmek
17.00
Bir armut
18.00
Bir tabak turlu
20.00
Iki top dondurma

Ne cok şarküteri urunu tuketıyorsun yaw akşamda bısey yok ızgara cokmuydu mıktarı
Napim canım hazır şeyler ama kalorisi düşük olanlardan yiyorum. Izgara bi parca fazla birsey değildi :/ yarın güzel birsey yapmayı planliyorum. Hatta iki gün için yoksa yine hazır şeyler yicem

10.30
Bır soganlı yumurta
Ikı dılım peynır
Bal
Iki dılIim tb ekmek
13.00
Iki incir bir seftali
14.00
Bir tabak turlu
Bir kase yesil salata
Bir dilim ekmek
17.00
Bir armut
18.00
Bir tabak turlu
20.00
Iki top dondurma
Ne dondurması kız:D ben beğendim güzel değişik değişik afiyet olsun
lilipit lilipit lilimm senin menüde güzel herzamanki gibi. yarın kabak yemeği yapmaya karar verdim :D :KK15:

Yemek pratigi yap evlencen:KK53: soyle yagli unlu sekerli sonrada alirsiniz beraber kilolari:KK45:
Oldu canım olanları verdimde birde alicam :KK70: kiz ben çok güzel yemekler yaparim. Yaparimda zaman bulamiyorum. Yorgunum bu sıralar koşturmaca hep. Evlendikten sonra yürüyüşe cikariz kociskoyla yemekten sonraları:KK70: biz kankamla koşuya gidiyorduk ormana taaa ebesinin nikahına kadar koşuyorduk deli gibi ormanın sonunda normal şehir başlıyor yine orayada biri mcdonalds yaptırmış. Soluğu orda alıyorduk:KK70:

Oldu canım olanları verdimde birde alicam :KK70: kiz ben çok güzel yemekler yaparim. Yaparimda zaman bulamiyorum. Yorgunum bu sıralar koşturmaca hep. Evlendikten sonra yürüyüşe cikariz kociskoyla yemekten sonraları:KK70: biz kankamla koşuya gidiyorduk ormana taaa ebesinin nikahına kadar koşuyorduk deli gibi ormanın sonunda normal şehir başlıyor yine orayada biri mcdonalds yaptırmış. Soluğu orda alıyorduk:KK70:
Hahaha kosunuz hayirla sonuclaniyormus.bizde ilk zamanlar yuruyuse cikiyorduk tatli yerken buluyodum kendimi ahaha.ama guzek oluyor ilk zamanlar ya tadi baska herseyin:dondurma:

Kızlar avm de telefonu düşürmüşüm çok şükür kim bulmuşsa danışmaya götürmüş aradım güvenlik çıktı danışmada telefonunuz gelin alın dediler gittik aldık şükür

Sabah kahvaltım
Sütlü mısır gevreği

Ara ögün
YOK

Öglen yemegi
3kaşık tavuk sote
1kase çorba

Ara ögün
İnce dilim kavun

Akşam yemegi
Küçük boy tavuk burger :olamaz:
Patates kızartması:olamaz: