Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

düşmemiş beklemede görünyor ... v.dairsine gittim provizyondan bakıldı yok o onaylamadan görünmüyor dediler daireden dekont istiyorum ona yok diyorlar verlmiyormuş sanki ben posttan çekim yapmışım delirttiler
Valla cnm bılemedım
Bız sıstemde provızyonu goruyruz
Islem yapılır yapılmaz dusuyor

Spor yarışması ne oldu hani :110:
o da lilipit lilipit te canııımm bekliyodu herkes sporunu bildirsin diye :21:

tamam canım ben eve gittikten sonra biraz sıkıntı oluyor da o yüzden gitmeden ekleyeyim demiştim o zaman ben 5,15 te çıkıyorum sen 5,45 e kadar gelirse ekle eger sonradan gelirse ben arar ara bakıp düzeltme yapmaya çalışırım
tm canım ben paylaşım alanına paylaşırım ama 5ç45ten sonra kontrol etme imkanım yok sen bakarsan eger belki denk gelirde ekleriz onun sonucunuda :KK23::KK68:
ama o zaman listeyi nasıl paylaşcm bildirim yapmadı diye mi yoksa hiç eklemiyeym mi

Spor Etabı Başladi:KK49:

Azimli Fitttt Hatunlar ♡

(20+30+68+71+22 +60dk) SekerPancarii SekerPancarii
(40+70+120) selcanmehmetcan
(20+40) SchonerDuft SchonerDuft
(25+25+45+65+45) Buki_89
(50+25+30+60) Favelayn Favelayn

Skor: 931:KK12:

Azimsizz Fatttt Hatunlar ¿

(30+50+40+30+40+60+40 ) kaptinn kaptinn
(75+25) Blacksee55
(30+30+20) mihracee mihracee
(65+30+60+30+20) M Melekemal
(80+15+65+65+55+85+85+45) Bir garip

Skor: 1130:halay:

Sonuc:

Kizlarrrr simdi 2 grup oldugu icin isimler bu sekilde. Kaybeden takim azimsiz hatunlar ve mor kalacak

Bana herkes gunluk spor dk bıldırecek
En cok spor yapan takım kazanacak:dondurma:

M mihrace buraya yazmıstık aana yırmı dk
Buna ılava bıda mı var??

Eklemek ısteyen var mı

lilipit lilipit
SekerPancarii SekerPancarii @selcanmehmetcan Buki_89 Buki_89 SchonerDuft SchonerDuft Favelayn Favelayn
@Bir garip M Melekemal mihracee mihracee @Blacksee55

anlamadım ki bende önden haber verilmiştir herhalde
sekerpancarı da söylemişti diye hatırlıyorum :kahve: bakalm 1 saat daha beklerm
son 1 saati kaldı zaten onunda bir sürü sıkıntısı vardı cenazesi ev taşıması birde yeğeni amelyat oldu unutmuş bile olabilir

Valla cnm bılemedım
Bız sıstemde provızyonu goruyruz
Islem yapılır yapılmaz dusuyor
beklemede olan işleme müdahale ediliyor mu peki bana hiç yrdımcı olmadı banka hele dekont yok dedi ya çıldırdım yıllardır kredi kartlarından dairelere ödeme yapıyorum daha ilk defa böyle oldu v.dairesinde de provizyondan görünmüyor

beklemede olan işleme müdahale ediliyor mu peki bana hiç yrdımcı olmadı banka hele dekont yok dedi ya çıldırdım yıllardır kredi kartlarından dairelere ödeme yapıyorum daha ilk defa böyle oldu v.dairesinde de provizyondan görünmüyor
En azından mukerrer ıslem olup olmadıgını soyleyıp ıptalı ıcın yapılacak seylerı soylerlerdı

En azından mukerrer ıslem olup olmadıgını soyleyıp ıptalı ıcın yapılacak seylerı soylerlerdı
İşlem bugun yapıldıysa aksam gunsonu aldıklarında gorunur belkı

İşlem bugun yapıldıysa aksam gunsonu aldıklarında gorunur belkı
pazartesi yapıldı mükrer ödenmiş bu kesin ama beklemede görünüyor sarı yanıyor 4 günden fazla oldu düşmedi normal mi bu sence

o da lilipit lilipit te canııımm bekliyodu herkes sporunu bildirsin diye :21:

tm canım ben paylaşım alanına paylaşırım ama 5ç45ten sonra kontrol etme imkanım yok sen bakarsan eger belki denk gelirde ekleriz onun sonucunuda :KK23::KK68:
ama o zaman listeyi nasıl paylaşcm bildirim yapmadı diye mi yoksa hiç eklemiyeym mi
Canim onu eklemeyeceksin haftaya girer artik

Spor Etabı Başladi:KK49:

Azimli Fitttt Hatunlar ♡

(20+30+68+71+22 +60dk) SekerPancarii SekerPancarii
(40+70+120) selcanmehmetcan
(20+40) SchonerDuft SchonerDuft
(25+25+45+65+45) Buki_89
(50+25+30+60) Favelayn Favelayn

Skor: 931:KK12:

Azimsizz Fatttt Hatunlar ¿

(30+50+40+30+40+60+40 ) kaptinn kaptinn
(75+25) Blacksee55
(30+30+20) mihracee mihracee
(65+30+60+30+20) M Melekemal
(80+15+65+65+55+85+85+45) Bir garip

Skor: 1130:halay:

Sonuc:

Kizlarrrr simdi 2 grup oldugu icin isimler bu sekilde. Kaybeden takim azimsiz hatunlar ve mor kalacak

Bana herkes gunluk spor dk bıldırecek
En cok spor yapan takım kazanacak:dondurma:

M mihrace buraya yazmıstık aana yırmı dk
Buna ılava bıda mı var??

Eklemek ısteyen var mı

lilipit lilipit
SekerPancarii SekerPancarii @selcanmehmetcan Buki_89 Buki_89 SchonerDuft SchonerDuft Favelayn Favelayn
@Bir garip M Melekemal mihracee mihracee @Blacksee55

ben sİmdi bu grubadami giremiYorum cok duzenli spor yaparim haber veriyim dedim:KK49::KK76::spor:

Back
X