Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar fakirliğin gözü kör olsun. Tam hayalimdeki nisan elbisesini bulmuşken 2.640 euro olduğunu görünce yikildim :KK70:

Eki Görüntüle 2037267

Bu elbiseyi bu fiyata satabilen insanla tanışmak isterdim. Yok yani ne diyorsunda satabiliyorsun. Yok satıpta bu fiyatı nasıl alabiliyorsun :KK70: nerde ne yanlış yapıyoruz. Aslında zengin olmak çok kolay :KK73:

Doktor bu ne :110:

Menümü şimdiden yazayım kafamı kaldıracak gibi değilim çok uykum var ya :110:

Saat 12

1 kaşarlı tost

Saat 14

1 muz
2 form çubuk kraker

Saat 16

4 hindi füme salam
1 salatalık
1 dilim peynir

Saat 18

1 tabak taze fasulye
Salata
1 dilim ekmek
1 bardak ayran

Saat 21

1 bardak light süt
2 tane kuru kayısı

Böyle planladım bakalım

Menümü şimdiden yazayım kafamı kaldıracak gibi değilim çok uykum var ya :110:

Saat 12

1 kaşarlı tost

Saat 14

1 muz
2 form çubuk kraker

Saat 16

4 hindi füme salam
1 salatalık
1 dilim peynir

Saat 18

1 tabak taze fasulye
Salata
1 dilim ekmek
1 bardak ayran

Saat 21

1 bardak light süt
2 tane kuru kayısı

Böyle planladım bakalım
Tostunun ekmegi kepeklimi canim. Bimde migrosta kepekli tam bugdayli sandwiç ekmekler var onlari alip içine beyaz peynir domatesle tost güzel oluyo. Veya içine ton balığı marun filan o da güzel ögün oluyo

Tostunun ekmegi kepeklimi canim. Bimde migrosta kepekli tam bugdayli sandwiç ekmekler var onlari alip içine beyaz peynir domatesle tost güzel oluyo. Veya içine ton balığı marun filan o da güzel ögün oluyo

Evet canım diyete girdiğimdir tam buğday alıyorum hep bir kez pide yemiştim 1 ay önce o kadar :KK23:

Herhalde manyak ahhh ben sen olsam oraları fethederdim :KK70: sevinecegin yerde şu haline bak. Belkide heyecandan böylesin kuşum

Heyecandan depresyona giren ilk insan olabilirim o zaman :KK70:
İtiraf edeyim korkuyorum biraz geçen sefer çok yalnız kaldım bak belki @ParteMoralll haklı yurtta kalmam daha iyi olabilir benim açımdan şurada ailemle yaşarken bile birkaç hafta arkadaş görmesem buhrana giriyorum orada ailem de yok bir odanın içinde daha çok batarım herhalde
Bazen insan iki kelam edecek birine çok ihtiyaç duyuyor ya Türkçeyi geçtim İngilizce konuşacak birine hasret kalıyor :110:
Kız bugün Facebookta bölümümün grubunu buldum meğersem mayısta açmışlar 2 tane daha Türk var ben gibi en azından arada Türkçe konuşacak insanım olur bir kız bir erkek birbirimize destek oluruz :KK54:

Heyecandan depresyona giren ilk insan olabilirim o zaman :KK70:
İtiraf edeyim korkuyorum biraz geçen sefer çok yalnız kaldım bak belki @ParteMoralll haklı yurtta kalmam daha iyi olabilir benim açımdan şurada ailemle yaşarken bile birkaç hafta arkadaş görmesem buhrana giriyorum orada ailem de yok bir odanın içinde daha çok batarım herhalde
Bazen insan iki kelam edecek birine çok ihtiyaç duyuyor ya Türkçeyi geçtim İngilizce konuşacak birine hasret kalıyor :110:
Kız bugün Facebookta bölümümün grubunu buldum meğersem mayısta açmışlar 2 tane daha Türk var ben gibi en azından arada Türkçe konuşacak insanım olur bir kız bir erkek birbirimize destek oluruz :KK54:
Benceeeedeee birsuru arkadasin olcakkk cok egleniceksin bence. Benim icin cok farkliydi cok farkli hayatlar,cok farkli insanlar tanidim:KK51: gerci bunu okulda da yasiyosun ama yurtda kendini iki oda sonrasinda ki kisinin derdine derman ariyorken buluyorsun. Ya da eglenirken....
ben deneyimimi paylastim sahsen kafan rahat olsun oda arkadslarinla anlasamazsan cikarsin konustgumz gibi.

Back
X