Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar menüm

Sabah
2 yumurta haşlanmış
1 dilim ekmek
4 dilim hindi füme lilipit lilipit Belki görüpte dalga geçemezsin diye etiketliyorum seni lilim ahahah

Öyle
5 pancar sarması
1 kase yoğurt

Akşam
3 köfte
1 kase karnabahar ve brokoli (haslanmis)
Akşamın iyiymiş kardeş de hindi füme bence yaaaa çok katkı maddeli onlar bemde aldım bi ara tiskindim bıraktım yeme kız onu peynir ye pnun yerine boşver
Bide şu pancar sarması ney pamcar turşusu gibimi pazı sarması gibimi onu bilemedim ne var içinde afiyet olsun tabikide

Kizlar menüm

Sabah
2 yumurta haşlanmış
1 dilim ekmek
4 dilim hindi füme lilipit lilipit Belki görüpte dalga geçemezsin diye etiketliyorum seni lilim ahahah

Öyle
5 pancar sarması
1 kase yoğurt

Akşam
3 köfte
1 kase karnabahar ve brokoli (haslanmis)
Akşamın iyiymiş kardeş de hindi füme bence yaaaa çok katkı maddeli onlar bemde aldım bi ara tiskindim bıraktım yeme kız onu peynir ye pnun yerine boşver
Bide şu pancar sarması ney pamcar turşusu gibimi pazı sarması gibimi onu bilemedim ne var içinde afiyet olsun tabikide

Emziren anne menüsü

Kalkınca
Ceviz suyu
1kuru kayısı
21 kuru üzüm

9:00 kahvaltı
1 dilim t.b. ekmeği
1,5yumurta (haşlanmış)
Domates, salatalık
Peynir
7 zeytin
Nutella (kendim yaptım şekersiz) 1tatlı kaşığı
Tahin pekmez (1tatlı kaşığı)
1bardak rezene çayı

11:00
Tarçınlı süt

13:30
Taze fasulye (1tabak )
Salata
Ayran

16:30
Mandalina
1kuru hurma
Kendi yaptığım çok az şekerli çikolatadan bir kare :KK66:

18:45
Mercimek çorbası (3kepçe)
Tas kebabı (küçük bir tabak)
Bulgur pilavı (3y.kaşığı)
Salata
Buharda pişmiş balkabagi

Dereotlu yoğurt
Nar
Canımcım bu nutella tarifi ve çikolata tarifin nasıl banada yazsana çok öerak ettim şekersiz güzelmi nutella manyağıyım ben yaaaa

Sağol canım anladım şimdik

Temam

Yaaaa :KK43: gerçektenmi ne yapacaz kapanırsa takım

Ya kaptandan görev alsak her hafta bende yapayım hepimiz yapalım sırayla kapanmayalım ya canım sıkıldı bak şimdi yaaa :KK43: bi rejime başladım ne oldu bak yaaa :KK43:

:KK43:

Ben kilo aldım düğünden önce ya dikkat et stres yapma
Canım benimde canım sıkıldı ama biz daha çıkmadık burdayiz kapanmayız inshAllah♡
Canım aynen pazı demek istedim, dilim alışmış bizde öyle diyorlar. Içi aynı sarma gibi pirinçli bildigimiz. Onun altına kemikli et koyuyorlar öylede çok güzel oluyor ayy bak canım çekti :KK70: Hindi füme burda bi marka var canım. Katkısız yani et ve baharat. Pastırma gibi düşün. Ortası sırf et kenarları baharat. Katkisiz. Ben mesela sosisten migdem bulanır. Sucuk bile yediğimde incecik kesip çok kizartiyorum. Migdem almıyor böyle içini görünce. Peynirde aklima gelince yiyorum canım ♡

Kucukken heves ederdm
O zamanlar zayıftımda lısede ıste
50 kılolardaydım vucut olculerım harıka idi
Keske olaydım :KK70:
Esım benle aynı
Dugunde babet gıydım ben :KK43:
Ay maşallah çok kıskandım kız deme
Ama bende bu boya düğünde spor ayakkabı giydim mecbur topukluyla bide gelinlikle yürümek zoe kaç saat ayakta amaaan et kesmişti ertesi gün yürüyemedim yeminlen

Ne yorumu istiyosun benden :işsiz:gittim kurtulamadim sizden bi yaaa:tokat::tokat:
Yorum ne yorumu menumuuu :KK67: neden yapayim ki benimi dinliyosun:KK67: yine mi siniri tepeme cikarcaksin ondan mi etiketliyosun:tokat:
Evet madem bizi terkettin bende her aksam seni sinir ederim :KK53::KK53::KK53:
Geri dönene kadar :KK70: hicmi ozlemion bizi yaaa. Tulaaaayy geri doooonnn :KK70: ahahah

Cnm ama kılo alınca ayı gıbı oluyosun cok fena
:D ay ayı demeyelim de iri kıyım diyelim kız :D hükümet ana gibi :D
bilgisayar düzeldi sonunda , iyi akşamlar herkese
Burcuuu bi göründün bi kayboldun kız hoş gel hadi bakalım gitme güzelim
Kimler öğün paylaşacak hangi saatte hangi formatta paylaşılacak pek anlamadım. Birde 5 mesaj olayı var galiba , umarım gruptan atılmamışımdır :110:

Kahvaltı : 2 kızarmış yumurta , 2 dilim çavdar ekmeği
Akşam yemeği : 6 kaşık nohut , 2 kaşık pilav , 3 kaşık yoğurt ve 1 tanecik acur
Ara öğünler : Limonlu su , 1 tane yeşil elma , yarım granola bar ve türk kahvesi , 1 bardak süt
Toplam 1059 kalori
Spor : 45 dakika pilates
3 litre su içtim

İnşallah bu şekilde yazmak doğru olmuştur yoksa utancımdan ölürüm :KK70:

Alıntı yapamadım ama Emelinbusesi , bu pazartesi 80.8 idim. 86 dan düştüm. Hedefim 6 lı kiloları görüp oralarda kalmak , çok defa indim geri aldım inşallah bu sefer öyle olmaz.
Canım ne güzel kilo vermişsin 5 kilo maşallah ya bende 60lı kilolara düşmek hedefindeyim inşallah tabe hadi bakalım inelim ama çıkmayalım bu sefer ben kırklandım artık çıksam inemem yaş ilerledi

Bence güzel canım bisküvi yi iki tane yiyebilirdin :KK66:
Temam 2 yerim artık
Şöyle söylim benimkinden iyi :KK70: yok canım güzel akşamı saat kac gibi yiyorsun. Yoksa değişiyormu bendeki gibi
Bu akşam 7 buçukta yedik ama 9 bile oluyo ya eşim geç geliyo :(
Canım benimde canım sıkıldı ama biz daha çıkmadık burdayiz kapanmayız inshAllah♡

Canım aynen pazı demek istedim, dilim alışmış bizde öyle diyorlar. Içi aynı sarma gibi pirinçli bildigimiz. Onun altına kemikli et koyuyorlar öylede çok güzel oluyor ayy bak canım çekti :KK70: Hindi füme burda bi marka var canım. Katkısız yani et ve baharat. Pastırma gibi düşün. Ortası sırf et kenarları baharat. Katkisiz. Ben mesela sosisten migdem bulanır. Sucuk bile yediğimde incecik kesip çok kizartiyorum. Migdem almıyor böyle içini görünce. Peynirde aklima gelince yiyorum canım ♡
Ora neresi kız samsunda deilmiydin sen burda yokmu o marka

Spor Etabı Başladi:KK49:

Azimli Fitttt Hatunlar ♡

(20+30+68+71 dk) SekerPancarii
(40+70) selcanmehmetcan
(20 ) denetim
(25+25+45+65+45) Buki_89
(50+25+30) Favelayn

Skor: 629:KK12:

Azimsizz Fatttt Hatunlar ¿

(30+50+40 ) kaptinn kaptinn
(75+25) Blacksee55
(30+30+20) mihracee mihracee
(65+30+60+30) Melekemal
(80+15+65+65+55+85) Bir garip

Skor: 850:halay:

Sonuc:

Kizlarrrr simdi 2 grup oldugu icin isimler bu sekilde. Kaybeden takim azimsiz hatunlar ve mor kalacak

Bana herkes gunluk spor dk bıldırecek
En cok spor yapan takım kazanacak:dondurma:

Fitlerr haydııı:KK49: durmak yokk

lilipit lilipit
@SekerPancarii @selcanmehmetcan @Buki_89 @denetim @Favelayn
@Bir garip @Melekemal mihracee mihracee @Blacksee55
Carsamba gunu icin 20 dk tempolu yuruyusim var canim

Selam kizlar iki gunluk menu yazayim :( ben cok yogundum giremedim hafta sonu sehir disina cikiyorum maalesef elimde bir dunya is var onlari yetistirmeknicin ugrasiyorum. Toplantilar raporlar derkrn vakit bulamadim buraya:(
Dun
Sabah yok
Oglen yarim porsiyon kofte
Aksam 1 tabak nohutlu iskembe yahni
1 elma

Bugun
Sabah yok
Oglen 1 tantuni
Aksam 1 baget 1 kase cacik
1 mandlaina 1 avuc kabak cekirdegi

Back
X