Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

70 lere insem rahatlarim. Yag oranim aşırı degil benim. 70 lerde m bedenle zayıf oluyorum ben. Birde sporda önce yag yakıcı alıyorumya o da cok fayda ediyo yani hakkini yiyemem. Karnitin olmasa işim zor aynaya baktimda sırtım erimiş
Boyun kac peki
Karnitin kardesim kullanirdi ondan biliyrm
Inanilmaz ter attiriodu

Boyun kac peki
Karnitin kardesim kullanirdi ondan biliyrm
Inanilmaz ter attiriodu
170 canim. Karnitin sporla aktive olur. Karnitin vücutta vardir zaten ama yeteri kadar olmuyi. Karnitin yağları açan anahtardır. Ve sporda yorulmadan saatlerce spor yapmamizi saglar ama dedigim gibi sporsuz işe yaramaz.

Karnitin artı diyet artı sporla ayda 10 kilo duraksama olmadan verebiliyorum. Karnitini sporda önce aliyorum spor yapmayacaksam almiyoruum

Doktora danisarakmi kullaniyosun
Diyetisyenim biliyo. Hatta o termal yag yakıcı verdi ama ben termal yag yakiciyi sevmiyorum karnitin seviyorum. Zaten arastirirsaniz zararsiz oldugunu zaten vucudumuzda bulunan bir madde oldugunu anlarsiniz. Diyette yeşilçay içmek gibi bisey yani ama sporla işe yarar sporsuz etkilemez boşa para vermis olursunuz. Kalp krizi geçirenlere bile veriliyorki tekrar kalp krizi geçirmeyi engelliyor son araştırmalar bunu kanitladi. Ama dedigin gibi spor ve diyetle işe yarar. Spor ve diyet yapan için mucize. Yapmayan fayda görmez zayıflama hapi degil sonucta

bir tatli kasigi kizgin tavada gayet guzel kizarir hepsi . Tavuk koftesini cok severm diyetteyken cok yaptm :)
Canım tavuk etimi sariptami köfte yapıyorsun yoksa tavuk etini kıyma gibimi köfte yapıyorsun. Geçen konusu açıldı tavuk köftesi sarilandan dedi bi kadin annemin arkadasi sasirdim. Bende hayir kiymasini aliyorum bildigimiz kofte gibi yapiyorum dedim ilkkez duydum dedi :D
he oda iyimis Tarif at bende deniyeyim:KK70:
Tabikide canimmm hatta yaptığımda fotosunu bile atarim. Senin için bitane agzima atarkende çekerim:D ahahah

Canım tavuk etimi sariptami köfte yapıyorsun yoksa tavuk etini kıyma gibimi köfte yapıyorsun. Geçen konusu açıldı tavuk köftesi sarilandan dedi bi kadin annemin arkadasi sasirdim. Bende hayir kiymasini aliyorum bildigimiz kofte gibi yapiyorum dedim ilkkez duydum dedi :KK70:

Tabikide canimmm hatta yaptığımda fotosunu bile atarim. Senin için bitane agzima atarkende çekerim:KK70: ahahah
hahaha tamam bak o sonuncu dedigini yapmazsan olmaz Kabul etmem:D

Kızlar fakirliğin gözü kör olsun. Tam hayalimdeki nisan elbisesini bulmuşken 2.640 euro olduğunu görünce yikildim :D

20170824_162156.webp

Bu elbiseyi bu fiyata satabilen insanla tanışmak isterdim. Yok yani ne diyorsunda satabiliyorsun. Yok satıpta bu fiyatı nasıl alabiliyorsun :D nerde ne yanlış yapıyoruz. Aslında zengin olmak çok kolay :KK73:

Kızlar fakirliğin gözü kör olsun. Tam hayalimdeki nisan elbisesini bulmuşken 2.640 euro olduğunu görünce yikildim :KK70:

Eki Görüntüle 2037267

Bu elbiseyi bu fiyata satabilen insanla tanışmak isterdim. Yok yani ne diyorsunda satabiliyorsun. Yok satıpta bu fiyatı nasıl alabiliyorsun :KK70: nerde ne yanlış yapıyoruz. Aslında zengin olmak çok kolay :KK73:

Hot couture diosun canimm
bak ozaman nasil satilio:D

Canım tavuk etimi sariptami köfte yapıyorsun yoksa tavuk etini kıyma gibimi köfte yapıyorsun. Geçen konusu açıldı tavuk köftesi sarilandan dedi bi kadin annemin arkadasi sasirdim. Bende hayir kiymasini aliyorum bildigimiz kofte gibi yapiyorum dedim ilkkez duydum dedi :KK70:

Tabikide canimmm hatta yaptığımda fotosunu bile atarim. Senin için bitane agzima atarkende çekerim:KK70: ahahah
Aaaa yok canim kiyma olandan yapilir.
Ben evde kendim cekiyorum bazen, bazen kiyma seklinde aliyorum.

Diyetisyenim biliyo. Hatta o termal yag yakıcı verdi ama ben termal yag yakiciyi sevmiyorum karnitin seviyorum. Zaten arastirirsaniz zararsiz oldugunu zaten vucudumuzda bulunan bir madde oldugunu anlarsiniz. Diyette yeşilçay içmek gibi bisey yani ama sporla işe yarar sporsuz etkilemez boşa para vermis olursunuz. Kalp krizi geçirenlere bile veriliyorki tekrar kalp krizi geçirmeyi engelliyor son araştırmalar bunu kanitladi. Ama dedigin gibi spor ve diyetle işe yarar. Spor ve diyet yapan için mucize. Yapmayan fayda görmez zayıflama hapi degil sonucta
Zaten spor yapilirken kullabiliyormus ama bazi kisilere zararli olabilirmis oyuzden doktormu verdi dedim.oyleyse sorun yok

Tavu köftesini nasıl yapiyosunuz arkadaslar tarif alabilirmiyim
Canım bildiğimiz köfte gibi ama tavuk kiymasindan. Kendi makinen varsa tavuketini çekip kıyma gibi kullanabilirsin.
Aaaa yok canim kiyma olandan yapilir.
Ben evde kendim cekiyorum bazen, bazen kiyma seklinde aliyorum.
Demek kadın yanlış biliyormuş birde benden yaşlı diye beni salak yerine koyuyo :D kendim çekince cooook çekince yani artık ettikten çıkınca coook lezzetli oluyor Yumusacik ben genelde öyle yapiom partemm

Hot couture diosun canimm
bak ozaman nasil satilio:KK70:
Ben anlamıyom oot kotüüürden :D iyikide anlamiyom anlasam çok paralarım gidicek :D ahahah

Back
X