Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

gayet iyi gidiyosun canım :KK9::KK9:

sebep :tokat::tokat::tokat:

aa niye ordan gitti ki bacaklar göbek dururkene :63:
hep olur olmadık yerlerden gidiyo zaten :KK47: olsun du sen kas yapar doldurursn boşluklıarı:KK53::KK15:
Hee ic bacaktan gideydi ya gogus ve kalca bana kalsin :KK53: proteinli beslenmeyi azalttim ondan oldu bence:sus: dolduracam :sus:basacam yumurtayi dolduracam:sus::KK70:

Kiz o gulumsemi suskunprenses:tokat::tokat:
karıştırmış olabilereemm :D:D

kiz ben galiba artik olmam gereken kiloya indim zorluo resmen:KK70:
ben dicektimde demedimdi :KK53: bence de artık tamamsın sen :D

Hee ic bacaktan gideydi ya gogus ve kalca bana kalsin :KK53: proteinli beslenmeyi azalttim ondan oldu bence:sus: dolduracam :sus:basacam yumurtayi dolduracam:sus::KK70:
proteinden anladıgımızda yumurta yalnız :D:D:

Bende bir senedir 53 den 51 e inmeye çalışıyon ama olmuyo :KK70:bu sayede kilomu koruyom:KK70:
Sen daha verecen:tokat:
evet mecbur zorlicam ve 65 olcam aslinda bisey kalmadida iste sürekli bi cik bi in cumaya Kadar bi tuaf oluom...
neyse yapcam ben kafama koydum insallah olcak ve izine ayrilmama gerek kalmadan mezun olcammmm bennn

evet mecbur zorlicam ve 65 olcam aslinda bisey kalmadida iste sürekli bi cik bi in cumaya Kadar bi tuaf oluom...
neyse yapcam ben kafama koydum insallah olcak ve izine ayrilmama gerek kalmadan mezun olcammmm bennn
İn kuzum hem biraz kilo almaya pay bırakmış olursun bazi donemler 2 kiloya kadar çıkıyo kilo çünkü :eğlence:

Back
X