Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Cnm cocuk ne zaman dusunuyorsun
Hiç bi zaman kuzum kızımda var oglumda ortak çocuk olsun dedik Rabbim nasip etmedi 4aylık düşük oldu doktorlar bi problem yok sadece kilo ver olur dediler 3seneye yakındır olmuyo o yüzden artık kilo vermeye karar verdim çocuk olsada olur olmasada

buki buki soda ile nasıl kıartıyorsun resim atar mısın merak ettim et ve sebze kızartması olur mu
evet tatlim oluo ama dikat etmen gereken ilk önce ocagi acip tavayi koyuyosun baya isinana Kadar bekliosun yani tava iyice kizmasi gerekio sonrasinda normalde nekadar yag koyarsan ayni miktarda soda koyuyosun ve etlerinle sebzelerini koyabilirsin hemen ardindan, yada önce et sebze koyup sonrasindada sodayi ilave edebiliosun

Hiç bi zaman kuzum kızımda var oglumda ortak çocuk olsun dedik Rabbim nasip etmedi 4aylık düşük oldu doktorlar bi problem yok sadece kilo ver olur dediler 3seneye yakındır olmuyo o yüzden artık kilo vermeye karar verdim çocuk olsada olur olmasada
Oluruna biraktin yani
Hayirlisi Allahtan
Sen soyleyince hatirladim
Senin tempona bi an unutmustum cocuklarin oldugunu
Masallah sende herseye yetisiosun
Bi ben beceriksiz galiba ya
Bitmio is off
Ise baslasamda rahatlasam :D

menün güzel canim, Karagöz ne?
Yag yerine soda koyup kizartiosun canim tadi idare eder bosuna yagda pisirip kalori almim diye öyle bi cözüm buldum, gayetde güzel kizario vallah yagda yapmis gibi... aynen yapabildigin Kadar yaparsin sporunu, buaksam bende yapmayi planliyorum ama bakalim
Karagöz balık canim ortaboy bir balik çeşidi

evet tatlim oluo ama dikat etmen gereken ilk önce ocagi acip tavayi koyuyosun baya isinana Kadar bekliosun yani tava iyice kizmasi gerekio sonrasinda normalde nekadar yag koyarsan ayni miktarda soda koyuyosun ve etlerinle sebzelerini koyabilirsin hemen ardindan, yada önce et sebze koyup sonrasindada sodayi ilave edebiliosun
ya protein yaparken haşlayıp yoğurt katıp baharatlayıp tost makinasında pişirdim etleri hiç sormak aklıma gelmedi var mı başka yöntem diye

Senin nisanin istanbulda mi olacak
Tam tarih nedir
Zayiflaman lazim:rolleyes:
Artık çok geç ahahha :D bacağım sakatlamasaydı çok iyi kilo vericeksin kısmet değilmiş gerçekten. Istanbulda alışveriş olucak lilimm nisanda memleketde olucak insAllah
Ya bulamazsan ?iki gun bana cok riskli geldi
Partemmm hanı fizigim iyi olsa her elbise olur cikar diyorum bende ama ya boydan kisaltilcak ya baska birsey olucak valla cok merak ediyoeum nolucak :D

ya protein yaparken haşlayıp yoğurt katıp baharatlayıp tost makinasında pişirdim etleri hiç sormak aklıma gelmedi var mı başka yöntem diye
aynen basda bende diodum tostmakinasinda yaparim diye sonra internetten arastiridim bu yöntem cikti... gecen hafta denedim gayet iyi oldu memnun kaldim yani

kuru oldu yedim ama çiğnerkende zor oldu :D

Canım bukisle ben sodada pisiriyoruz

Aa pardon canım gormussun yeni okudum
artık bende öyle yaparım

aynen basda bende diodum tostmakinasinda yaparim diye sonra internetten arastiridim bu yöntem cikti... gecen hafta denedim gayet iyi oldu memnun kaldim yani
bende öyle yaparım artık tatsız oluyordu benikiler

Bugünde aksi gibi hep karbinhidrat geliyo önüme. Oglana demincek patatesli gözleme yedirdim nasıl mis gibi koktu. Mis gibide mercimek çorbasi yaptimki of of

Back
X