Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar ben bi spor listesi yapıcam şimdi takımdaki arkadaşlar her hafta değişsin karışsın aynı insanlar olup durmasın diyorum sürekli demi daha zevkli olmazmı
takım adlarınıda değiştirelim hem şimdi yapıp paylaşayım iyimim öneri verin
giren girmeyen ben istemem çıkacam ukalalık yapma deyen desin şimdik :D

Teşekkürler :KK15:

Günaydın canısı :KK52:

Pek anlamadım ama iyi bişey galiba oleyyy:KK9:
Aynen iyi bisey gecen donem gecememistk sinifi :D

gunaydin arkadaslar kahvaltimi yaptim bugun haftasonu olunca cocuklara ornek olayim diye saglikli kahvalti yaptim :KK48: yuMurta peynir zeytin yesil salata vs normalde spesial k kahvalti gevregiyle 14 gunluk bir progran vardi onu uyguluyordum ama artik pzt den itibaren devam edecem simdi spor zamani leslie yapiyorum sabah aksam bugun 4. Gunum :KK200:
Oo sporda mi yapiyosn ne guzel caniimm gevrek kullanmasan keseke kahvaltini daha guzel yapsannn

kızlar ben bi spor listesi yapıcam şimdi takımdaki arkadaşlar her hafta değişsin karışsın aynı insanlar olup durmasın diyorum sürekli demi daha zevkli olmazmı
giren girmeyen ben istemem çıkacam ukalalık yapma deyen desin şimdik :KK70:
:D :D beni ekle ama ben çok ağır spor yapamıyorum bilgine :D

aboooovvvv :kızgın::kızgın::kızgın::KK14::KK14::KK14:
8.mi olduk o ne yaaaaa:mad::mad::mad::mad:
kapanmayalımda bari yavaş yavaş yükselelim işallah yaaa

iyi yapmılsın hatta bence böyle devam etsen gerçi sen inat ettin du bakalım pembe inş iyi olur sonra normale döner beslenmen hergün tartılıyomusun kız yoksa
spor listesine katacam seni kaç dakka yaptığını yazıp bana etiket et

ooo geçmniş olsun biz hasta olsak onlar olmasa ya:KK34: bende ev işi çok sevmem mecbur yapıyoz yoksa pislikte yaşanmıyo :KK70:
Kapanmocaz allahin izniyle kuzum cabaliyoruz :D direniyoruz :D

giren girmeyen ben istemem çıkacam ukalalık yapma deyen desin şimdik :KK70:
Beni de yaz beybi karistir ortaligi:D

melek üzülme kız banada dediler kaç sene olmaz dediler tüp müp dediler ama olsu yumurtada iki taraflı kist dediler ne zamandır gitmiyom doktora bak ama çocuk oldu bak sıkıntı yapma Allahın izniyle olsun işallah aşısız dua edecem

güzel yemişin balıklı malıklı ama akşam olmuşmu selcan yaaaa hani yimek nerdeeeeeeeeeeeeee

aayy yeğen candır benimkide buraya üye olduum gün buse ondan emelin busesi yazdık birlikte canım benim çok tatlıdır kızım olmadı benim o kızım gibi oldu maşallah
senin yeğenine acil şifalar inşallah
listeye haftaya girersin bu sefer liste saati geçince olmadı demekki
spor listesine girecekmisin canım
Evet kuzum cok sagol tum listelere girebilirim artik kafam gonlum rahat :)

Gözünuz aydin olsun o zaman :) tm canim yogunken diyet falanda zor oluyo zaten yeme duzeni falan bozuluyo hepp
Aynen ceki duzen veriyorum bugun tatlim islerimiz var daha ama oturttuk cogu seyi spora mutlaka katilmak istiyorum gunluk yapcam cunku

Gunaydin kizlar bugun regl üçüncü gun tartildim 80,3 gecen pazartesi 79,7 dum normalde ben 1-1,5kg fazla cikarim regliyken umarim buda böyledir ins carsamba gunu 78kg yu gormek istiyorum gerci sabah7de su ictimdi icmeseydim fark edermi bilmiyorum.

:KK70: :KK70: beni ekle ama ben çok ağır spor yapamıyorum bilgine :KK70:
olsun ya en azından oturmuyosun hiç yapmıyo deilsin kız demi bende halter yapmıyom napayım
Kapanmocaz allahin izniyle kuzum cabaliyoruz :KK70: direniyoruz :KK70:
inş yaaaaaa inşallaaaah
Beni de yaz beybi karistir ortaligi:KK70:
:D
Evet kuzum cok sagol tum listelere girebilirim artik kafam gonlum rahat :)
giir giirr sevindim cücük kadarız zaten
Gunaydin kizlar bugun regl üçüncü gun tartildim 80,3 gecen pazartesi 79,7 dum normalde ben 1-1,5kg fazla cikarim regliyken umarim buda böyledir ins carsamba gunu 78kg yu gormek istiyorum gerci sabah7de su ictimdi icmeseydim fark edermi bilmiyorum.
bende şişyom ya adet olunca bence bitince fos diye ineceksin kız

olsun ya en azından oturmuyosun hiç yapmıyo deilsin kız demi bende halter yapmıyom napayım

inş yaaaaaa inşallaaaah

:KK70:

giir giirr sevindim cücük kadarız zaten

bende şişyom ya adet olunca bence bitince fos diye ineceksin kız
regli olursam 1 hafta dambıl yapacam ama olursam :D :D :D
olmazsam leslie 2 mil yaparım

sudan sonra tartıldıysan fark eder kuzum .. demir ilacı çok kilo aldırıyor mu ?

Aynen iyi bisey gecen donem gecememistk sinifi :KK70:

Oo sporda mi yapiyosn ne guzel caniimm gevrek kullanmasan keseke kahvaltini daha guzel yapsannn
Evet bu defa kararliyim citir bir anne olacam ins yaa ben coksevdim o gevrekleri ya onlari yiyince canim hic tatli istemiyor sanki neyse paketim bitince yenisini almayacam zaten :110:

♡♡KASIM AYI HEDEFLERİ♡♡
☆☆☆ 15/11/17 ☆☆☆

SekerPancariiŞ= 57 H=55.5
BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim Ş= 79,5 H=75
poncikbirgelincik Ş= H=58
Buki_89 Ş= 67,7 H=66
lilipit lilipit Ş=76.4 H=74
Blacksee55 Ş= 66.6 H= 65
Nilar Ş=63.6 H=62
senad Ş=56.7 H=55
mihracee Ş= 68.5 H=65

Favelayn Favelayn Ş=67.8 H=64

emelinbusesi emelinbusesi Ş= 73,4 H=71
Başka eklemek isteyen varsa ekleyebilir.:mapus:
(listedekiler haric cikmak isteyende cikabilir)
NOT: tutturamayanlar 3 gun ağzina karbonhidrat surmeyecek.:sopa:
Bende katilmak istiyorum benide alin bunun icİndemi 3 hafta beklemeliyim yoksa :KK48:

kızlar yapacak yemek bulamıyorum bana birkaç fikir verin hafta içini öyle ayarlayım ..
aklımda sadece kurufasulye ve pırasa var . pazara yetişirsem bugün alacam sebze yetişirsem yarın 3 çeşit yemek yapıp dolaba koyayım diyoprum

Back
X