Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

diyete guzel devam ediyorum ama kacgundur duzenli su icmeyi oturtamamistim cok sukur bugun 1.5 lt ictim aksama kadar 3 e tamamlarim ins simdi papatya cayi ve 2 galettayla ara ogun yapicam
Sabah ne yedin k speşela devam mı sabah akşam bıraktın inşallah bende nesfit yiyim dedim daha ilk gün beceremedimdi
Kendime demliyom ohh çay keyfiii

tatlım su içmeyi unutuyo musun yoksa içemiyo musun
Onceden o kadar cok su icerdim ama son zamanlarda hic icmiyordum once unutuyordum ama sonralari icmemek aliskanlik oldu icmek icin kendimi zorluyorum acikcasi yeniden alisacam ins
Sabah ne yedin k speşela devam mı sabah akşam bıraktın inşallah bende nesfit yiyim dedim daha ilk gün beceremedimdi

Kendime demliyom ohh çay keyfiii
Evet spesial k ile kahvalti yaptim icinede 1 kivi dogradim yarim bardak az yagli sutle hazirladim ay ben cok sevdim onu ya aksamada ondan yapicam su 14 gunlum programini deniycem bakalim

Evet beybi
Ticari pazarlama
ya x bankasında mtv ödemesi yaptım kendi sayfası üzerinden mükerrer oldu birde pazartesi yaptım işlem halen beklemede provizyon numaralarını verdiler daireye gittim bakıldı görünmüyor ... dekont görmek istiyorum onu de alamıyorum sistemden belki yanlışlık olmuştur diye onu da göndermiyorlar dekont veremeyiz diyorlar kafayı yedim 4 gündür sinirden kartı kapattırdım :D :D

ya x bankasında mtv ödemesi yaptım kendi sayfası üzerinden mükerrer oldu birde pazartesi yaptım işlem halen beklemede provizyon numaralarını verdiler daireye gittim bakıldı görünmüyor ... dekont görmek istiyorum onu de alamıyorum sistemden belki yanlışlık olmuştur diye onu da göndermiyorlar dekont veremeyiz diyorlar kafayı yedim 4 gündür sinirden kartı kapattırdım :KK70: :KK70:
Cagri merkezi gorur aslinda
Yardimci olmadilar mi cnm

***14. TAKİM 542. ETAP***

lilipit (75.1///%)sabit
Blacksee55 (65.6/65.1/0.5/0,76%)
Favelayn(66.3 / / / %)

Yeni uye başlangıç tarihi 15 ekim 2017, başlangıç kilo:68, hedef kilo:55

14. Takim ortalamasi: %
kızlarrr favelayn bildirimde bulunmadı mı ben mesai bittikten sonra biraz zorlanırım

Onceden o kadar cok su icerdim ama son zamanlarda hic icmiyordum once unutuyordum ama sonralari icmemek aliskanlik oldu icmek icin kendimi zorluyorum acikcasi yeniden alisacam ins

Evet spesial k ile kahvalti yaptim icinede 1 kivi dogradim yarim bardak az yagli sutle hazirladim ay ben cok sevdim onu ya aksamada ondan yapicam su 14 gunlum programini deniycem bakalim
telefona uygulama indir kuzu hatırlatıcı yanında da su bulundr muakkak bi süre onra alışıyon:halay:

ben sürekli müzik dizi açıyorum beynimi açık tutuyor yoksa uykum gelir benimde :KK70:
uykusuzlk başa bela :D:D
kızlarrr favelayn bildirimde bulunmadı mı ben mesai bittikten sonra biraz zorlanırım
canım bizde onu bekliyoruz ben 5.45e kadar burdayım beklerim :KK28: gelemzse de bu hafta giremez listeye bi iki hafta daha ertelenir. ama keske gelse:KK4: Favelayn Favelayn

Cok sacma ya
Islem gecer gecmez kac ıslem gecmıs gorulur
Mtv ödemesi dıye duser sısteme
düşmemiş beklemede görünyor ... v.dairsine gittim provizyondan bakıldı yok o onaylamadan görünmüyor dediler daireden dekont istiyorum ona yok diyorlar verlmiyormuş sanki ben posttan çekim yapmışım delirttiler

telefona uygulama indir kuzu hatırlatıcı yanında da su bulundr muakkak bi süre onra alışıyon:halay:

uykusuzlk başa bela :KK70::KK70:

canım bizde onu bekliyoruz ben 5.45e kadar burdayım beklerim :KK28: gelemzse de bu hafta giremez listeye bi iki hafta daha ertelenir. ama keske gelse:KK4: Favelayn Favelayn
ben alamıyorum uykumu zaten :D :D
haberi yok mu acaba bu hafta listeye gireceğinden

uykusuzlk başa bela :KK70::KK70:

tamam canım ben eve gittikten sonra biraz sıkıntı oluyor da o yüzden gitmeden ekleyeyim demiştim o zaman ben 5,15 te çıkıyorum sen 5,45 e kadar gelirse ekle eger sonradan gelirse ben arar ara bakıp düzeltme yapmaya çalışırım

Back
X