Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hahaha ben gizli yiyorum ama gerci Burda pek dikat cekmio moda brancinda calistigim icin burdaki hanimefndiler sürekli diyetde:KK70: cok yersen dikat cekersin hahashaha

evet ya Dogru diosun:)
Bizimkiler isyerinde yarim domuz çevirecekler yanimda utanmasalar ahahaha. O kısacık molaya nasıl 3 çeşit yemek sığdiriyorlar anlamıyorum :D ne güzel kız vallahi sende normal yediğinde dikkat çeker herhalde :D

tatlim cok az yiyosun dikatimi cekiyor kac gündür... bilerekmi azaltin yoksa neden bu menüler sifira Dogru gidio?

Yiyemiyorum, sevmiyorum yemek yemeyi hayatta kalmak için yiyorum

Yemeğin yanına yoğurt ayran tüket ara öğünde süt ayran iç yarım bardak sıvı girmiş olur vücuduna

Bir ara annemle yürürdük sabahları yol üstünde pastane vardi girerdik poagacalari alır çay demler yerdik sende bizdenmissin :KK70:

Niye.azaldı böyle menüler birde paket gıda tuketiyorsun activa hiç sağlıklı değil istisna olabilir ama her gün yiyorsun onun yerine süt iç ....
Sağol kuzum derdimle herkesi sikmayım arada yazıyorum zten teşekkür ederim tatlım :KK200:

İçine atınca daraltıyor çünkü biliyorum. Sonra kendi kendine patlıyor işte. Ben de öyle yapıyorum çünkü. :KK200:
Bugün tostla başladım bakalım akşama da yumurta yemeyi planlıyorum

Ev her zaman daha pahalı oluyor değeceğini düşünüyorsan eve çık değmeyecek kadar fark varsa aşırı pahalıysa yurdu ilk başlarda bir deneyebilirsin hem gerçekten arkadaş edinmek için iyi ilk başta sonrasında yapamazsan hem denedim olmuyor demiş olursun ailene onlar da daha anlayışlı olur belki denemeden direk eve geçmeye kıyasla :KK52:

Kafam çok karışık ya düşüneceğim sağ ol fikir verdiğin için kuzum

Velvette Velvette menulerin cooooook kotuuuuuu coookk nerde o dolu dolu saglkli beslenerek zayiflayan kiz resmen ac yasiyosun bak bu enerjini de alir hasta olursun :KK12::KK12::KK12:cok kziyorum sana sen soylemeden izne ayircam goruceksn sonra:KK12:

Ben yarın yazacaktım aslında ama yarın izne ayrılıyorum zaten kaptanım pancarla konuştuk geçen hafta
Alacak bir enerjim de kalmadı gibi bir şey...
Biraz ara vermek bana da iyi gelecek, toparlarım

İçine atınca daraltıyor çünkü biliyorum. Sonra kendi kendine patlıyor işte. Ben de öyle yapıyorum çünkü. :KK200:

Ben yarın yazacaktım aslında ama yarın izne ayrılıyorum zaten kaptanım pancarla konuştuk geçen hafta
canim sen iyimisin?
iznede ayriliomussun:(

Bizimkiler isyerinde yarim domuz çevirecekler yanimda utanmasalar ahahaha. O kısacık molaya nasıl 3 çeşit yemek sığdiriyorlar anlamıyorum :KK70: ne güzel kız vallahi sende normal yediğinde dikkat çeker herhalde :KK70:
hahahaahah oda iyimis ac kalcaklar diye korkuolar herhalde:D
evet aynen sürekli salata tüketilio zaten, sirf o yüzden kantinin tam ortasinda salata bari var:D istedigin cesitleri katip karistiriosun

Bana dimedindii bna bana bana partene:işsiz: neyse senle konusalm biz deli etcen sen beni:işsiz:

hahahaahah oda iyimis ac kalcaklar diye korkuolar herhalde:KK70:
evet aynen sürekli salata tüketilio zaten, sirf o yüzden kantinin tam ortasinda salata bari var:KK70: istedigin cesitleri katip karistiriosun
Cv hazirliyorum. Verebilirmisin :D branch degistiricem

Back
X